Welkom op Tres-Adorable.com, mijn eigen plekje op het internet. Mijn naam is Jorien, ik ben 29 jaar, getrouwd met mister G en samen met onze zoon I en 2 poezen wonen wij in 't Gooi. Op deze blog schrijf ik over alles wat mij bezig houdt. Fashion, beauty, food, lifestyle en fotografie zijn een aantal van dat soort onderwerpen. Tevens ben ik bekeerd tot de Islam en daar lees je dan ook regelmatig iets over. Eigenlijk schrijf ik over alles wat de vrouw van nu leuk vindt. Moslim of niet, je bent hier hartstikke welkom dus neem een kopje thee, klik rond en lees! Als je meer over mij wilt weten, kijk dan ook even op de about pagina.

Liefs,

Volg Mij
Bloglovin’
TRES ADORABLE.com - just my daily life
Instagram
PR/Contact
Voor samenwerkingen met PR bedrijven of webshops welke passen bij datgene waar Tres-Adorable voor staat en past bij het imago van de website kan je kijken op de contact pagina voor bedrijven.

Voor overige vragen over mij en/of mijn website kan contact opgenomen via de contact pagina of een e-mail gestuurd worden naar tresadorable.com@gmail.com
Nieuwsbrief Aanmelden

Het archief

OOTD: Pink Flowers

Ik vertelde jullie afgelopen week dat wij heerlijk genoten hebben van het mooie weer in de theetuin van Eemnes. Terwijl we daar waren heb ik ook een OOTD voor jullie geschoten want zodra het mooi weer is trek ik ook graag al mijn fleurige rokken en hoofddoeken weer uit de kast 로마의 휴일 다운로드. :happyjump:

OOTDPinkRoses1
De rok die ik vandaag draag is er één die ik eigenlijk nooit had gekocht als je naar de prijs kijkt 구글 어스 최신 버전 다운로드. Die was namelijk nogal eh.. hoog. Ik vond hem wel ontzettend mooi maar de prijs hield me tegen. Tot ik een kortingsbon van Zalando kreeg en toen besloot ik mezelf deze rok cadeau te doen, gewoon omdat ik dat anders toch nooit gedaan zou hebben 스마트 폰 유튜브 동영상. Het is een heerlijke zomerse fleurige rok, alleen vind ik dat het weer wel echt stralend moet zijn voor je hem draagt. Hopen dus maar dat het nog een aantal keer mooi warm en zonnig zou zijn Intel software.

OOTDPinkRoses2
Qua accessoires heb ik het vrij rustig gehouden 바스타드 테일 다운로드. Je ziet het niet goed op de foto’s maar ik droeg een simpele ring, een horloge en een smal armbandje. Wel had ik een prachtige hot pink tas die ik er bij droeg 생산일보. Qua schoenen had ik graag meer matching schoentjes gehad (je ziet ze niet goed op de foto door het gras en de rok) maar ik droeg mijn beige/bruine ballerina’s Adobe cs6 products. Doordat de rok vrij lang is viel dit toch niet zo heel erg op.

OOTDPinkRoses3
De pins die ik draag bij deze hoofddoek knutselde ik trouwens nog even op de dag zelf Get up. Ik had Layla laatst een setje roze pins cadeau gedaan toen ik bij haar op bezoek was, en eigenlijk vond ik ze wel zo leuk dat ik ze zelf ook wilde. Dat is wel een voordeel van zelf sieraden kunnen maken Download netflix movies. Altijd iets bijpassends in een handomdraai ;)

OOTDPinkRoses4
Wat heb ik aan:

  • Licht gele blouse – Alysa Mode
  • Rok – Fornarina
  • Hoofddoek – Hajar Paleis
  • Hijaab pins – Zelfgemaakt

 

16 Responses to OOTD: Pink Flowers

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *