Welkom op Tres-Adorable.com, mijn eigen plekje op het internet. Mijn naam is Jorien, ik ben 29 jaar, getrouwd met mister G en samen met onze zoon I en 2 poezen wonen wij in 't Gooi. Op deze blog schrijf ik over alles wat mij bezig houdt. Fashion, beauty, food, lifestyle en fotografie zijn een aantal van dat soort onderwerpen. Tevens ben ik bekeerd tot de Islam en daar lees je dan ook regelmatig iets over. Eigenlijk schrijf ik over alles wat de vrouw van nu leuk vindt. Moslim of niet, je bent hier hartstikke welkom dus neem een kopje thee, klik rond en lees! Als je meer over mij wilt weten, kijk dan ook even op de about pagina.

Liefs,

Volg Mij
Bloglovin’
TRES ADORABLE.com - just my daily life
Instagram
PR/Contact
Voor samenwerkingen met PR bedrijven of webshops welke passen bij datgene waar Tres-Adorable voor staat en past bij het imago van de website kan je kijken op de contact pagina voor bedrijven.

Voor overige vragen over mij en/of mijn website kan contact opgenomen via de contact pagina of een e-mail gestuurd worden naar tresadorable.com@gmail.com
Nieuwsbrief Aanmelden

Het archief

Mist City Spa in Tilburg

Gisteravond heb ik samen met mijn man het meest geweldige avondje uit ever gehad 웹에서 엑셀! Wij zijn gisteravond namelijk een bezoek wezen brengen aan de “Mist City Spa” in Tilburg ez2dj aeic 다운로드.

Mist City Spa is een spa complex wat je privé kan afhuren. Jep, je leest het goed… Privé! Dat betekend dus, luxe voor jou en enkel de mensen die je om je heen wilt hebben 사파리 웹 브라우저. Of misschien wil je wel eens helemaal alleen genieten, dat kan ook!

Het complex bied verschillende ruimtes te huur aan. Je hebt de optie ‘Seasons’ wat inhoud dat je een heerlijke grote jacuzzi met diverse massage programma’s hebt, met boven je een schuifdak dat bij mooi weer open kan 비열한 거리 다운로드. Een Finse sauna, infrarood gedeelte, stoomcabine met uniek licht, raindance douches (van die hele grote douchekoppen) en een heerlijke lounge hoek met open haard 점프파라다이스.

Dan is er de ‘FishSpa’, wat een unieke beleving is. Honderden visjes peelen je huid op natuurlijke wijze (ze ‘knabbelen’ aan je huid zeg maar), heel geschikt ook voor mensen met een probleem huid Download employee id. In deze ruimte kun je met maximaal 20 man terecht, dus leuk voor een groepsuitje.

Wijzelf hebben gebruik gemaakt van de laatste optie, de ‘Glamour’ ruimte 카니발갱. Dit is een prachtige, zeer sfeervol ingerichte ruimte (120M²!) met daarin: 2 raindance douches (en daarbij heerlijk scrubzout om je huid voor te bereiden op de sauna), een infrarood zone waar je ‘op temperatuur’ kunt komen vooraf aan de Finse sauna Download Part 3 of Morningwide. Er is een prachtig blauw verlicht zwembad, omringd door kaarsen. Aan je andere hand is een heerlijke loungehoek met 2 grote banken en strakke tafels in het midden 메타4 다운로드. Een prachtig in de muur geïntegreerde TV laat beelden van de mooiste plekjes op de wereld zien en verspreid zachtjes een rustgevend muziekje. Op tafel ook kaarsen, wat het allemaal erg sfeervol maakt 멜론 7월 4주차 top100 다운로드. Achter de loungehoek is een grote jacuzzi met diverse massageprogramma’s, en het licht in deze jacuzzi veranderd langzaam van kleur! Dan is er nog een heerlijke stoomcabine met ledlicht therapie en twee hoge tafels met krukken en leuke tijdschriften om wat te lezen.

Zo zag het er uit! Bron: mistcityspa.nl

Wij zijn hier 3 uur geweest en hebben kort gezegd optimaal genoten! De service isfantastisch, de privacy en het respect daarvoor is gewoon top (ik bedoel, je hebt zelfs een intercom zodat je niet met je badjas over de gang hoeft om iets te vragen!) en je kunt heerlijk je gang gaan. Iets voor tijd krijg je een klopje op de deur, zodat je weet dat het tijd is om te gaan douchen en weer aan te kleden. In de kleedruimte vind je trouwens vooraf per persoon twee grote handdoeken en een heerlijke badjas, en voor dat je gaat kun je hier ook gewoon je haar föhnen en stylen, want alles is aanwezig. De ruimtes beschikken ook over een eigen toilet, dus je hoeft nooit je ruimte zomaar uit.

Bij Mist City Spa kun je ook diverse behandelingen uit laten voeren (willen wij zeker de volgende keer eens meemaken, even als die FishSpa!) en mocht je speciale wensen hebben kun je dit altijd bespreken. Het personeel is super vriendelijk en beleefd en respecteert je privacy volkomen.

Wij boekten voor 3 uur en betaalden €175,- voor twee personen. Jep, klinkt als een reuze bedrag maar dit komt neer op ongeveer 30 euro per persoon, per uur. Ongeveer gelijk aan wat je ook voor andere privé sauna en spa complexen betaald.

In elk geval is dit voor ons zeker voor herhaling vatbaar, en hebben wij een super leuke avond gehad!

13 Responses to Mist City Spa in Tilburg

 • En bedankt he, nu ben ik al bezig om een weekendje weg te boeken met een lang uitje naar deze spa erbij in hihihih
  .-= Madelon´s last blog ..Dag 20 – Deze maand… =-.

 • Het klinkt echt heerlijk, fijn dat jullie er zo van genoten hebben!

 • Alhamdulillah fijn dat jullie zo genoten hebben.

 • Klinkt echt goed! Het is niks voor mij, maar het is zeker niet duur als het zo luxe is allemaal! :D
  .-= Amber´s last blog ..Opgeruimd staat netjes =-.

 • Wat heerlijk zeg prive
  graag daar naar toe
  .-= Dhini´s last blog ..6e bezoek aan het CB &amp 2D mini shoplog =-.

 • Aaah, dat klinkt heerlijk! Eerst maar even die toetsweek overleven…

 • Wowwww! Die foto! Dat ziet er wel erg mooi uit hoor! :)
  .-= Mariska´s last blog ..tja boys… =-.

 • Wow, super gaaf zeg :D Daar wil ik ook wel eens heen ^^
  .-= Desiree´s last blog ..Liefs uit Finland! =-.

 • Hier ook een mindere referentie over mistcityspa in tilburg.
  Het is helaas geen positieve review over deze prive sauna.
  Wij hadden een booking gemaak voor 4 personen en dat zou maar liefst 248,- gaan kosten voor 3 uur.
  Je moet verplicht de helft aanbetalen.
  Helaas werd mijn vriendin ernstig ziek en hebben wij ruim 24 uur van te voren afgemeld per mail (ze waren telefonisch niet bereikbaar). Vervolgens nog eens gebeld, een medewerker zei niet “precies te weten” hoe het met de aanbetaling zat…
  Maar de manager zou de volgende dag terugbellen, dat kwam vast wel goed(…).
  De manager had na 3 dagen nog niet had teruggebeld. Dus nog maar eens gemaild. Krijgen we een lullig mailtje terug dat die 120,- annuleringskosten zijn en dat we dat geld gewoon kwijt zijn. En we kunnen ook niet opnieuw reserveren en het dan gebruiken.
  “Want ja meneer, als we daar aan beginnen….”
  Dus pas goed op als je gaat boeken!!
  In Belgie zijn veel prive sauna’s zoals Borabora of Lakonia die gaan hier wel soepeler mee om is onze ervaring.

  • Oh wat een tegenvaller zeg, wat rot voor jullie! Ik hoorde ook veel goeds over Aquatis in België. Ook qua prijzen een stuk goedkoper. Daar wil ik eens gaan kijken.

 • Ik denk dat ik ook van plan ben om naar Tilburg te gaan.
  Wat vinden jullie de beste privésauna?
  Deze ziet er erg mooi uit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *