Welkom op Tres-Adorable.com, mijn eigen plekje op het internet. Mijn naam is Jorien, ik ben 29 jaar, getrouwd met mister G en samen met onze zoon I en 2 poezen wonen wij in 't Gooi. Op deze blog schrijf ik over alles wat mij bezig houdt. Fashion, beauty, food, lifestyle en fotografie zijn een aantal van dat soort onderwerpen. Tevens ben ik bekeerd tot de Islam en daar lees je dan ook regelmatig iets over. Eigenlijk schrijf ik over alles wat de vrouw van nu leuk vindt. Moslim of niet, je bent hier hartstikke welkom dus neem een kopje thee, klik rond en lees! Als je meer over mij wilt weten, kijk dan ook even op de about pagina.

Liefs,

Volg Mij
Bloglovin’
TRES ADORABLE.com - just my daily life
Instagram
PR/Contact
Voor samenwerkingen met PR bedrijven of webshops welke passen bij datgene waar Tres-Adorable voor staat en past bij het imago van de website kan je kijken op de contact pagina voor bedrijven.

Voor overige vragen over mij en/of mijn website kan contact opgenomen via de contact pagina of een e-mail gestuurd worden naar tresadorable.com@gmail.com
Nieuwsbrief Aanmelden

Het archief

Just My Daily Life – Week 40

Allereerst nog een ‘eid mubarak voor al mijn lieve lezeressen! Ik had het de afgelopen dagen zo druk dat ik niet toe ben gekomen aan iets plaatsen. Eid is bij ons altijd een grote familie gebeurtenis zoals je wel zult zien op de foto’s van het weekend. Ik hoop dat jullie ook zo’n fijne eid hebben gehad. Deze week worden dingen een beetje anders hier op Tres Adorable, maar de Daily Life op maandag zal blijven. Vandaag heb ik weer een lekkere volle voor jullie.

image


Maandag was ik alleen op mijn werk, dat was ik een beetje vergeten want ik dacht dat mijn collega er zou zijn. Viel dat even tegen toen dat niet zo was. Rond een uur of acht belde mijn lieverd me of ik al bijna klaar was want hij wilde met me eten in Breda. Breda? Well that is where our love began. We reden langs mijn oude huis, en gingen eten bij het eetzaakje waar we altijd aten. Oh en Nour deed nog even in de boekenkast klimmen, wel heel lief.

image

Dinsdag werkte ik weer in Naarden, en later shopte ik dit super leuke blog boekje bij de HEMA. Ik ben er heel blij mee.

image

Woensdag had ik een enorm drukke dag. Ik heb zo veel gewerkt en ik was echt helemaal op. De vermoeidheid zie je in mijn ogen haha. Die schoonmaak kar (of wat er ook maar met schoonmaken te maken had) kon ik niet meer zien en ‘s avonds plofte ik lekker op de bank want ik was zo moe.

image

3 van mijn favoriete series zijn weer begonnen. Once upon a time, Marvel agents of shield en The Blacklist. Deze keken we donderdag avond allemaal lekker achter elkaar samen. Oh en Nour keek ook gezellig mee vanaf een hoogte.

image

Vrijdag was het de dag van ‘Arafah en dat betekend vasten. Onder toeziend oog van mijn schoonmoeder maakte ik een grote pan harira. ‘s Avonds aten we gezellig met z’n allen bij mijn schoonmoeder thuis en toen ik eindelijk thuis was vouwde ik nog wat wasgoed weg en keek ik Maleficent. Blijft een goede film.

image

Zaterdag, de eerste dag van ‘eid ul Adha! Op de bovenste foto van links zien jullie alvast een stukje van mijn look. Op de foto er naast zit ik in de moskee voor het gebed. Na de moskee gingen we eerst met iedereen naar mijn schoonvader (mijn huis) en daar was een heerlijke taart en hebben we lekker ontbeten. In de middag gingen mijn schoonzus en ik met elkaar op stap. Op het winkelplein vlak bij mij waren allemaal dingen voor dierendag. Ook deze gave uil zat daar. In het dorp deden we lekker een patatje en voor de avond hadden we bedacht dat we gingen gourmetten bij onze schoonmoeder thuis. Mijn schoonzus en ik hadden alles voorbereid en iedereen vond het super leuk. Thuis verraste ik mijn man nog met een cadeau en moe maar voldaan zijn we gaan slapen.

image

Zondag, dag 2. Jullie zien hier mijn outfit voor deze dag. Verder wordt op dag 2 ook het vlees gesneden en omdat mijn schoonmoeder momenteel een arm in het gips heeft lagen beide schaapjes bij mij thuis. Met mijn schoonvader deed ik er 1 en mijn man en een vriend deden later de andere. Ik organiseerde ook mijn hoofddoek speldjes en later gingen we nog even bij de paardjes langs. Ik had alleen de afgelopen dagen wat te veel gedaan en had erg veel rugpijn. Toen ik thuis kwam vond ik Ameerah op mijn bed en knuffelde ik een poosje met haar. ‘s Avonds kwam iedereen bij ons eten. We aten de ribbetjes die we lekker in de oven langzaam gaar hadden laten worden. Frietjes en salades er bij en genieten. Weer een fijne dag voor eid.

Vandaag is het de derde en laatste dag, en vandaag eten we weer bij schoonmoeder. Ik heb er zin in!

Hoe was jullie week? En wie ‘eid heeft gevierd, hoe was het?

8 Responses to Just My Daily Life – Week 40

  • Salaam aleikom!! Jaa blacklist. Ik doe mee! En covert affairs ook leuk. Met eid lekker bij schoonfamilie geweest, gegeten en ook nog een uurtje in mijn hangmat in de zon gelegen. Gister lekker rustig thuis en savonds bij mijn schoonzus gegeten. Weet jij zelf hoe je zon stuk vlees klaar maakt?! Knap hoor!

    • Wa alaikum salaam! Haha ik weet zowel Hoe je het snijdt als Hoe je het klaar moet maken alhamdulillah. Ben alleen wel stik jaloers op jouw “in de zon liggen in de hangmat” haha dat wil ik ook wel!

  • Wat leuke foto`s allemaal.

  • Eid mubarak ook voor jouw en allen die dit lezen.Wat gezellig allemaal. Bij ons bleef het lekker rustig. We trakteerden onze kindjes op een uurtje ikea. Klinkt raar? Nee hoor in ikea kunnen ze heerlijk spelen in het ballenbad en manlief en ik rustig shoppen. Zij blij, wij blij. Gisteren bezoek maar was enkel vrienden van mijn man. Vandaag school en een zieke dus feestje gedaan.

  • Eid Mubarak to you 2, Jorien! Hema blogboekje, daar ben ik erg nieuwsgierig naar! Post je daar iets over? Ik hoop van wel.

  • Eid mubarak jorien… leuke week gehad zo te lezen

  • Eid Mubarak lief! Leuk om te zien weer. Ik ga deze week de WDWE pimpen tot ‘Eid special :D

  • Wat een gezellige week en nog een fijne Aid toegewenst, Jorien! (k)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *