Welkom op Tres-Adorable.com, mijn eigen plekje op het internet. Mijn naam is Jorien, ik ben 29 jaar, getrouwd met mister G en samen met onze zoon I en 2 poezen wonen wij in 't Gooi. Op deze blog schrijf ik over alles wat mij bezig houdt. Fashion, beauty, food, lifestyle en fotografie zijn een aantal van dat soort onderwerpen. Tevens ben ik bekeerd tot de Islam en daar lees je dan ook regelmatig iets over. Eigenlijk schrijf ik over alles wat de vrouw van nu leuk vindt. Moslim of niet, je bent hier hartstikke welkom dus neem een kopje thee, klik rond en lees! Als je meer over mij wilt weten, kijk dan ook even op de about pagina.

Liefs,

Volg Mij
Bloglovin’
TRES ADORABLE.com - just my daily life
Instagram
PR/Contact
Voor samenwerkingen met PR bedrijven of webshops welke passen bij datgene waar Tres-Adorable voor staat en past bij het imago van de website kan je kijken op de contact pagina voor bedrijven.

Voor overige vragen over mij en/of mijn website kan contact opgenomen via de contact pagina of een e-mail gestuurd worden naar tresadorable.com@gmail.com
Nieuwsbrief Aanmelden

Het archief

OOTD ❤ Etnic Print

Voor de outfit die ik vandaag graag wilde laten zien ging ik eens snuffelen in mijn kledingkast naar een zo genoemde gouwe ouwe. Vorig jaar had ik jullie deze jurk al willen laten zien, maar het kwam er maar niet van om foto’s te maken en zo ging de zomer voorbij. Toch is deze jurk, die totaal anders is dan een groot deel van mijn garderobe wel een favoriet van mij. Het is een etnische print en normaal draag ik dat zelden maar deze vind ik door de mooie verschillende kleuren echt super leuk!

Blauww1
Foto’s maken voor outfits is hier ook ontzettend veel gedoe, want zelden heb ik iemand in de buurt die hier even mee wil helpen. Mijn man vind het een vreselijke klus en voor veel vriendinnen met kleine kindjes is het niet echt handig. Als mijn zusjes dan dus voorbij komen bestook ik ze altijd met mijn camera en smeek ik ze om hulp. Gelukkig willen ze dat meestal wel doen en zo kwamen ook deze foto’s tot stand. Wel vaak met een bende bloopers en helemaal krom liggen van het lachen foto’s maar dat maakt het wel zo leuk natuurlijk.

Blauww2
Blauww3
Wat ik leuk vind aan deze print is dat er van alles in zit. Bloemen, streepjes, ruitjes en een geweldige kleurschakeling tussen warm roze, peach en oranje en koele tinten blauw. Hij is dus ook heel makkelijk te combineren met verschillende kleuren hoofddoeken want zo wel roze tinten en perzik kleur als heel donkerblauw, kobalt en lichtblauw staan hier mooi bij. Zelf combineerde ik hem dit keer met een lichtblauwe/baby blauwe zipper scarf van Hazanah. Eigenlijk ben ik helemaal niet zo van de blauw maar de laatste tijd daag ik mezelf graag uit om eens iets anders dan normaal te proberen qua kleuren en tot op heden heb ik daar nog geen spijt van gehad. Leuk om te zien dat dingen die je in eerste instantie niet zou kiezen toch zo verrassend goed uitpakken. Met peach heb ik deze jurk afgelopen week ook aan gehad en dat misstond trouwens ook absoluut niet.

Blauww4
Blauww5
Wat heb ik aan
– Jurk: Boutique Sarah (niet meer verkrijgbaar!)
– Hoofddoek: Hazanah
– Tas: Primark
– Sieraden: Italië
– Laarsjes: Bristol

Blauww6
Met welke kleur zou jij deze jurk combineren?

wpid-wpid-signature4.png

4 Responses to OOTD ❤ Etnic Print

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *