Welkom op Tres-Adorable.com, mijn eigen plekje op het internet. Mijn naam is Jorien, ik ben 29 jaar, getrouwd met mister G en samen met onze zoon I en 2 poezen wonen wij in 't Gooi. Op deze blog schrijf ik over alles wat mij bezig houdt. Fashion, beauty, food, lifestyle en fotografie zijn een aantal van dat soort onderwerpen. Tevens ben ik bekeerd tot de Islam en daar lees je dan ook regelmatig iets over. Eigenlijk schrijf ik over alles wat de vrouw van nu leuk vindt. Moslim of niet, je bent hier hartstikke welkom dus neem een kopje thee, klik rond en lees! Als je meer over mij wilt weten, kijk dan ook even op de about pagina.

Liefs,

Volg Mij
Bloglovin’
TRES ADORABLE.com - just my daily life
Instagram
PR/Contact
Voor samenwerkingen met PR bedrijven of webshops welke passen bij datgene waar Tres-Adorable voor staat en past bij het imago van de website kan je kijken op de contact pagina voor bedrijven.

Voor overige vragen over mij en/of mijn website kan contact opgenomen via de contact pagina of een e-mail gestuurd worden naar tresadorable.com@gmail.com
Nieuwsbrief Aanmelden

Het archief

Nog Een Groene Smoothie

Jullie hebben het al wel gemerkt, ik ben dol op groene smoothies. Er zit van alles in wat ik nodig heb, en toch zijn ze ook ontzettend lekker en smaakvol vind ik zelf Download Ubuntu 10.04. Voor deze “groene” smoothie heb ik eens geëxperimenteerd met meer dan alleen spinazie.

RedGreenSIngrediënten:

  • Een klein handje frambozen
  • Een klein handje blauwe bessen
  • Een klein handje mango stukjes
  • Een klein handje spinazie
  • Een kwart komkommer, geschild
  • 1 glas water of sinaasappelsap (ik doe zelf meestal half/half)

Alles in de blender doen en goed laten mengen ps4 미디어 플레이어 다운로드. Je kan, mocht je geen blender hebben deze smoothie ook prima met een staafmixer maken trouwens. Verder strooide ik nog wat chiazaad bovenop.

8 Responses to Nog Een Groene Smoothie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *