Welkom op Tres-Adorable.com, mijn eigen plekje op het internet. Mijn naam is Jorien, ik ben 29 jaar, getrouwd met mister G en samen met onze zoon I en 2 poezen wonen wij in 't Gooi. Op deze blog schrijf ik over alles wat mij bezig houdt. Fashion, beauty, food, lifestyle en fotografie zijn een aantal van dat soort onderwerpen. Tevens ben ik bekeerd tot de Islam en daar lees je dan ook regelmatig iets over. Eigenlijk schrijf ik over alles wat de vrouw van nu leuk vindt. Moslim of niet, je bent hier hartstikke welkom dus neem een kopje thee, klik rond en lees! Als je meer over mij wilt weten, kijk dan ook even op de about pagina.

Liefs,

Volg Mij
Bloglovin’
TRES ADORABLE.com - just my daily life
Instagram
PR/Contact
Voor samenwerkingen met PR bedrijven of webshops welke passen bij datgene waar Tres-Adorable voor staat en past bij het imago van de website kan je kijken op de contact pagina voor bedrijven.

Voor overige vragen over mij en/of mijn website kan contact opgenomen via de contact pagina of een e-mail gestuurd worden naar tresadorable.com@gmail.com
Nieuwsbrief Aanmelden

Het archief

OOTD: Floral Dress by Moumina (Eid Inspo)

We zitten alweer in de laatste paar dagen van de ramadan en eid ul Fitr (het suikerfeest) komt er bijna aan. Veel dames zijn nu hard opzoek naar een mooie outfit voor deze speciale dag. Vandaag heb ik er 1 ter inspiratie voor jullie, een prachtige floral dress.

OOTDFloralMoumina

Ik ontving deze prachtige gebloemde jurk van Moumina Islamic Fashionwear en deze is absoluut geschikt voor het aankomende feest. Het is een vrolijke maxidress met een volledige voering en lange mouwen. De jurk is verder super mooi afgewerkt met een ceintuurtje en gouden kwastjes en gouden knoopjes op de mouwen wat het nog wat feestelijker maakt. Ik vind het een hele fijne jurk, niet alleen voor eid maar ook voor de zomer! Prachtige luchtige stof en wel met een complete voering tot de grond. Aan de zijkant zit een blinde rits waardoor je de jurk makkelijk aan en uit trekt en het model loopt wijd uit waardoor het heel mooi flowy en elegant draagt.

OOTDFloralMoumina1

In deze jurk zitten diverse tinten verwerkt dus je kunt het qua hoofddoek en accessoires net zo stijlen als dat je zelf leuk vindt. Ik koos voor een mint groene hoofddoek, maar zacht roze, grijs en zelfs rood zouden hier ook heel erg mooi bij staan. Zo kun je voor een tint kiezen die het beste bij jouw huid en ogen staat om je zo nog wat meer te laten stralen. Ook is de jurk heel goed te combineren met diverse schoenen. Ik draag dit keer sneakers om het wat sportiever te maken maar je kan er ook een hakje of een leuke ballerina onder doen.

OOTDFloralMoumina2

OOTDFloralMoumina3

Bij Moumina kun je trouwens voor nog veel meer leuke items voor el eid terecht want in haar collectie vind je ook prachtige kimono’s in diverse kleuren en bewerkt met mooie steentjes, ontzettend leuke Marokkaanse tuniekjes waar momenteel veel vraag naar is en natuurlijk nog veel meer maxi jurken. Vorig jaar schreef ik ook al een artikel over een andere Moumina dress en deze is ook nog verkrijgbaar. Neem dus zeker een kijkje!

OOTDFloralMoumina5 OOTDFloralMoumina6

Zoals je ziet duikt op een heel aantal foto’s Ameerah op, zij volgde ons toen we foto’s gingen maken naar het parkje en dus mocht ze voor een keer er ook bij. Weer eens wat anders ;) en het is wel duidelijk dat ik dol ben op katten haha.

Nog even alle details op een rij:
Jurk: Moumina
Hoofddoek: Veiled Beauty
Schoenen: Converse
Armband: Eigen creatie

Weet jij al wat je wil dragen voor eid?

Liefs xo,
Jorien

wpid-sponsbut.png

4 Responses to OOTD: Floral Dress by Moumina (Eid Inspo)

  • Masha’Allah staat je echt prachtig!!! Heel toffe foto’s ook????????????

  • O de vraagtekens moeten duimpjes omhoog zijn…

  • Ziet er goed uit Jorien ^_^ Leuke outfit :-) en je kat erbij is echt cute!! Heb nu zelf een zoontje van 1,5 die helemaal weg is van katten hahaha misschien wordt t dan nu toch echt tijd om er zelf 1 aan te schaffen :-).

    Heb voor Eid mijn outfit al klaar liggen hihihihi Al een jaar lang :-P Ik zal ik de outfit dragen die ik vorig jaar perse wilde dragen hahahaha maar door mijn tweede zwangerschap werd het dat niet hihihihihi. Het wordt een Abaya en mooie hoofddoek met kraaltjes Beide van Sadoq ;-)

  • Wat een prachtige jurk, Jorien. Staat je beeldschoon. Het lijkt me ook een hele comfortabele jurk. De mintkleurige hoofddoek vind ik er ook geweldig bij staan. Hele goede keuze!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *