Welkom op Tres-Adorable.com, mijn eigen plekje op het internet. Mijn naam is Jorien, ik ben 29 jaar, getrouwd met mister G en samen met onze zoon I en 2 poezen wonen wij in 't Gooi. Op deze blog schrijf ik over alles wat mij bezig houdt. Fashion, beauty, food, lifestyle en fotografie zijn een aantal van dat soort onderwerpen. Tevens ben ik bekeerd tot de Islam en daar lees je dan ook regelmatig iets over. Eigenlijk schrijf ik over alles wat de vrouw van nu leuk vindt. Moslim of niet, je bent hier hartstikke welkom dus neem een kopje thee, klik rond en lees! Als je meer over mij wilt weten, kijk dan ook even op de about pagina.

Liefs,

Volg Mij
Bloglovin’
TRES ADORABLE.com - just my daily life
Instagram
PR/Contact
Voor samenwerkingen met PR bedrijven of webshops welke passen bij datgene waar Tres-Adorable voor staat en past bij het imago van de website kan je kijken op de contact pagina voor bedrijven.

Voor overige vragen over mij en/of mijn website kan contact opgenomen via de contact pagina of een e-mail gestuurd worden naar tresadorable.com@gmail.com
Nieuwsbrief Aanmelden

Het archief

Nieuwe Tutorials In Samenwerking Met Hazanah

Alweer een hele lange poos geleden poste ik in een daily life overzicht een foto van mij met een roze hoofddoek, een groene en een paarse. Herinneren jullie je dat nog 기안용지 양식 다운로드? Ik vertelde toen dat ik een heel aantal tutorials op had genomen met Hazanah samen. Behalve die kleuren die ik net noemde namen we nog meer tutorials op, en ondertussen staan er al 3 online ms sql server 2005 다운로드. Omdat ik zie dat er op mijn blog ook regelmatig naar tutorials wordt gezocht leek het me leuk om ze hier ook te delen! :D

HazanahCollage 1


De paarse komt binnenkort online Download the movie Mami. Voor nu heb ik de roze, de groene en een mooie lichtblauwe instant scarf, welke dus heel makkelijk om te doen is voor vrouwen die net een hoofddoek dragen en dit anders nog wat lastig vinden. Deze hoofddoek hebben jullie al eens in mijn veluwe post gezien, want ik heb hem zelf in het zwart en het is een heerlijke hoofddoek. De roze stijl is heel erg geschikt voor bijvoorbeeld een feestje en met ‘eid ul adha wat er aankomt is het misschien leuk om zo iets te dragen. De groene sjaal heeft eigenlijk mooie glittertjes, maar deze zie je niet zo goed op de video. De stijl is een keer wat anders en erg makkelijk. Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden!

001Dit was de foto zoals we die toen op instagram geplaatst hadden, en de paarse hoofddoek komt er wel binnenkort aan mochten jullie nieuwsgierig geworden zijn. Ook komt er nog een andere mooie stijl aan, en ondertussen hebben de eigenaresse van Hazanah en ik alweer een nieuwe “date” in de agenda staan om weer filmpjes op te nemen. Zelf heb ik ook nog wat ideeën over wat ik zelf zou willen opnemen dus voorlopig ben ik nog niet klaar. ;) Voor nu de video’s van de tutorials. Note voor de dames die geen muziek luisteren; zet even je geluid uit want er is wel een melodietje onder gemonteerd!

#4 Cotton Cloth Pashmina in Pink

#5 Glitter Scarf Green

#6 Flower Instant Hijab

En voila! Dat zijn ze alle drie voor nu. Laat me weten wat jullie er van vonden, en mocht je meer video’s willen zien (je vindt er nog 2 van mij en 1 van Layla -van Lanita.nl- ) dan kun je hier klikken om naar het kanaal van Hazanah te gaan.

Als je nog suggesties hebt voor nieuwe tutorials van mij zelf, laat het me dan ook weten want binnenkort wil ik er weer een aantal gaan opnemen!

11 Responses to Nieuwe Tutorials In Samenwerking Met Hazanah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *