Welkom op Tres-Adorable.com, mijn eigen plekje op het internet. Mijn naam is Jorien, ik ben 28 jaar, getrouwd met mister G en samen met onze 2 poezen wonen wij in 't Gooi. Op deze blog schrijf ik over alles wat mij bezig houdt. Fashion, beauty, food, lifestyle en fotografie zijn een aantal van dat soort onderwerpen. Tevens ben ik bekeerd tot de Islam en daar lees je dan ook regelmatig iets over. Eigenlijk schrijf ik over alles wat de vrouw van nu leuk vindt. Moslim of niet, je bent hier hartstikke welkom dus neem een kopje thee, klik rond en lees! Als je meer over mij wilt weten, kijk dan ook even op de about pagina.

Liefs,

Volg Mij
Bloglovin’
TRES ADORABLE.com - just my daily life
Instagram
PR/Contact
Voor samenwerkingen met PR bedrijven of webshops welke passen bij datgene waar Tres-Adorable voor staat en past bij het imago van de website kan je kijken op de contact pagina voor bedrijven.

Voor overige vragen over mij en/of mijn website kan contact opgenomen via de contact pagina of een e-mail gestuurd worden naar tresadorable.com@gmail.com
Nieuwsbrief Aanmelden

Het archief

OOTD: Fall Inspired

Wauw, de afgelopen dagen is het weer echt omgeslagen. Het lijkt er op dat de mooie dagen (voorlopig) voorbij zijn en dat het toch echt herfst gaat worden. Ik merk zelf dat wanneer ik me aankleed ik weer een legging, hempje en soms zelfs een vestje of jasje aan moet doen om het niet koud te hebben. Vandaag dan ook een outfit post met herfst tinten.

OOTDFall
Het jasje wat ik op deze foto’s aan heb heb ik al vaker gedragen. Jullie zagen hem namelijk ook begin dit jaar tijdens een spring inspired look. Een heel ander seizoen. Toen koos ik voor meer groentinten, dit keer ging ik voor aards met bordeaux en taupe. Het jasje ben ik nog steeds helemaal weg van, echt een goede aankoop.

OOTDFall2
Wel vind (vond) ik het iedere keer ontzettend moeilijk om een goede combinatie voor dit jasje te bedenken. Het heeft namelijk verschillende kleuren groen, rood, crème en hier en daar een tikje licht blauw ook nog. Hoe draag je dat? En vooral nu het wat minder mooi weer is wil ik niet “te” zomers lijken. Toch heb ik voor mijn eigen gevoel nu wel een goede balans gevonden, en kwam het jasje heel mooi uit. Het bordeaux maakt het wat kleurrijker en taupe is een kleur die eigenlijk altijd wel kan. Qua hoofddoek koos ik voor crème/gebroken wit, om het wat neutraal te houden.

OOTDFall3
In het jasje zit licht gouddraad verwerkt, maar toch koos ik dit keer niet voor gouden sieraden. Ik had nog een zilveren ring om toen ik deze outfit aantrok en dat misstond er helemaal niet bij. Het maakt het geheel juist wat zachter. Wel ging ik voor een opvallende handgemaakte vlinderarmband om nog een tikje groen toe te voegen.

OOTDFall4Wearing:

  • Jasje: Lady Sting
  • Top: Takko
  • Rok: Jamal & K Utrecht
  • Ringen: Mexx, Ti Sento & Italië
  • Horloge: Esprit

 

14 Responses to OOTD: Fall Inspired

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *