Welkom op Tres-Adorable.com, mijn eigen plekje op het internet. Mijn naam is Jorien, ik ben 29 jaar, getrouwd met mister G en samen met onze zoon I en 2 poezen wonen wij in 't Gooi. Op deze blog schrijf ik over alles wat mij bezig houdt. Fashion, beauty, food, lifestyle en fotografie zijn een aantal van dat soort onderwerpen. Tevens ben ik bekeerd tot de Islam en daar lees je dan ook regelmatig iets over. Eigenlijk schrijf ik over alles wat de vrouw van nu leuk vindt. Moslim of niet, je bent hier hartstikke welkom dus neem een kopje thee, klik rond en lees! Als je meer over mij wilt weten, kijk dan ook even op de about pagina.

Liefs,

Volg Mij
Bloglovin’
TRES ADORABLE.com - just my daily life
Instagram
PR/Contact
Voor samenwerkingen met PR bedrijven of webshops welke passen bij datgene waar Tres-Adorable voor staat en past bij het imago van de website kan je kijken op de contact pagina voor bedrijven.

Voor overige vragen over mij en/of mijn website kan contact opgenomen via de contact pagina of een e-mail gestuurd worden naar tresadorable.com@gmail.com
Nieuwsbrief Aanmelden

Het archief

NYX Round Lipsticks – Foto’s & Swatches

Al een poosje heb ik ze in mijn bezit, zes verschillende NYX Round Lipsticks. Ik wilde er al veel langer over bloggen, maar dat kwam er steeds niet van :$ Ook wilde ik ze eerst goed uit proberen, en ik denk dat ik dat na een week of 10 ook wel heb gedaan ^_^ dus vandaag eindelijk mijn mening Download office 2010 certification tool!


Voordat ik over ging tot de aanschaf van deze lipsticks heb ik eerst grondig vooronderzoek gedaan, want wow wat zijn er veel kleuren zeg 바이두 동기화 다운로드! :woot: Samen met vriendinnetje Madelon (die ook van deze lipsticks in haar bezit heeft) hebben we half google af zitten kijken, en gezocht naar de beste site met swatches om zo in elk geval een idee te krijgen van wat we zouden kiezen 코비 아키. Swatches online zien er vaak toch ietsie pietsie anders uit dan op je eigen lippen, dus om er zeker van te zijn dat je in ieder geval iets goeds gekozen hebt (en als je moeite hebt met kiezen) doe je gewoon net als ik, dan koop je er zes Arc Survivor. Zit je altijd goed ;) (hoop je dan he :crazy: )

De lipstick formule is erg romig en creamy, waar ik persoonlijk wel van hou. Ze smeren erg gemakkelijk uit, en geven goede kleur af Download Needforspeed Carbon. Het duurt niet lang voor ze mooi opdrogen, en doordat de pigmentatie erg goed is, heb je niet veel nodig. Ikzelf smeer de lipsticks altijd op met een laagje lippenbalsem er onder, maar daar hoef je bij deze lipsticks niet veel van te gebruiken Download Freddy's Pizzeria3. De lipsticks overleven geen maaltijd, wel een glaasje drinken, maar geen hele fles ;) dus je moet wel zo nu en dan bij kleuren, maar voor een lipstick die niet zo duur was (want voor de prijs hoef je het niet te laten) vind ik dat ze behoorlijk goed houden Download the game.


Ik koos uit eindelijk voor de kleuren Tea Rose, Hebe, Spell Bound, Gardenia, Margarita en Miracle 익스플로러 json 파일. Spell Bound en Gardenia lijken op de foto vrij roze (op werkelijk ALLE foto’s, misschien door de zwarte achtergrond? Misschien door het daglicht 알라딘 애니메이션 자막? Je ne sais pas :dunno: ) maar zijn in werkelijkheid veel roder.


Kijk mee naar de swatches Download Windows 7 microsoft print to pdf driver. Tea Rose is een vrij nude kleurtje voor mij en geeft mijn lippen net een iets zachter roze look dan dat ze van zichzelf zijn. Hebe is vrij rood met een blauwe ondertoon er in, welke ik gebruik als ik voor iets heftigers ga, voornamelijk voor feestjes. Spell Bound is een lichtere variant van Hebe, en heeft meer parelmoer en roze in zich. Niet zo kersen rood als Hebe in ieder geval. Gardenia is een opvallende fuchsia kleur, die behoorlijk van je lippen afspat. Er mooi als je verder helemaal voor nude gaat, maar voor mij voor dagelijks te heftig. Wel erg leuk voor iets speciaals en opvallends. Margarita is na Tea Rose mijn favoriet. Het is een meer koraal roze kleurtje met een tikje goud er in. Staat goed bij mijn lichte huid en blauwe ogen. Miracle is ook een mooie kleur. Op de swatch foto valt het weg, maar deze rood achtige tint heeft een prachtige gouden shimmer in zich, welke op vele lippen goed uit komt.

Ik betaalde per lipstick €2,49 en bestelde deze bij Boozyshop.

17 Responses to NYX Round Lipsticks – Foto’s & Swatches

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *