Welkom op Tres-Adorable.com, mijn eigen plekje op het internet. Mijn naam is Jorien, ik ben 29 jaar, getrouwd met mister G en samen met onze zoon I en 2 poezen wonen wij in 't Gooi. Op deze blog schrijf ik over alles wat mij bezig houdt. Fashion, beauty, food, lifestyle en fotografie zijn een aantal van dat soort onderwerpen. Tevens ben ik bekeerd tot de Islam en daar lees je dan ook regelmatig iets over. Eigenlijk schrijf ik over alles wat de vrouw van nu leuk vindt. Moslim of niet, je bent hier hartstikke welkom dus neem een kopje thee, klik rond en lees! Als je meer over mij wilt weten, kijk dan ook even op de about pagina.

Liefs,

Volg Mij
Bloglovin’
TRES ADORABLE.com - just my daily life
Instagram
PR/Contact
Voor samenwerkingen met PR bedrijven of webshops welke passen bij datgene waar Tres-Adorable voor staat en past bij het imago van de website kan je kijken op de contact pagina voor bedrijven.

Voor overige vragen over mij en/of mijn website kan contact opgenomen via de contact pagina of een e-mail gestuurd worden naar tresadorable.com@gmail.com
Nieuwsbrief Aanmelden

Het archief

Lente: Maxi rok Inspiratie

Wat een mooi weer hebben we gehad he de afgelopen dagen? En er komt ook nog eens meer mooi weer aan. Heerlijk aangezien ik net terug ben uit Marokko en het daar ook echt lekker warm was. Dan is de overgang tenminste niet zo groot voor mijn gevoel. Ik weet niet hoe het bij jullie is, maar ik heb dan altijd direct zin om mijn zomerkleding in te ruimen en de afgelopen dagen heb ik dan ook heerlijk mijn kast opgeruimd en alles langsgelopen 유튜브 영어자막.

Wat me opviel was dat mijn kast tegenwoordig voor 90% uit jurken bestaat. Waar ik vroeger veel maxi rokken droeg ben ik de afgelopen jaren meer jurken gaan dragen. Ik denk dat dit deels was omdat ik wat zwaarder was en in een maxi rok dit voor mijn gevoel meer op viel 모든날 모든 순간 다운로드. Ik voelde me wat propperig en heb daarom veel rokken weg gedaan. Nu ben ik ondertussen best wel weer wat gewicht kwijt, en ik wil mijn kast voor van de zomer dan ook weer lekker aan gaan vullen met nieuwe maxi rokken, die gelukkig nog steeds in de mode zijn. ;) De leukste heb ik hier op een rijtje gezet.

Esprit

Bij Esprit hadden ze twee hele leuke maxi rokken Tekken 1. Een wat meer sportief en de andere wat meer girly.

Deze zou ik precies zo stylen als op de foto. Lekker carsual met een spijkerjasje en een witte blouse. Ik denk dat ik er voor nu in het voorjaar nog leuke enkellaarsjes bij zou doen en daarna misschien donkerblauwe ballerina’s Bypass.apk.

Deze sporty variant heeft helaas wel een split aan de zijkant, maar die kan je natuurlijk wel dicht naaien. Dat zou ik in ieder geval doen. Leuke allstars er onder en een sweater er boven. Perfect voor een lente dag. Meer leuke rokken vind je trouwens op hun website 텐센트 동영상!

C&A

Kijk hoe schattig en girly deze rok it! Echt iets voor een zonnige lente dag of een zwoele zomeravond. Dat lichte geel gecombineerd met donker bruin zou denk ik heel leuk staan. Een blouse maakt hem netjes en een spijkerjasje met een long sleeve zou dit juist weer heel erg carsual maken Apache index.html.

Zalando

Ice blauw, grijs blauw en zilver kleurtjes ben ik momenteel helemaal fan van. Zo leuk met een witte blouse en voor carsual doe je er leuke converse schoenen onder. Of een lief hakje om hem wat meer girly te maken. Die band vind ik ook ontzettend gaaf aan deze rok 로마의 휴일 다운로드.

Le Boutique


Nog zo’n musthave kleurtje deze zomer is mint groen. Ik ben dol op deze kleur. Girly gecombineerd met licht roze en wit, of netjes met beige of grijs tinten. Ik hou van rokken met een mooie gladde band voor zodat je een betere taille vorm krijgt dan met een gewone elastische band 구글 어스 최신 버전 다운로드. Dan lijk je namelijk direct wat voller en dat wil ik juist niet. Deze rok kost trouwens maar 20 euro, dus daar hoef je hem ook niet voor te laten. ;)

Perfectly Basics

Deze rok vond ik vooral heel leuk omdat de print niet in allemaal felle kleuren is, maar juist heel neutraal. Goed te combineren met allemaal aardse tinten en daarom niet alleen perfect voor de lente en zomer maar juist het hele jaar door want ik zie mezelf deze rok ook dragen met een mooi suede jasje en een paar bruine enkellaarsjes 스마트 폰 유튜브 동영상. Een echte musthave voor in je kast.
Dit waren mijn zes favorieten die ik maar wat graag in mijn digitale winkelmandje zou willen gooien en waar ik mijn kledingkast een update mee zou geven. Ik ben benieuwd of jij ook wel eens maxi rokken draagt en wat dan jouw favoriete model is. Laat het me weten in de comments!

3 Responses to Lente: Maxi rok Inspiratie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *