Welkom op Tres-Adorable.com, mijn eigen plekje op het internet. Mijn naam is Jorien, ik ben 29 jaar, getrouwd met mister G en samen met onze zoon I en 2 poezen wonen wij in 't Gooi. Op deze blog schrijf ik over alles wat mij bezig houdt. Fashion, beauty, food, lifestyle en fotografie zijn een aantal van dat soort onderwerpen. Tevens ben ik bekeerd tot de Islam en daar lees je dan ook regelmatig iets over. Eigenlijk schrijf ik over alles wat de vrouw van nu leuk vindt. Moslim of niet, je bent hier hartstikke welkom dus neem een kopje thee, klik rond en lees! Als je meer over mij wilt weten, kijk dan ook even op de about pagina.

Liefs,

Volg Mij
Bloglovin’
TRES ADORABLE.com - just my daily life
Instagram
PR/Contact
Voor samenwerkingen met PR bedrijven of webshops welke passen bij datgene waar Tres-Adorable voor staat en past bij het imago van de website kan je kijken op de contact pagina voor bedrijven.

Voor overige vragen over mij en/of mijn website kan contact opgenomen via de contact pagina of een e-mail gestuurd worden naar tresadorable.com@gmail.com
Nieuwsbrief Aanmelden

Het archief

L’Occitane Fleurs De Cherise Hand Cream

Handcrème is iets wat ik behoorlijk groots verbruik. Ik werk in de schoonmaak en zit dus dagelijks veel met mijn handen in het water. Daar krijg je droge handen van en in mijn tas zit ook altijd wel een tube handcrème 최신 버전. De tubes met hand crème van l’Occitane vind ik zelf heel heel erg fijn in gebruik en vandaag review ik de heerlijke geur “Fleurs de Cherise” Ebs Ingang.

fleurcher1

Fleurs de Cherise, de naam zegt het al 카페6. Kersenbloesem. Ik ben dol op kersenbloesem geuren. Ooit, lang lang geleden had je van FA een douchegel met deze geur en die vond ik heerlijk en kocht ik heel regelmatig opnieuw. Toen ik deze hand crème rook moest ik direct weer aan die douchegel denken want hij is heel fris, maar ergens toch ook zoet en niet al te zwaar. Perfect dus ook voor een hand crème want ik vind niet dat mijn handen heel zwaar geparfumeerd hoeven te ruiken. Daar word ik meestal nog al misselijk van namelijk.

De hand crèmes van l’Occitane zijn voor mij echt de fijnste crèmes die er zijn. Ze smeren makkelijk uit, trekken goed en snel in en the best of all, ze zijn niet zo vettig. Vettige hand crèmes vind ik namelijk yukkie. Die laten overal zo’n vies laagje op achter, en daar hou ik niet van. Bij deze crèmes heb ik echt het gevoel dat het iets voor mijn handen doet. In de kleine maar erg fijne tube (die je gemakkelijk helemaal tot het laatste beetje leeg kunt knijpen, yay again) bevat lekker veel shea boter, kersenbloesem extract, rozemarijn, kokosnoot olie en bijenwas. Ik heb hier voor een keer de “gewone” crème gehad en die rook al erg lekker, maar deze kersenbloesem variant ruikt nog lekkerder. Voor de prijs van €7.50 krijg je een heel erg fijn product die het geld absoluut waard is. Mijn handen zijn na het werken snel weer zacht en gevoed en het handige kleine tubetje past in elke handtas. Perfect!

Je kunt de handcrème van l’Occitane kopen in twee verschillende formaten tubes. 30 ml zoals deze of 75 ml. Beide zitten dus in een tube en wat ik echt über handig aan deze tubes vind is dat je ze dus helemaal op kunt rollen en zo het zelfs het laatste beetje crème er uit kunt krijgen. Net als met tandpasta haha. Misschien best gierig van mij, maar ik vind het altijd ontzettend zonde om nog een deel in een flacon of tube te hebben zitten wat ik er niet uit krijg. Foundation tubes knip ik vaak gewoon open maar met een crème die je overal mee naar toe neemt wordt dat ook een een bende ;). Ook de 75 ml is een tube, maar dan een wat grotere. De geuren zijn allemaal heel lekker dus er zit vast iets voor je bij in de collectie.

fleurcher2

Ingrediënten: Aqua/Water** – Isononyl Isononanoate – Glycerin** – Cetearyl Alcohol** – Butyrospermum Parkii (Shea) Butter** – Cyclomethicone – Cetyl Alcohol** – Prunus Cerasus (Bitter Cherry) Extract** – Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract** – Cocos Nucifera (Coconut) Oil** – Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil** – Cera Alba/Beeswax** – Corn Starch Modified – Ethylhexylglycerin – Phenoxyethanol – Chlorphenesin – Propylene Glycol – Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer – Xanthan Gum – Ceteareth 33** – Polysorbate 60** – Sorbitan Isostearate – Tocopherol – Parfum/Fragrance – Limonene – Alpha-Isomethyl Ionone – Linalool . ** Natural origin ingredients.

Je kunt deze hand crème kopen via de website van l’Occitane en in hun eigen winkels.

Wat is jouw favoriete hand crème?

wpid-wpid-signature4.pngwpid-sponsbut.png

5 Responses to L’Occitane Fleurs De Cherise Hand Cream

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *