Welkom op Tres-Adorable.com, mijn eigen plekje op het internet. Mijn naam is Jorien, ik ben 29 jaar, getrouwd met mister G en samen met onze zoon I en 2 poezen wonen wij in 't Gooi. Op deze blog schrijf ik over alles wat mij bezig houdt. Fashion, beauty, food, lifestyle en fotografie zijn een aantal van dat soort onderwerpen. Tevens ben ik bekeerd tot de Islam en daar lees je dan ook regelmatig iets over. Eigenlijk schrijf ik over alles wat de vrouw van nu leuk vindt. Moslim of niet, je bent hier hartstikke welkom dus neem een kopje thee, klik rond en lees! Als je meer over mij wilt weten, kijk dan ook even op de about pagina.

Liefs,

Volg Mij
Bloglovin’
TRES ADORABLE.com - just my daily life
Instagram
PR/Contact
Voor samenwerkingen met PR bedrijven of webshops welke passen bij datgene waar Tres-Adorable voor staat en past bij het imago van de website kan je kijken op de contact pagina voor bedrijven.

Voor overige vragen over mij en/of mijn website kan contact opgenomen via de contact pagina of een e-mail gestuurd worden naar tresadorable.com@gmail.com
Nieuwsbrief Aanmelden

Het archief

Lush Shoplog!

Afgelopen week stond er op woensdag middag een postbode aan de deur, die zoveel pakjes voor ons adres had dat hij ze niet eens allemaal tegelijk kon dragen :$ vijf stuks voor mij en ook nog één voor mijn man Download the mkz vaccine. Één van die pakjes bevatte mijn Lush bestelling. :happyjump:

Lush bestelling r스튜디오 다운로드? Misschien heb je daar vandaag al eerder over gelezen? Ja, dat kan! Het zit namelijk zo: Vorige week vrijdag was ik (as usual) gezellig aan de babbel via Skype met mijn beste vriendinnetje Madelon Download Hackers pc. Ik was bezig een bestelling te doen bij Lush, en attendeerde Madelon daar even op :shopping: , je houd immers van shoppen of je houd het niet haha. Madelon is toen ook gaan kijken, en plaatste na een laaaange tijd (kind wilde eerst de heeeeeele site afkijken en vergelijken :lol:) ook een bestelling Download SolidWorks.

Afgelopen woensdag hebben we hem dus alle twee ontvangen, en omdat we samen besteld hebben, zullen we er ook samen over bloggen. Mocht je dus nog niet bij Madelon langs geweest zijn, klik dan even hier voor haar shoplog 정충전기!

Nu naar mijn bestelling, wat is het geworden? :roll:

Douchegel uit de ‘Kerst’ collectie van Lush met de naam: Glögg, Karma Kream bodylotion, Silky Underwear body powder, Woosh shower jelly en een Sugar Babe suikerscrub 포티 넋.

Ook ontving ik een sample van Snow Globe zeep,  een gezichtsverzorgings zeepje en de ‘Lush Times’, een super leuk krantje met allemaal lush goodies en info 꽃보다 할배 스페인 다운로드.

De komende 5 weken zullen jullie bij zowel mij als Madelon (bij Madelon 4 weken) op zondag een review over een Lush product vinden.

12 Responses to Lush Shoplog!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *