Welkom op Tres-Adorable.com, mijn eigen plekje op het internet. Mijn naam is Jorien, ik ben 29 jaar, getrouwd met mister G en samen met onze zoon I en 2 poezen wonen wij in 't Gooi. Op deze blog schrijf ik over alles wat mij bezig houdt. Fashion, beauty, food, lifestyle en fotografie zijn een aantal van dat soort onderwerpen. Tevens ben ik bekeerd tot de Islam en daar lees je dan ook regelmatig iets over. Eigenlijk schrijf ik over alles wat de vrouw van nu leuk vindt. Moslim of niet, je bent hier hartstikke welkom dus neem een kopje thee, klik rond en lees! Als je meer over mij wilt weten, kijk dan ook even op de about pagina.

Liefs,

Volg Mij
Bloglovin’
TRES ADORABLE.com - just my daily life
Instagram
PR/Contact
Voor samenwerkingen met PR bedrijven of webshops welke passen bij datgene waar Tres-Adorable voor staat en past bij het imago van de website kan je kijken op de contact pagina voor bedrijven.

Voor overige vragen over mij en/of mijn website kan contact opgenomen via de contact pagina of een e-mail gestuurd worden naar tresadorable.com@gmail.com
Nieuwsbrief Aanmelden

Het archief

OOTD | Autumn Colors

Zo, vandaag was het eindelijk niet meer zulk slecht weer als de afgelopen dagen. Ik hou enorm van de herfst alleen zo’n storm is niks voor mij. Nu is het gelukkig weer een beetje zonnig buiten en dan kan ik echt genieten van de kleuren die de herfst aan de natuur geeft. Laatste beetjes groen, oranje, geel, rood, bruin. Ik vind het prachtig. Een kleur die ik in de herfst ook heel graag draag is bordeaux rood en dit draag ik dan ook in deze outfit of the day.

JedidaAutumn Al een hele poos geleden kwam ik bij lieve Karima van Jedida in haar atelier. Ze had namelijk super leuke maxi rokken ontworpen en daar wilde ik graag iets van hebben. Over Jedida heb ik al eens een blog geschreven en de collectie van Karima vind ik altijd ontzettend leuk en inspirerend vanwege de mooie kleuren en prints die ze gebruikt en de Marokkaanse touch die ze aan al haar items mee geeft maakt het voor mij altijd helemaal af. Ik nam twee rokken mee naar huis waarvan je er nu 1 hier op de foto ziet. De andere zal ik binnenkort ook plaatsen. De stof is heerlijk zacht en glad en de rok heeft twee handige zakken en is afgewerkt met een versierde band en aan de onderkant zitten kleine Marokkaanse bolletjes gemaakt van garen die je ook op een jeleba en kaftan vaak ziet.

JedidaAutumn2
Ik vind het altijd leuk om kleuren te combineren en dus matchte ik bij deze rok een mooie beige blouse die ook in de band van de rok terug komt. Over de hoofddoek heb ik wel heel erg lang getwijfeld. Blauw, rood, groen? Uit eindelijk ben ik voor een mooie groene viscose hoofddoek gegaan uit de collectie van Veiled Beauty. Lekker groot en fijne stof om mee te werken.

Verder ging ik voor een beige tas en ik draag ook beige schoenen, maar dat zie je niet zo goed door het gras waar ik in sta haha. Mijn groene vlinderarmband past hier ook goed bij, even als het mooie zilver met groene armbandje dat ik deze zomer van mijn man kreeg. Met sieraden geef je je outfit altijd een leuke persoonlijke touch.

JedidaAutumn3
JedidaAutumn4Wat ik draag:

  • Rok: Jedida (collectie afgelopen zomer)
  • Blouse: Only
  • Hoofddoek: Veiled Beauty
  • Tas: Primark
  • Armband: Eigen werk

Curious: Wat voor kleuren draag jij graag in de herfst? Of draag je het gehele jaar gewoon het zelfde?

wpid-wpid-signature4.png

4 Responses to OOTD | Autumn Colors

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *