Welkom op Tres-Adorable.com, mijn eigen plekje op het internet. Mijn naam is Jorien, ik ben 29 jaar, getrouwd met mister G en samen met onze zoon I en 2 poezen wonen wij in 't Gooi. Op deze blog schrijf ik over alles wat mij bezig houdt. Fashion, beauty, food, lifestyle en fotografie zijn een aantal van dat soort onderwerpen. Tevens ben ik bekeerd tot de Islam en daar lees je dan ook regelmatig iets over. Eigenlijk schrijf ik over alles wat de vrouw van nu leuk vindt. Moslim of niet, je bent hier hartstikke welkom dus neem een kopje thee, klik rond en lees! Als je meer over mij wilt weten, kijk dan ook even op de about pagina.

Liefs,

Volg Mij
Bloglovin’
TRES ADORABLE.com - just my daily life
Instagram
PR/Contact
Voor samenwerkingen met PR bedrijven of webshops welke passen bij datgene waar Tres-Adorable voor staat en past bij het imago van de website kan je kijken op de contact pagina voor bedrijven.

Voor overige vragen over mij en/of mijn website kan contact opgenomen via de contact pagina of een e-mail gestuurd worden naar tresadorable.com@gmail.com
Nieuwsbrief Aanmelden

Het archief

OOTD ❤ Silk Flower

Zoals jullie weten heb ik de afgelopen zomer heel weinig geblogd. Iets wat ik betreur, en ook mijn ‘eid (suikerfeest) outfit heb ik nooit laten zien terwijl ik dat anders altijd heel trouw doe. Nu zijn er gelukkig meerdere momenten om iets te dragen dus vandaag laat ik jullie als nog zien wat ik afgelopen ‘eid heb gedragen.

image

Dit jaar ben ik gegaan voor een jurk van een designer waar ik op dit moment helemaal fan van ben, namelijk Anna Hariri. Anna Hariri heb je hier wel eens eerder voorbij zien komen want de tutu rokken waar ik dol op ben komen ook van haar. Hoewel de jurken helemaal uit Dubai moeten komen vind ik de kwaliteit meer dan geweldig, er is eigenlijk nooit iets mis mee. De stof, de afwerking en de kwaliteit zijn gewoon echt prachtig en alles is keurig genaaid. Dingen waar ik altijd op let als ik wat aanschaf wat duurder is dan normaal maar in dit geval absoluut het waard. Niks over dit merk wat ik minder vind zeg maar.

Ik koos voor de Silk Flowers dress welke zoals de naam al zegt gemaakt is van zijde. Daar onder zit een witte jurk en deze is van chiffon. De jurk heeft een prachtige bloemen print in mooie zachte tinten. Ook schijnt de jurk absoluut niet door dus je hoeft er niet nog een onderjurk onder aan. De mouwen zijn afgewerkt met knoopjes dus het doen van wudu is gewoon mogelijk.

image

Bij de jurk draag ik een beetje rood getinte sjaal uit de nieuwe collectie van Sadoq (welke verkrijgbaar is bij de V&D) genaamd Selma. Genoemd naar de koningin van Marokko die bekend staat om haar rode haren. Deze sjaal paste perfect bij het rode van de bloemen in de jurk. De sjaal is gemaakt van bamboe materiaal en draagt daardoor zomers heel erg luchtig en zonder zweten en irritaties. Ik draag er namelijk geen kapje of iets anders onder en het zit heerlijk. Ook dit is een luxe product, maar voor ‘eid en na hard werken gun ik dat mezelf wel hihi.

image

Omdat de print al erg opvallend is heb ik het verder wel heel rustig gehouden. Zacht roze sleehakjes, simpele sieraden en verder geen poespas. Ik ben nog steeds zo blij met mijn huidskleurige dikkere panty sokjes want zeg eerlijk, dit was lang niet zo mooi geweest met zwarte kouse. Nu moet ik alleen nog een keer een extra paar vinden want waar ze vandaan komen zijn ze niet meer verkrijgbaar. Als je toevallig zo iets pas ergens hebt gezien drop het dan even in de comments. ^_^

image

What am I wearing:
Jurk: Anna Hariri
Sjaal: Sadoq
Schoenen: van Haren
Ring: Rabinovic

Wat droegen jullie met ‘eid? En draag je dit ook buiten de “feestdagen” om?

image

wpid-wpid-signature4.png

6 Responses to OOTD ❤ Silk Flower

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *