Welkom op Tres-Adorable.com, mijn eigen plekje op het internet. Mijn naam is Jorien, ik ben 29 jaar, getrouwd met mister G en samen met onze zoon I en 2 poezen wonen wij in 't Gooi. Op deze blog schrijf ik over alles wat mij bezig houdt. Fashion, beauty, food, lifestyle en fotografie zijn een aantal van dat soort onderwerpen. Tevens ben ik bekeerd tot de Islam en daar lees je dan ook regelmatig iets over. Eigenlijk schrijf ik over alles wat de vrouw van nu leuk vindt. Moslim of niet, je bent hier hartstikke welkom dus neem een kopje thee, klik rond en lees! Als je meer over mij wilt weten, kijk dan ook even op de about pagina.

Liefs,

Volg Mij
Bloglovin’
TRES ADORABLE.com - just my daily life
Instagram
PR/Contact
Voor samenwerkingen met PR bedrijven of webshops welke passen bij datgene waar Tres-Adorable voor staat en past bij het imago van de website kan je kijken op de contact pagina voor bedrijven.

Voor overige vragen over mij en/of mijn website kan contact opgenomen via de contact pagina of een e-mail gestuurd worden naar tresadorable.com@gmail.com
Nieuwsbrief Aanmelden

Het archief

OOTD: Last Days Of Summer

Hoewel de zomer nu toch echt wel een beetje op z’n einde loopt hadden we toch nog weer een paar mooie dagen. Voor mij toch nog een reden om even snel mijn witte jurk uit de kast te trekken aangezien ik deze zo weer voor twee jaargetijden in de kast stop. Elk beetje zon is dus voor mij een reden om nog even te genieten van een lichte jurk outfit.

OOTDLastDays
Ik heb in het begin heel erg getwijfeld of de aanschaf van een witte jurk die toch zeker 80 euro kostte nou wel mijn beste idee ooit was. Dit jaar heb ik hem eindelijk iets in laten korten door een geweldig oud dametje bij wie ik regelmatig over de vloer kom (en die nog met enorme perfectie kan naaien) en toen vond ik er helemaal mijn draai mee. Wat heb ik deze jurk veel aangehad, gewassen en gecombineerd en nog steeds is hij prachtig en zonder echte diepe vlekken die er niet meer uit gaan ghehe. Nu maar hopen dat dit zo blijft want deze zomer zijn mijn simpele witte “aka abaya” dress en ik echt beste maatjes geworden.

OOTDLastDays2
OOTDLastDays5
Om het toch iets minder “wit wit” te laten zijn combineer ik deze jurk heel graag met diverse jasjes, kimono’s en leuke vestjes. Voor deze look koos ik voor de grijze duster van Sadoq welke in hun ‘eid collectie zat. Deze duster is zo leuk! Hij heeft zakken en is een beetje stoer maar toch ook erg vrouwelijk en de stof is heel mooi zacht en glanst lichtjes. Hij draag heel lekker en het is niet echt een warm zweet stofje maar perfect voor zulke mooie laatste zomerdagen. Omdat de duster een beetje grijs/bruinig is, ging ik nog wel voor wat extra kleur bij mijn outfit en dat deed ik door mijn mooie paarse Hazanah zipper scarf weer eens uit de kast te halen. Die kleur paars vind ik zo mooi en de zipperscarf kan ik zonder moeite (zelfs zonder spiegel) om doen en draagt lekker carsual. Echt een zeer fijne hoofddoek.
OOTDLastDays1
OOTDLastDays4 Ik maakte mijn outfit af met wat mooie zilveren sieraden zoals de armband van Josh die ik op bovenstaande foto draag. Vroeger was ik helemaal weg van dat merk, net als van Otazu trouwens haha. Kent iemand het nog van vroeger? Achteraf ben ik blij dat ik het zo goed bewaard heb want het is nog steeds super mooi en super tijdloos. Met een simpele tas en leuke sleehakken is deze outfit helemaal af voor mij.

What am I wearing:
– Jurk: Anna Hariri
– Duster: Sadoq
– Hoofddoek: Hazanah
– Tas: Invito
– Schoenen: Van Haren
– Armband: Josh

wpid-wpid-signature4.png

4 Responses to OOTD: Last Days Of Summer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *