Welkom op Tres-Adorable.com, mijn eigen plekje op het internet. Mijn naam is Jorien, ik ben 29 jaar, getrouwd met mister G en samen met onze zoon I en 2 poezen wonen wij in 't Gooi. Op deze blog schrijf ik over alles wat mij bezig houdt. Fashion, beauty, food, lifestyle en fotografie zijn een aantal van dat soort onderwerpen. Tevens ben ik bekeerd tot de Islam en daar lees je dan ook regelmatig iets over. Eigenlijk schrijf ik over alles wat de vrouw van nu leuk vindt. Moslim of niet, je bent hier hartstikke welkom dus neem een kopje thee, klik rond en lees! Als je meer over mij wilt weten, kijk dan ook even op de about pagina.

Liefs,

Volg Mij
Bloglovin’
TRES ADORABLE.com - just my daily life
Instagram
PR/Contact
Voor samenwerkingen met PR bedrijven of webshops welke passen bij datgene waar Tres-Adorable voor staat en past bij het imago van de website kan je kijken op de contact pagina voor bedrijven.

Voor overige vragen over mij en/of mijn website kan contact opgenomen via de contact pagina of een e-mail gestuurd worden naar tresadorable.com@gmail.com
Nieuwsbrief Aanmelden

Het archief

OOTD – Tutu Skirt

Oops, de laatste tijd gooi ik jullie een beetje plat met outfit posts. Sorry for that, maar opeens heb ik zoveel leuke combo’s én foto’s ook dat ik ze gewoon graag wil delen Download rapidform. Bijvoorbeeld mijn tutu rok die ik wil laten zien. Ik ben er he-le-maal verliefd op gewoon. Ik droeg hem afgelopen vrijdag naar het derde bloggersevent van HODA Magazine (het hele verslag komt dit weekend online) en stiekem zou ik dit wel iedere dag kunnen dragen, zo leuk vind ik het 일러스트레이터 cc 2019.

Tutu1
Een tutu rok, mijn zusje vroeg toen ik het zei; een tutu wat? all the photos to Katok? Maar ik denk dat de foto’s voor zichzelf spreken. Dit is een prachtige maxi rok van twee fijne lagen zwarte tule met daar onder een prachtige grijze rok Daemontool. Ik voel me echt net een prinsesje als ik deze rok aan heb. Het is geen rok die ik iedere dag zou dragen, maar voor een bijzondere gelegenheid zoals dus afgelopen event, of een bijzonder uitstapje of feestje vind ik hem zeker heel geschikt 주피터 노트북. Hij (of is het een zij, omdat het een rok is ;) ) is bijzonder, en echt zo elegant. Helemaal mijn ding, en ik ben er dan ook echt heel erg bij mee.

Tutu2
Tutu4
Tutu3
Je kunt deze rok trouwens ook heel goed met een felle kleur top dragen, en dan weer een zwarte hoofddoek bijvoorbeeld 핀테크. Ook zag ik hele toffe foto’s van deze rok met een gestreepte top (wit met donkere strepen) of wat dacht je van iets glitterends voor een feestje 대성 강의? Wel is de rok behoorlijk lang. Ik draag hier voor het eerst sinds 5 jaar weer eens high heels op een foto, maar anders bungelde mijn rok zo in de blaadjes en takjes 영혼은 그대 곁에. Voor het event zelf (en on daily basis) droeg ik hem met leuke zwarte ballerina’s, wat wel prima kan als je de rok wat hoger op trekt, maar als je er dan een shirtje over heen draagt lijkt het door de tule wel iets boller microsoft office 2016 한글판 다운로드. Hou hier rekening mee mocht je niet van een hakje zijn. De rok is ook in pastel roze, mint groen en grijs verkrijgbaar.

Wat heb ik aan?
– Rok: Annah Hariri via Hazanah
– Top: Hema
– Blazer: H&M (gevonden in de tweedehands winkel)
– Hoofddoek: Instant hijab via Hazanah

Zou jij zo’n tutu rok (durven) dragen 지니 진한색 지도?

16 Responses to OOTD – Tutu Skirt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *