Welkom op Tres-Adorable.com, mijn eigen plekje op het internet. Mijn naam is Jorien, ik ben 29 jaar, getrouwd met mister G en samen met onze zoon I en 2 poezen wonen wij in 't Gooi. Op deze blog schrijf ik over alles wat mij bezig houdt. Fashion, beauty, food, lifestyle en fotografie zijn een aantal van dat soort onderwerpen. Tevens ben ik bekeerd tot de Islam en daar lees je dan ook regelmatig iets over. Eigenlijk schrijf ik over alles wat de vrouw van nu leuk vindt. Moslim of niet, je bent hier hartstikke welkom dus neem een kopje thee, klik rond en lees! Als je meer over mij wilt weten, kijk dan ook even op de about pagina.

Liefs,

Volg Mij
Bloglovin’
TRES ADORABLE.com - just my daily life
Instagram
PR/Contact
Voor samenwerkingen met PR bedrijven of webshops welke passen bij datgene waar Tres-Adorable voor staat en past bij het imago van de website kan je kijken op de contact pagina voor bedrijven.

Voor overige vragen over mij en/of mijn website kan contact opgenomen via de contact pagina of een e-mail gestuurd worden naar tresadorable.com@gmail.com
Nieuwsbrief Aanmelden

Het archief

Mijn Keuken Wensenlijstje

Ken je dat, van die lijstjes die je voor jezelf maakt uit het kader van ‘als ik nou echt onbeperkt geld had’ of ‘als iemand met veel geld mij nou echt een leuk cadeautje zou willen geven’ dan zou ik…? Ik maak wel eens zulke lijstjes, en vroeger stonden hier vooral kledingstukken en hebbedingetjes voor in huis maar tegenwoordig staan er een heel aantal keukenartikelen op mijn wensenlijstje 바스타드 테일 다운로드.


Koken en bakken wishlist

Eten koken, ik vind het echt ontzettend leuk om te doen. Lekker ontspannend, altijd voldoening en ik vind het ook gewoon ontzettend leuk om nieuwe gerechten te ontdekken! Ik breng dus ook graag tijd door in de keuken 생산일보. Soms met een serie op de tablet er bij, soms met een lezing aan maar ook regelmatig gewoon in stilte. Maar goed, ik droom tijdens die stilte momentjes dus wel eens van mooie keuken tools, en vandaag deel ik mijn wensenlijstje.

Kitchenaid handmixer


Mijn huidige handmixer is een oud ding die het op zich wel doet, maar na dat ik ergens een artikel over de kitchenaid handmixer tegen kwam denk ik alleen maar Ja, ja ja Adobe cs6 products! Wat een fijn ding lijk me dat. Ik heb overigens ook een keukenmachine, maar ik merk dat ik voor sommige dingen toch naar de handmixer grijp en dit pareltje waar ook een garde en een mengstaaf bij zit lijkt me het einde. Wel een beetje prijzig en ik zou het niet snel voor mezelf kopen maar ik vond toch dat ‘ie op de wensenlijst mocht.

Tower set beslagkommen Maghrete

Ik heb de kleine set van deze beslagkommen en naast dat ik ze echt heel mooi vind, werken ze ook gewoon echt fijn Get up! De retro kleurtjes vind ik super gaaf en ik zou dan ook graag nog eens de grote variant in mijn bezit hebben, dan is de collectie helemaal compleet. Rosti Mepal vind ik sowieso een heel fijn en duurzaam merk. Toch wel duidelijk iets anders dan bijvoorbeeld Action.

Een crock pot

Mijn vader kookt al heel lang met zo’n handige slowcooker Download netflix movies. ‘s Morgens alles er in, timer instellen en langzaamaan komt er zo een heeeeerlijk gerecht ter voorschijn wat ‘s avonds klaar is. De lekkerste sudderpannetjes en curry’s komen er uit zonder moeite. Lijkt me ideaal voor hachee, goulash, curry, draadjesvlees, stoofvlees… Moet ik doorgaan? Je snapt mijn punt toch. ;) Je hebt slowcookers in alle vormen, maten en prijsklassen Sleep music. Zelf zou ik het liefst 1 van het merk Crock Pot willen hebben, een mooie witte het liefst. Nu fluisterde een vogeltje mij in het oor dat mijn vader mij zo’n Crock Pot cadeau wil geven als mijn ‘jaar cadeautje’ (omdat ik geen verjaardag vier) en dat zou ik heel tof vinden 3d max 2013!

Lodge pan

Een gietijzeren pan staat ook nog steeds op mijn wensenlijst. Gietijzer houdt warmte goed vast en daardoor kan de pan heel heet worden. Ook kunnen deze pannen in de oven en gaan dit soort pannen levenslang mee. Het merk Lodge heeft een uitgebreid assortiment aan dit soort pannen en die van 30,5cm staat op mijn wensenlijstje 모던패밀리 시즌1 영어자막 다운로드.

Bundtlette vormpjes van Nordic Ware

Ik heb al een paar mooie grote tulband vormen van het merk Nordic Ware, maar een vorm met mini tulbandjes staat ook nog op mij lijst. Ik vind het ontzettend leuk om te bakken en sinds ik deze vormen gebruik wil ik absoluut niks anders meer. Ze zijn zo mooi en de cakejes komen er super goed uit chrome gif! Ik zou wel eens van die kleine lavacakejes (met chocolade er in) willen maken en dat kan super mooi in zulke vormpjes.

Een pizzaschep


Ik heb al een pizzasteen en dat maakt pizza’s maken al een stuk lekkerder, maar mijn pizza’s overbrengen van het aanrecht naar de oven is nog best een lastig klusje. Ik werkte vroeger bij een Italiaan en ik dacht dus op een gegeven moment “he, zo’n schep zou heel handig zijn hier thuis” en na even zoeken ontdekte ik dat je deze gewoon kunt bestellen 드라마 느낌. Zo’n pizzaschep staat dus ook op de lijst, kan ik eindelijk pizza’s bakken als een pro. :D

Witte tajine


Het laatste item wat ik nu op mijn lijstje heb staan is een witte tajine. Hier kan je lekker Marokkaans in koken, en natuurlijk hebben we er ook wel 1 (of zelfs 2) hier in huis. Nu zijn dit gewoon de aardewerken, standaard rood bruine tajines en in formaatje familie. Ik wil dus nog heel graag een witte hebben (want ik hou zo van wit hihi) en een iets kleinere voor romantische Marokkaanse dineetjes voor twee. ;)

Tada! Mijn wishlist voor items in de keuken. Nog even een kleine disclaimer; ik link naar diverse webshops in dit artikel en deze komen uit mijn eigen favorieten en zijn niet gesponsord o.i.d., dat jullie dat weten. ;)

Wat staat er op jouw (keuken) wensenlijstje?

One Response to Mijn Keuken Wensenlijstje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *