Welkom op Tres-Adorable.com, mijn eigen plekje op het internet. Mijn naam is Jorien, ik ben 29 jaar, getrouwd met mister G en samen met onze zoon I en 2 poezen wonen wij in 't Gooi. Op deze blog schrijf ik over alles wat mij bezig houdt. Fashion, beauty, food, lifestyle en fotografie zijn een aantal van dat soort onderwerpen. Tevens ben ik bekeerd tot de Islam en daar lees je dan ook regelmatig iets over. Eigenlijk schrijf ik over alles wat de vrouw van nu leuk vindt. Moslim of niet, je bent hier hartstikke welkom dus neem een kopje thee, klik rond en lees! Als je meer over mij wilt weten, kijk dan ook even op de about pagina.

Liefs,

Volg Mij
Bloglovin’
TRES ADORABLE.com - just my daily life
Instagram
PR/Contact
Voor samenwerkingen met PR bedrijven of webshops welke passen bij datgene waar Tres-Adorable voor staat en past bij het imago van de website kan je kijken op de contact pagina voor bedrijven.

Voor overige vragen over mij en/of mijn website kan contact opgenomen via de contact pagina of een e-mail gestuurd worden naar tresadorable.com@gmail.com
Nieuwsbrief Aanmelden

Het archief

OOTD: Summer Vibes

Vandaag maar weer eens een outfit of the day post. Dat blijf ik immers ontzettend leuk vinden om te doen! De afgelopen dagen hebben we eindelijk weer wat mooier weer gehad en dus kunnen eindelijk mijn leuke zomer kleren weer eens uit de kast. Ik was al bijna bang dat het er niet meer van ging komen. ;)

OOTDJedidaZalm1

Ik heb elke zomer zo’n merk waar ik dan helemaal fan van ben (herkenbaar voor iemand?) en dat is dit jaar toch wel Jedida. Vooral op de rokken uit deze fleurige collectie ben ik dol en daarom wilde ik graag een outfit of the day met eentje maken. De laatste tijd draag ik weer wat meer rokken. Ik was ze een beetje vergeten en droeg eigenlijk alleen nog maar abaya’s of jurken en daardoor lagen ze wat verder achter in de kast. Zonde want samen met een blouse kan je daar ook een super leuke combinatie mee maken!

OOTDJedidaZalm2De mooie foto’s van deze outfit zijn gemaakt door mijn vriendin Nassira van Siera Photo. Samen met haar ben ik een dagje Amsterdam in geweest en hebben we in de stad foto’s geschoten. Eens iets anders dan normaal want meestal maak ik wat meer “natuur achtergrond” foto’s. Wel ontzettend leuk om een keertje te doen, en ze kan het ook zo goed! Ik ben super blij met hoe de foto’s van deze combinatie zijn geworden.

OOTDJedidaZalm3Doordat de rok al een mooie band als afwerking heeft heb ik de blouse er boven rustig gehouden. De blouse is gewoon een simpele witte maar dat vind ik wel het mooiste bij een gekleurde rok. De hoofddoek die ik draag heeft parels aan de zijkant en daardoor is de hele outfit toch niet volledig effen. Ook is de rok aan de onderkant afgewerkt met Marokkaanse bolletjes knoopjes.

Qua sieraden heb ik het wel iets drukker gemaakt met een opvallend horloge en 1 van mijn zelfgemaakte grotere armbanden die ook qua tinten weer passen. Mijn schoenen zie je niet op de foto’s, maar die zijn net zo roze als mijn hoofddoek en de band van mijn rok. Ik hou er van om bepaalde kleuren weer terug te laten komen. Mijn hoofddoek met de band van mijn rok en dan ook weer mijn schoenen gematcht. Een tikje precies, maar ik hou er van haha!

OOTDJedidaZalm4
Outfit details:
– Blouse: Primark
– Rok: Jedida
– Hoofddoek: Sadoq
– Horloge: Guess
Foto’s gemaakt door Siera Photo

Wat is jouw favoriete zomer outfit? En combineer jij ook altijd je kleuren met elkaar?

Liefs xo, Jorien

One Response to OOTD: Summer Vibes

  • Wat een mooie zomerse outfit! Je ziet duidelijk dat er goed over nagedacht is. Deze kleuren staan je super mooi. Ik vind de rok trouwens helemaal geweldig, ik ben sowieso dol op koraal kleurtjes. De band met borduursels vind ik er prachtig op. Ik dacht eerst dat het een riem was. Mooie foto’s ook!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *