Welkom op Tres-Adorable.com, mijn eigen plekje op het internet. Mijn naam is Jorien, ik ben 29 jaar, getrouwd met mister G en samen met onze zoon I en 2 poezen wonen wij in 't Gooi. Op deze blog schrijf ik over alles wat mij bezig houdt. Fashion, beauty, food, lifestyle en fotografie zijn een aantal van dat soort onderwerpen. Tevens ben ik bekeerd tot de Islam en daar lees je dan ook regelmatig iets over. Eigenlijk schrijf ik over alles wat de vrouw van nu leuk vindt. Moslim of niet, je bent hier hartstikke welkom dus neem een kopje thee, klik rond en lees! Als je meer over mij wilt weten, kijk dan ook even op de about pagina.

Liefs,

Volg Mij
Bloglovin’
TRES ADORABLE.com - just my daily life
Instagram
PR/Contact
Voor samenwerkingen met PR bedrijven of webshops welke passen bij datgene waar Tres-Adorable voor staat en past bij het imago van de website kan je kijken op de contact pagina voor bedrijven.

Voor overige vragen over mij en/of mijn website kan contact opgenomen via de contact pagina of een e-mail gestuurd worden naar tresadorable.com@gmail.com
Nieuwsbrief Aanmelden

Het archief

Just My Daily Life – Week 46

Als ik zo naar de foto’s van mijn afgelopen week kijk dan valt het me vooral op dat ik bezig ben geweest met mijn huisje. Ik heb dingen weer georganiseerd, mijn slaapkamer gezelliger gemaakt, een nieuwe lamp opgehangen en gewoon lekker rommelen. Ik hou er van. Kijk je mee naar mijn afgelopen week?

image


Maandag
Veel foto’s van deze dag. Ik begon mijn dag met een lekker ontbijt/lunch met fruit en de kisir die ik van Layla had gekregen. Daarna was het tijd voor de bende in mijn slaapkamer. Ik ruimde de bende op, verschoonde het bed en maakte alles netjes. En dit samen met de poesjes, waar je op mijn instagram nog hele leuke filmpjes van kan zien. Toen ik klaar was plofte ik neer met thee en lekkere koekjes. Ik bekeek ook even mijn blog en zag al enorm veel reacties op het voorstel artikel. Ontzettend leuk!!! Mijn man was de afgelopen week heel veel weg (hotels voor zijn werk) en omdat ik dat nooit leuk vind kwam savonds mijn vriendin N langs, bestelden we Chinees en maakten we er een leuke avond van.

image

Dinsdag:
Ik ging werken en zag weer een mooi stukje landschap. Ik geniet daar echt van! Ook vond ik mijn hoofddoek combinatie heel gaaf dus deze wilde ik toch even fotograferen. Voor lunch at ik lekker pasta. Savonds aten wij namelijk couscous omdat mijn schoonzussen en zwager kwamen en daar hou ik nooit zo van. Om half 9 was mijn vriend Harry weer op tv dus daar keek ik lekker naar, samen met Nour. Later at ik nog een groot bord fruit omdat ik toch trek had gekregen en daarna sliep ik heerlijk.

image

Woensdag
Ik was vooral erg moe die dag. Dat zie je ook wel aan mijn gezicht haha dat was op mijn werk want ik wilde echt slapen. De zon ging wel mooi onder, en omdat ik moe was op werk dronk ik lekker rustig een theetje. Even bijkomen. Savonds keek ik lekker naar the Blacklist, echt een toffe serie!

image

Donderdag:
Ik kwam boven en ik moest echt lachen om Ameerah die in haar mandje stond te stampen en met haar achterpoot tegen de bank stond te duwen. Smiddags lunchte ik met tosti’s en fruit en daarna heb ik mijn zolder kast opnieuw ingedeeld. Ik vind het leuk om met spulletjes te schuiven. S avonds kwam mijn lieverd weer thuis en aten we bij zijn moeder. Daarna lekker op de bank gezeten thuis en natuurlijk naar Harry Potter gekeken.

image

Vrijdag:
Ik werk 1 keer in de 2 weken bij een oude dame en nu kwam ik daar en zag…. Twee baby kittens. Ik kon wel gillen zo leuk vond ik dat haha. Ik HOU van kittens. Toen het tijd was voor koffie kropen ze ook zo bij me op schoot haha zo schattig. In de middag wachtte ik op de postbode die een groot pakket voor mij kwam brengen. Als hint plaatste ik vast mijn mooie kleine oosterse lampje. Wat zat er namelijk in de grote doos? Een mooie nieuwe plafondlamp! Veel gezelliger dan wat er eerst hing. Ik ben er heel blij mee!

image

Zaterdag:
Wat een druk weekend was het weer. Zaterdag werkte ik als fotografe voor de zus van een vriendin die een aantal prachtige Marokkaanse feestjurken zal gaan verhuren. Na een hele dag hard werken was ik dan ook best wel kapot haha. Mijn man ging zaterdag avond met vrienden uit eten en dus ging ik weer naar vriendin N. Haar man ging namelijk ook mee. Wij aten lekker kapsalon en vervolgens hebben we heerlijk op de bank gehangen en filmpjes gekeken haha. Mijn man kwam die avond nog met een geweldige verassing maar daar over later meer.

image

Zondag:
Zondag was een pittig dagje voor mij/mijn zussen. We gingen namelijk kennis maken met de nieuwe vriendin van onze pappa. Ik zelf was hier best wel een beetje nerveus voor want de scheiding ligt nog vers in mijn geheugen. Toch moest het er een keer van komen en dus besloot ik ook een taartje te maken om mee te nemen. Die viel gelukkig heel goed in de smaak. Mijn man ging ook mee en in de auto voelde ik toch wel de nodige kriebels in mijn buik. Nadat we mijn zusjes opgepikt hadden op het station gingen we naar pap toe en gelukkig viel het allemaal heel erg mee. Het was uit eindelijk erg gezellig en ondanks dat er wat tranen gevloeid hebben kijk ik er wel positief op terug. Ik was wel blij toen ik ‘s avonds thuis was en nog even met de poezen en mijn man in bed lekker een aflevering van Grimm kon kijken en daarna rustig slapen.

Gisteren moest ik echt even bijkomen van alles en daarom verscheen deze blog pas vandaag. Maar ik kijk terug op een fijne week. Ik hoop dat die van jullie net zo was!

Signature

7 Responses to Just My Daily Life – Week 46

 • Het is logisch dat een scheiding zo’n grote impact heeft op jou en je zussen. Het is ook niet bepaald makkelijk als je ouders scheiden maar wel top dat je het een ‘plaats’ hebt kunnen geven en je open stond voor een ontmoeting met je paps nieuwe vriendin. Het zegt heel veel over jou. :-) x

 • Wat moet het heftig zijn als je vader een nieuwe vriendin heeft. Dan mogen er best wat traantjes vloeien hoor. Ik zal me nog even gaan ‘voorstellen’.

 • Knap dat je een taartje hebt gemaakt :-) En fijn dat thuis ook echt een thuishaven voor je is :-)

 • Een heel fijn weekje. Mooie nieuwe lamp. Lieve kittens. En dan die laatste dag. Best zwaar lijkt me dat. Maar echt heel fijn dat het goed verlopen is! En je taartje ziet er heerlijk uit.

 • Als de herfst er is begint het rommelen bij mij ook. Alles een nog betere plek geven. En dan vind mijn man niets terug. En hij moet al zo zoeken naar alles.
  Je maakt nieuwsgierig naar die verassing van je man.

  Heb ook zelfde meegemaakt met scheiding van mijn ouders. Papa had zeer vlug na de scheiding een nieuwe vriendin. heavy. Na al die tijd blijft het zwaar dat je ouders niet meer samen zijn. Maar ik zie dat ze wel gelukkiger zij en dat is toch belgrijk.

 • Lijkt me heel vreemd, als een van je ouders een nieuwe partner heeft, Fijn dat het toch wel goed gegaan is al zal het best nog even wennen zijn!

 • Hoi Jolien,
  Knap dat je hebt kennisgemaakt met de vriendin van je vader. Een scheiding is en blijft heftig.
  Dat taartje ziet er heerlijk uit, daar zal iedereen vast van hebben gesmuld. Mag ik je recept van je taartje?
  Greetz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *