Welkom op Tres-Adorable.com, mijn eigen plekje op het internet. Mijn naam is Jorien, ik ben 29 jaar, getrouwd met mister G en samen met onze zoon I en 2 poezen wonen wij in 't Gooi. Op deze blog schrijf ik over alles wat mij bezig houdt. Fashion, beauty, food, lifestyle en fotografie zijn een aantal van dat soort onderwerpen. Tevens ben ik bekeerd tot de Islam en daar lees je dan ook regelmatig iets over. Eigenlijk schrijf ik over alles wat de vrouw van nu leuk vindt. Moslim of niet, je bent hier hartstikke welkom dus neem een kopje thee, klik rond en lees! Als je meer over mij wilt weten, kijk dan ook even op de about pagina.

Liefs,

Volg Mij
Bloglovin’
TRES ADORABLE.com - just my daily life
Instagram
PR/Contact
Voor samenwerkingen met PR bedrijven of webshops welke passen bij datgene waar Tres-Adorable voor staat en past bij het imago van de website kan je kijken op de contact pagina voor bedrijven.

Voor overige vragen over mij en/of mijn website kan contact opgenomen via de contact pagina of een e-mail gestuurd worden naar tresadorable.com@gmail.com
Nieuwsbrief Aanmelden

Het archief

OOTD: Natural With A Pop Of Color

Eerder vertelde ik jullie al dat ik op het HODA Event twee nieuwe hoofddoeken kocht. Vandaag wil ik jullie de tweede laten zien. Ik heb een poos getwijfeld of ik het wel aandurfde om een witte rok te dragen omdat het weer soms zo ontzettend kan wisselen, maar ik ben toch wel blij dat ik het heb gedaan want als ik de foto’s zie staat het wel echt prachtig Download Windows 10 Upgrade Assistant. De naturel tinten met het koraal van mijn hoofddoek, just perfect.

OOTDNaturalPop1

De hoofddoek vind ik zo leuk door de banen in verschillende kleuren 에임 히어로. Hij is bright, maar wel met een mooie witte en crème rand onderaan waardoor hij speciaal is en anders dan mijn andere hoofddoeken. Ik weet dat deze hoofddoek er ook in andere kleurtjes is, en hoewel ik hem wat prijziger vind dan mijn gewone hoofddoeken (ik geloof dat hij rond de 16 euro kost) vind ik hem wel heel erg gaaf Download netmarble go!

OOTDNaturalPop2
OOTDNaturalPop3
Ik moest wel lachen om mijn sokjes op de foto’s. Voeten bedekken is een onderdeel van de hele bedekking van een moslima (alleen de handen en het gezicht mogen open blijven) maar hoe doe je dat met een witte lange rok? Ik draag zomers namelijk wel ballerina’s en eigenlijk draag ik daar altijd zwart bij maar bij een witte rok zie je dit wel duidelijk wanneer je loopt haha. Daar had ik toen ik het aanhad nog niet zo aan gedacht. Maar witte sokken, dat is nog veel gekker. Ik kreeg al 40 of 60 den pantykousjes aangeraden maar dat materiaal triggert mijn eczeem en dat heb ik er niet voor over. Dus wie heeft er suggesties? Of toch maar lekker zwarte sokjes aan houden? ;)

OOTDNaturalPop4
What am I wearing?
Rok: Elif, waar ik hem gekocht heb I honestly don’t remember want ik heb hem al heel lang
Blouse: Vero Moda
Hoofddoek: Deyn Scarf via Hazanah
Schoenen: Beverwijk
Armband: Eigen creatie
Ring: Lucardi
Horloge: Lucardi

Foto’s door Ashley Faye

10 Responses to OOTD: Natural With A Pop Of Color

 • Hele mooie hoofddoek, mooie kleuren!
  Misschien huidskleursokjes?
  Of is dat ‘hetzelfde’ als blote voeten?

 • Prachtig die koraalkleurige hoofddoek!!

 • Wat een mooie zachte look!

 • Ik wil de blauwe variant van de hoofddoek denk ik… Maar ik vind die Hazanah wel prijzig… dus ik denk er nog even over na :-)

  • Ja die is ook super mooi! Prijzig wel, design uit Indonesia doesn’t come cheap hehe. Op het event had ze een leuke korting, maar over mijn eventuele tweede denk ik ook nog na ;)

 • Salaam aleikom wa rahmatoellahi wa barakatoe!

  Ziet er mooi uit:) vrolijk en licht, dat vind ik toch wel erg prettig voor mezelf ook. Heb je witte stokjes geprobeerd? Ik zou een lichte kleur uit je sokken pakken. Bij een witte broek draag ik zelf nooit zwarte sokken maar iets minder afwijkends, meestal witte of beige sokken(afhankelijk van de kleur van mijn ballerina’s), bv de kleur van je blouse.

  Leuke hoofddoek!

 • Salaam aleikom wa rahmatoellahi wa barakatoe!

  Ziet er mooi uit:) vrolijk en licht, dat vind ik toch wel erg prettig voor mezelf ook. Heb je witte sokjes geprobeerd? Ik zou een lichte kleur uit je schoenen of kleding pakken. Bij een witte broek draag ik zelf nooit zwarte sokken maar iets minder afwijkends, meestal witte of beige sokken(afhankelijk van de kleur van mijn ballerina’s), bv de kleur van je blouse.

  Leuke hoofddoek!

 • Echt hele mooie kleuren, word hier blij van :)

 • Die kleuren staan je zo mooi! Om blij van te worden!
  Je straalt er helemaal in ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *