Welkom op Tres-Adorable.com, mijn eigen plekje op het internet. Mijn naam is Jorien, ik ben 29 jaar, getrouwd met mister G en samen met onze zoon I en 2 poezen wonen wij in 't Gooi. Op deze blog schrijf ik over alles wat mij bezig houdt. Fashion, beauty, food, lifestyle en fotografie zijn een aantal van dat soort onderwerpen. Tevens ben ik bekeerd tot de Islam en daar lees je dan ook regelmatig iets over. Eigenlijk schrijf ik over alles wat de vrouw van nu leuk vindt. Moslim of niet, je bent hier hartstikke welkom dus neem een kopje thee, klik rond en lees! Als je meer over mij wilt weten, kijk dan ook even op de about pagina.

Liefs,

Volg Mij
Bloglovin’
TRES ADORABLE.com - just my daily life
Instagram
PR/Contact
Voor samenwerkingen met PR bedrijven of webshops welke passen bij datgene waar Tres-Adorable voor staat en past bij het imago van de website kan je kijken op de contact pagina voor bedrijven.

Voor overige vragen over mij en/of mijn website kan contact opgenomen via de contact pagina of een e-mail gestuurd worden naar tresadorable.com@gmail.com
Nieuwsbrief Aanmelden

Het archief

OOTD: Romantic Flowers

Yeey het is vrijdag, dus tijd voor een nieuwe outfit of the day! Ik persoonlijk hou wel van een outfit met een beetje romantische touch. Kant, bloemetjes, zachte printjes of vintage items passen heel erg bij mij. Gelukkig voor mij is dit de laatste tijd overal goed te vinden. Ik heb vandaag dan ook een zachte outfit die ik aan jullie wil laten zien mét bloemen, pastel en kant.

OOTDUmmSarahmint1

De oufit of the day post zullen trouwens door blijven gaan op vrijdag, ook tijdens de ramadan. Ik heb er nog een heel aantal klaar staan gelukkig. Ik vind dit namelijk 1 van de leukste dingen om te doen, en ik merk aan alle reacties dat jullie dit ook een hele leuke “rubriek” vinden, dus daar ga ik dan graag mee door.

Terug naar de romance feeling. Ik weet niet wat het is, maar dat schattige en lieve past gewoon bij mij. ;) Ik word gelukkig als ik een prinsessenrok (aka klokkende rok) of een mooie lange jurk aan kan. Ik had ook stiekem best in de tijd van ridders en prinsessen willen leven. ;) Van Umm Sarah kreeg ik dan ook deze prachtige mint groene rok mee, die perfect is voor de zomer.

OOTDUmmSarahmint6

OOTDUmmSarahmint4

OOTDUmmSarahmint3

De rok is gemaakt van een wat dikkere, niet doorschijnende stof. Misschien niet het gene wat je als eerste voor de zomer zou kiezen, maar het is zeker niet een stof waar je het warm in hebt, en ook door het wijde model valt de warmte erg mee, vind ik zelf althans. Ik combineerde deze rok met een dunne witte blouse uit de nieuwe Umm Sarah Wear zomer collectie en maakte het af met een passende hoofddoek.

Van die hoofddoek ben ik trouwens ook helemaal weg, want om de volledige rand zit een mooi stukje kant. Verder is hij vrij breed waardoor je er je gemakkelijk mee kunt bedekken en de hoofddoek heeft een prachtige bloemen print in zachte kleuren.

OOTDUmmSarahmint2

OOTDUmmSarahmint7

OOTDUmmSarahmint5
What am I wearing?
– Mintgroene klokkende rok: Boutique Sarah
– Witte blouse: Boutique Sarah
– Gebloemde hoofddoek: Boutique Sarah
– Horloge: D&G
– Ring: Zelf gemaakt
– Armband: Zelf gemaakt

Deze items staan op dit moment nog niet op de website van Islamitischekleding. Wellicht komt dit nog, maar ze zijn dus te vinden in de winkel zelf, Boutique Sarah in Den Haag.

4 Responses to OOTD: Romantic Flowers

  • Heel mooi ma sha Allah :-)

  • Salaam aleikom! Erg mooi! Je weet het goed te combineren altijd. Ik ga mrgen insha allah naar boutique sarah! Zoveel zin. Ik wil eigenlijk de ramadan abayas dragen. Van de week ook voor het eerst abaya naar het werk gedragen. Ik zenuwachtig maar niemand die wat zei of raar keek (wat ik zag dan). Mooie post dus, inspirerend! Zondag ramadan he!! Insha allah natuurlijk

  • Mooie outfit en Ramadan Mubarak!

  • Deze outfit staat je echt super!
    Die lichte kleurtjes vind ik echt bij je passen.
    En bloemetjes ook!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *