Welkom op Tres-Adorable.com, mijn eigen plekje op het internet. Mijn naam is Jorien, ik ben 29 jaar, getrouwd met mister G en samen met onze zoon I en 2 poezen wonen wij in 't Gooi. Op deze blog schrijf ik over alles wat mij bezig houdt. Fashion, beauty, food, lifestyle en fotografie zijn een aantal van dat soort onderwerpen. Tevens ben ik bekeerd tot de Islam en daar lees je dan ook regelmatig iets over. Eigenlijk schrijf ik over alles wat de vrouw van nu leuk vindt. Moslim of niet, je bent hier hartstikke welkom dus neem een kopje thee, klik rond en lees! Als je meer over mij wilt weten, kijk dan ook even op de about pagina.

Liefs,

Volg Mij
Bloglovin’
TRES ADORABLE.com - just my daily life
Instagram
PR/Contact
Voor samenwerkingen met PR bedrijven of webshops welke passen bij datgene waar Tres-Adorable voor staat en past bij het imago van de website kan je kijken op de contact pagina voor bedrijven.

Voor overige vragen over mij en/of mijn website kan contact opgenomen via de contact pagina of een e-mail gestuurd worden naar tresadorable.com@gmail.com
Nieuwsbrief Aanmelden

Het archief

Maak Kennis Met: TawhiedShop

Even geleden ontving ik een ontzettend leuk pakketje van een nieuwe webshop voor moslima’s, namelijk TawhiedShop Download youtube korean subtitles. In dit pakketje zaten een aantal prachtige hoofddoeken en jurken, en vandaag wil ik jullie dan ook wat verder kennis laten maken met deze nieuwe shop, die het assortiment aan leuke kleding voor moslima’s weer iets breder maakt 7080 free music. Zijn jullie benieuwd?

Tawhiedshop

Ik vroeg Khadijah, de eigenaresse van deze toffe shop om zichzelf een beetje voor te stellen aan mijn lezeressen, en ze heeft dan ook de moeite genomen om een leuk stukje over zichzelf te schrijven en te vertellen wat ze graag met haar shop wil gaan bereiken en uitstralen Download one time at Kang Restaurant. Ik stel jullie dan ook met gepaste trots voor aan de volgende jonge moslima met een toffe Nederlandse webshop: Khadijah!

Ik ben Khadijah, ik ben 24 jaar 윈도우xp 익스플로러10. Met de tijd heb ik echt liefde gekregen voor islamitische kleding en vanaf me jonge leeftijd was ik bezig met het ontwerpen van kleding. Alle Lof aan Allah, ik ben nog steeds huisvrouw en studeer, en daarbij doe ik onderzoek naar het Islamitische geloof en mode Dimento. Alhamdulillah is het ons gelukt om de eerste islamitische kleding lijn ” TawhiedShop Muslimah Modesty” voor de moslimvrouwen hier in Nederland op te zetten html csv 다운로드. “TawhiedShop Muslimah Modesty” is voor mij  een nieuwe reis en ik ben zeker aan het genieten van mij periode als ontwerpster.

De collectie van TawhiedShop ”Muslimah Modesty” is op verzoek van de vrouwen die bijvoorbeeld geen abaya of khimar naar werk, school of elders buiten dragen, maar zich wel bescheiden willen kleden Download Marco Polo Season 2. Daarom is er een modesty collectie ontwikkeld met kledingstukken en hoofddoeken die aan de Islamitische richtlijnen voldoen. Denk hierbij aan maxi-jurken aangepaste abaya’s die men ook naar buiten toe kan dragen, blouses gecombineerd met maxi-rokken en bijpassende hoofddoeken Download Red Velvet Power-Up.

Om jullie een idee te geven van datgene wat er in de collectie van TawhiedShop zit heb ik voor jullie een leuke collage gemaakt van een aantal van hun items download mame64. Hun collectie is nog steeds aan het uitbreiden en ze zijn pas net online, dus ik heb zeker verwachtingen voor wat nog komen gaat. ^_^

Tawhiedshopcol
Kijk eens hoe mooi en kleurrijk 교생쌤 mp3 다운로드! Ik ben dol op klassieke items, maar voor de zomer word ik hier echt heel erg blij van. Het doet me een beetje denken aan de mode uit Maleisië/Indonesië die ik soms voorbij zie komen op andere blogs. Je moet wel van kleurtjes houden, hoewel Tawhiedshop ook gewone abayaat aanbiedt en ook de standaard hoofddoeken en khumur zijn in deze webshop te koop als dat meer jouw ding is. Voor ieder wat wils!

Ik laat jullie bewust nog niet zien wat er allemaal in mijn pakket zat, omdat jullie hier de komende weken outfits van zullen gaan zien op de vrijdag, en ook een toffe tutorial is on it’s way!

14 Responses to Maak Kennis Met: TawhiedShop

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *