Welkom op Tres-Adorable.com, mijn eigen plekje op het internet. Mijn naam is Jorien, ik ben 29 jaar, getrouwd met mister G en samen met onze zoon I en 2 poezen wonen wij in 't Gooi. Op deze blog schrijf ik over alles wat mij bezig houdt. Fashion, beauty, food, lifestyle en fotografie zijn een aantal van dat soort onderwerpen. Tevens ben ik bekeerd tot de Islam en daar lees je dan ook regelmatig iets over. Eigenlijk schrijf ik over alles wat de vrouw van nu leuk vindt. Moslim of niet, je bent hier hartstikke welkom dus neem een kopje thee, klik rond en lees! Als je meer over mij wilt weten, kijk dan ook even op de about pagina.

Liefs,

Volg Mij
Bloglovin’
TRES ADORABLE.com - just my daily life
Instagram
PR/Contact
Voor samenwerkingen met PR bedrijven of webshops welke passen bij datgene waar Tres-Adorable voor staat en past bij het imago van de website kan je kijken op de contact pagina voor bedrijven.

Voor overige vragen over mij en/of mijn website kan contact opgenomen via de contact pagina of een e-mail gestuurd worden naar tresadorable.com@gmail.com
Nieuwsbrief Aanmelden

Het archief

Mijn Overheerlijke Broodje Zalm

Buiten de deur heb je de heerlijkste broodjes. Zo ben ik zelf gek op broodjes van de Subway (veggy delite) of Bakker Bart. Bij de Bakker Bart bestelde ik altijd een broodje zalm download photoscape x. Nu betaal je voor zo’n broodje afhankelijk van je broodsoort keuze toch al snel ergens tussen de drie en vijf euro. Best veel voor een broodje vind ik zelf Download the garden of the language.

BroodjeZalm
Ik ben thuis eens lekker gaan experimenteren en heb voor mezelf een heerlijk broodje zalm gemaakt, en eigenlijk was dit helemaal niet zo moeilijk Download the pizzeria of Baeksu! Met lekkere verse ingrediënten en de juiste saus maak je in een handomdraai zelf een fantastisch broodje.

Ingrediënten:

  • Broodje naar keuze, ik koos voor een Italiaanse bol
  • Gerookte zalm
  • Rucola
  • Schijfjes komkommer
  • Enkele schijfjes rode ui
  • Avocado (optioneel, wel heel lekker!)
  • Yil’driz Noorse mosterd dille dressing

Het bereiden is natuurlijk heel simpel Download the gaygold. Snij je broodje open, beleg het met zalm, rucola, komkommer, een beetje ui en eventueel alles wat je verder nog lekker vindt en vervolgens maak je het af met de allerlekkerste dressing ever 록맨 x8 다운로드. Dit is de Noorse mosterd dille dressing van het merk Yil’driz. Als je wel eens een broodje met honing mosterd dressing bij de Bakker Bart hebt gegeten ga je dit sausje ook fantastisch vinden, het smaakt namelijk vrijwel identiek Pixel Blade. Je vindt het merk Yil’driz bij de Appie bij de sausjes. Echt een aanrader!

Doe er dus dressing naar smaak op, lekker beetje peper en zout als laatste en dan de andere helft van je broodje 위아래 mp3. Genieten, en veel goedkoper want uit één pakje zalm, een zakje rucola en een flesje saus maak je natuurlijk meerdere broodjes.

Wat is jouw favoriete broodje buiten de deur Download This Is A Rohingya 3?

12 Responses to Mijn Overheerlijke Broodje Zalm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *