Welkom op Tres-Adorable.com, mijn eigen plekje op het internet. Mijn naam is Jorien, ik ben 29 jaar, getrouwd met mister G en samen met onze zoon I en 2 poezen wonen wij in 't Gooi. Op deze blog schrijf ik over alles wat mij bezig houdt. Fashion, beauty, food, lifestyle en fotografie zijn een aantal van dat soort onderwerpen. Tevens ben ik bekeerd tot de Islam en daar lees je dan ook regelmatig iets over. Eigenlijk schrijf ik over alles wat de vrouw van nu leuk vindt. Moslim of niet, je bent hier hartstikke welkom dus neem een kopje thee, klik rond en lees! Als je meer over mij wilt weten, kijk dan ook even op de about pagina.

Liefs,

Volg Mij
Bloglovin’
TRES ADORABLE.com - just my daily life
Instagram
PR/Contact
Voor samenwerkingen met PR bedrijven of webshops welke passen bij datgene waar Tres-Adorable voor staat en past bij het imago van de website kan je kijken op de contact pagina voor bedrijven.

Voor overige vragen over mij en/of mijn website kan contact opgenomen via de contact pagina of een e-mail gestuurd worden naar tresadorable.com@gmail.com
Nieuwsbrief Aanmelden

Het archief

OOTD: Classic Black & White

Ik heb vast wel eens vaker verteld dat ik dol ben op de combinatie van zwart en wit. En dan vooral veel wit en een beetje zwart als het om de zomer maanden gaat. Als ik ergens een witte jurk zie wordt ik dan ook altijd heel erg enthousiast en wil ik daar meer van weten. Anyway, meestal zijn deze jurken niet in Nederland verkrijgbaar (jullie hebben me er namelijk al heel vaak naar gevraagd haha) maar dit jaar had ik geluk en had Boutique Sarah er 1 in haar collectie.

OOTDBlWh1Ik heb wel eens een opmerking gemaakt over het gebrek aan een witte jurk in de zomer collectie, maar umm Sarah háát wit zoals ze dat zelf zei haha. Ik blij dat haar andere medewerksters er wel van houden en haar hebben weten te overtuigen dat een witte abaya wel degelijk een goed idee is, en zo hing er dus toch een prachtige witte abaya in de winkel deze zomer. Speciaal voor ‘eid, maar ook prachtig om te dragen op een andere gelegenheid. Een verloving, een etentje, een speciaal dagje uit. Kan allemaal. En trouwens, als je durft natuurlijk ook gewoon op een “random” dag. Just because you can!

OOTDBlWh2
OOTDBlWh3
De jurk is gemaakt van een mooie en best zware crèpe stof en heeft een onderjurk, dus no worries over doorschijnen. De jurk is aan de mouwen afgewerkt met een mooi zwart kanten randje, en dit zelfde kant zit ook in het taille van de jurk en loopt over de bovenkant tot aan de hals. De hals zelf is afgezet met een zwarte band en deze zit ook als een lint die je kan strikken aan de achterkant. Heel chique vind ik het. De jurk heeft drukknoopjes aan de voorkant welke open kunnen tot aan de band in je middel, dus de jurk is ook mommy friendly. Dat vind ik sowieso heel tof aan de jurken uit de Boutique Sarah collectie, niet omdat ik zelf moeder ben (of word, voor je je iets in je hooft haalt haha) maar omdat het zo wel een stuk prettiger is voor diverse soorten zusters. De mouwtjes hebben ook drukknoopjes zodat het doen van wudu, de wassing voor het gebed, ook heel gemakkelijk kan.

OOTDBlWh4
OOTDBlWh5
Ik combineerde de jurk met een zwart/witte clutch en mijn zwarte sleehakjes voor een extra chique uitstraling. Leuke zwarte en witte armbandjes er bij en dat is eigenlijk alles wat het nodig heeft. Ik vond een zwarte sjaal er wel mooier bij staan dan een witte dus daar ging ik voor en look the lady is ready for a party hihi. De jurk heeft heel veel plooien, dat is wel iets waar je misschien even rekening mee moet houden want niet iedereen vindt dat mooi. Zelf ben ik erg weg van -obviously- maar ik zou iedereen aanraden het wel te passen want je weet maar nooit hoe je er uit komt te zien tot je het probeert. ;)

What am I wearing:
– Jurk: Boutique Sarah (niet online verkrijgbaar. Collectie van afgelopen ‘eid)
– Sjaal: Jersey sjaal van de markt
– Clutch: Primark
– Schoenen: Van Haren
– Armbandjes: Eigen creatie

OOTDBlWh6
wpid-wpid-signature4.png

5 Responses to OOTD: Classic Black & White

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *