Welkom op Tres-Adorable.com, mijn eigen plekje op het internet. Mijn naam is Jorien, ik ben 28 jaar, getrouwd met mister G en samen met onze 2 poezen wonen wij in 't Gooi. Op deze blog schrijf ik over alles wat mij bezig houdt. Fashion, beauty, food, lifestyle en fotografie zijn een aantal van dat soort onderwerpen. Tevens ben ik bekeerd tot de Islam en daar lees je dan ook regelmatig iets over. Eigenlijk schrijf ik over alles wat de vrouw van nu leuk vindt. Moslim of niet, je bent hier hartstikke welkom dus neem een kopje thee, klik rond en lees! Als je meer over mij wilt weten, kijk dan ook even op de about pagina.

Liefs,

Volg Mij
Bloglovin’
TRES ADORABLE.com - just my daily life
Instagram
PR/Contact
Voor samenwerkingen met PR bedrijven of webshops welke passen bij datgene waar Tres-Adorable voor staat en past bij het imago van de website kan je kijken op de contact pagina voor bedrijven.

Voor overige vragen over mij en/of mijn website kan contact opgenomen via de contact pagina of een e-mail gestuurd worden naar tresadorable.com@gmail.com
Nieuwsbrief Aanmelden

Het archief

New In: Sony E-Reader

Al een poos stond het op mijn wishlist, een e-reader. Deze week is die wens dan ook echt waar geworden, en heb ik een e-reader voor mezelf besteld. Yay! Ik had al een beetje rond zitten kijken en zitten vergelijken en uit eindelijk is het de Sony (PRS-T2) E-reader geworden, in een prachtig bordeaux rode kleur.


Ik wilde graag een e-reader omdat hier thuis geen ruimte is voor al m’n boeken en ik las eerst wel eens op de ipad, maar daar kreeg ik ontzettende hoofdpijn van omdat dat veel onrustiger leest. Ook vind ik het heel fijn dat ik een compact klein e-readertje heb, in tegenstelling tot de dikke boeken die ik voorheen vaak in mijn tas had zitten. Dit is zo fijn en klein. 6 inch is echt perfect voor mij. Ook leest deze reader echt super fijn. Ik vind het heel rustig en krijg er tot op heden geen hoofdpijn van.


Wat ik ook super vind is dat doordat deze reader wi-fi ontvangst heeft je direct ebooks op je reader kan downloaden. Ik vind dat aansluiten aan een pc en dan weer je bestelde boeken er op zetten altijd zo’n gedoe. Ik ben van het “keeping it simple” idee. Ook kun je op deze e-reader zelf notities en aantekeningen maken (kun je schrijven met het bijgeleverde pennetje) en zo nog veel meer.


Deze aankoop was ook een goede reden om eindelijk mijn waardebonnen van de ECI te gebruiken (ik had nog wel wat liggen haha) en zo direct enkele e-books te bestellen. Ik koos voor het laatste deel van LOTR (ik lees deel 2 momenteel nog in papier vorm), de Hobbit (al gelezen jaren geleden maar ik ben wel in de mood om hem op nieuw te lezen), Het Huis Met De Vier Geesten van Isabel Allende en De Gevangene Van De Hemel van Carlos Ruiz Zafon.


Ik bestelde deze reader bij mijn grote vriend bol.com, en betaalde daar €139,95 voor. Ook bestelde ik direct een hoesje, die €35,- kostte. Best een uitgave, maar ik heb er nog geen moment spijt van gehad. :thinklove: :happyjump:

Lezen jullie graag? En doen jullie dat dan het liefst uit een boek of ook via een e-reader?

16 Responses to New In: Sony E-Reader

 • Ik lees heel graag en heb alleen maar boeken, een e-reader staat op mijn wishlist, en toevallig ook deze, heb nu meerdere mensen erover gehoord en dingen erover gelezen en moet zeggen dat mijn voorkeur echt naar deze uit zou gaan ondanks de prijs.

 • ik heb ook een ereader maar ik gebruik het nooit. je had eigenlijk beter via ebay een hoes kunnen nemen, veel goedkoper. Ik heb er 1 van nep leer en net zo goed als die van jouw

  • Klopt maar ik wilde er 1 in de zelfde rode kleur, plus dat ik super onhandig ben (en ongeduldig) en ik doodsbang was dat hij een kras krijgt. Vandaar dat ik toch maar voor deze gegaan ben en niet op ebay wilde wachten.

   • Jorien, die van jou heb je op Bol.com gekocht? Was van de week naar de Mediamarkt en vond alleen witte covers van Sony zelf (dus ook nog eens hartstikke duur…) de ereader durf ik nu niet mee te nemen in mijn tas ben ook bang dat ik hem zal beschadigen….

   • Jup ik heb hem via bol. Was wel ook 25 euro geloof ik, maar ik ben er erg blij mee.

   • Trouwens ken je het boek “Do not be sad”?

   • Bedoel je de Islamitische variant van “wees niet bedroeft/la tahzan”? Of een gewoon “leesboek”?

   • Jup, de islamitische versie :-)

 • Ik vind lezen echt heerlijk, maar kan volgens mij echt niet aan een e-reader wennen. De geur van een boek vind ik ook zó lekker, daar kan niks tegenop ;) Maar hij is wel echt super mooi!

 • Ik hou van lezen in echte boeken! Maar sinds een jaar heb ik een ereader, en dat bevalt ook echt heel goed. Super handig voor onderweg of vakantie, want het weegt niks en je kunt honderden boeken meenemen. Ook als ik in bed lees is het heerlijk omdat je geen lamme arm krijgt en in mijn hoesje zit een klein leeslampje dus stoor ik vriendlief er ook niet mee.

  veel plezier met jou ereader!

 • Mooi ding:) ik hoor tegenwoordig wel meer mensen over een E-reader ik lees ook heel graag maar denk dat ik uit een boek lezen toch fijner vind.

 • Haha ik had precies dezelfde maar dan in het wit gekocht. Heb ‘m na een paar weken doorverkocht, vond het toch niets voor mij! Maar jij veel plezier ermee! <3

 • Veel plezier. Hij ziet er mooi uit

 • Ik lees boeken op iPad, maar soms ga ik toch even naar de bieb voor een echte boek. Zoals nu. Maar heb ook een ereader voor als ik een lange trein reis hebt.

 • Ik heb mijn e-reader in 2009 gekocht en ik heb er nog geen dag spijt van gehad. Beste aankoop! Ik lees nog steeds ook gewone boeken, maar een e-reader is zo fijn. Veel lichter dan een boek haha.
  Deze ziet er erg mooi uit. Heel veel plezier ermee!

 • Wat tof, mooie hoes ook :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *