Welkom op Tres-Adorable.com, mijn eigen plekje op het internet. Mijn naam is Jorien, ik ben 29 jaar, getrouwd met mister G en samen met onze zoon I en 2 poezen wonen wij in 't Gooi. Op deze blog schrijf ik over alles wat mij bezig houdt. Fashion, beauty, food, lifestyle en fotografie zijn een aantal van dat soort onderwerpen. Tevens ben ik bekeerd tot de Islam en daar lees je dan ook regelmatig iets over. Eigenlijk schrijf ik over alles wat de vrouw van nu leuk vindt. Moslim of niet, je bent hier hartstikke welkom dus neem een kopje thee, klik rond en lees! Als je meer over mij wilt weten, kijk dan ook even op de about pagina.

Liefs,

Volg Mij
Bloglovin’
TRES ADORABLE.com - just my daily life
Instagram
PR/Contact
Voor samenwerkingen met PR bedrijven of webshops welke passen bij datgene waar Tres-Adorable voor staat en past bij het imago van de website kan je kijken op de contact pagina voor bedrijven.

Voor overige vragen over mij en/of mijn website kan contact opgenomen via de contact pagina of een e-mail gestuurd worden naar tresadorable.com@gmail.com
Nieuwsbrief Aanmelden

Het archief

OOTD: Royal Blue Sparkles

Nadat ik mijn eerste Annah Hariri Tutu Skirt had ik ontvangen was ik verkocht. Ze zijn zo cool! Ik had eerst niet voor de grijze met glitters gekozen omdat ik dacht dat het too much zou zijn, maar mijn wil verloor het toch van mijn verstand en zo kwam er toch nog een tweede tutu skirt, mijn eigenlijke eerste keuze; die met glinstertjes Creed 2006. Vorige week was ook de laatste keer foto’s schieten met mijn fotomeisje as I call her (hier zal ik wanneer haar project helemaal af is nog wat meer over vertellen) en daarom wilde ik eigenlijk wel een bijzondere outfit aan Download LEGO Education.

RoyalBlueSparkle1

We maakten dit keer foto’s op een ander tijdstip dan normaal, namelijk tegen de tijd van zonsondergang 자동 백업. Wauw wat een mooi effect gaf dit samen met het blauwe en de glans op mijn hoofddoek en rok. Ik werd helemaal gelukkig toen ik deze foto’s in mijn mailbox zag. :happyjump:

RoyalBlueSparkle2
RoyalBlueSparkle4
Hakken draag ik eigenlijk nooit, maar het staat wel echt su-per mooi onder zo’n rok voor een special occasion. Natuurlijk had ik wel gewoon een tasje met flatjes bij me. Die hielt mijn fotografe fast haha. Dit natuurlijk voor na de foto’s want op deze prachtige hakjes (waar ik vroeger trouwens kilometers op liep) was ik niet eens thuis gekomen. Wel heel leuk om weer even aan te hebben. Ik heb ze in allerlei kleuren want op de andere tutu skirt foto’s droeg ik ze in het zwart, maar daar vallen ze niet zo op.

RoyalBlueSparkle3
RoyalBlueSparkle6
RoyalBlueSparkle5

Wat heb ik aan?

Rok: Annah Hariri via Hazanah
Blouse: Dappermarkt (was gewoon maar 5! euro)
Hoofddoek: Pearl Daisy
Schoenen: Pieces
Armband: Handmade by me
Horloge: D&G

Foto’s door Ashley Faye.

6 Responses to OOTD: Royal Blue Sparkles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *