Welkom op Tres-Adorable.com, mijn eigen plekje op het internet. Mijn naam is Jorien, ik ben 29 jaar, getrouwd met mister G en samen met onze zoon I en 2 poezen wonen wij in 't Gooi. Op deze blog schrijf ik over alles wat mij bezig houdt. Fashion, beauty, food, lifestyle en fotografie zijn een aantal van dat soort onderwerpen. Tevens ben ik bekeerd tot de Islam en daar lees je dan ook regelmatig iets over. Eigenlijk schrijf ik over alles wat de vrouw van nu leuk vindt. Moslim of niet, je bent hier hartstikke welkom dus neem een kopje thee, klik rond en lees! Als je meer over mij wilt weten, kijk dan ook even op de about pagina.

Liefs,

Volg Mij
Bloglovin’
TRES ADORABLE.com - just my daily life
Instagram
PR/Contact
Voor samenwerkingen met PR bedrijven of webshops welke passen bij datgene waar Tres-Adorable voor staat en past bij het imago van de website kan je kijken op de contact pagina voor bedrijven.

Voor overige vragen over mij en/of mijn website kan contact opgenomen via de contact pagina of een e-mail gestuurd worden naar tresadorable.com@gmail.com
Nieuwsbrief Aanmelden

Het archief

Just My Daily Life – Week 39

New week, New Daily Life. Het was weer een lekkere volle week, met een gezellige IG meeting, paardrijden en lekker eten. Ik heb weer leuke collages gemaakt dus enjoy Download The Queen of Zendeok!

image

Maandag postte ik veel foto’s 내일이 찾아오면 다운로드. Ik lag eerst lekker met Nour op bed, had een heerlijke lunch en vervolgens plaatste ik die foto met 2 telefoons. 1 met 1 wekker en 1 met om de 5 minuten een wekker.  De linker met 1 wekker is so me en de andere zo mijn man visual studio 2010 서비스팩1 다운로드. Super irritant. Onder mijn instagram volgers zaten ook grote verschillen haha en bij jullie? Ameerah kwam ook nog even op de bank slapen en vervolgens ging ik werken en maakte ik deze leuke foto met mijn tutu rok. Oh en op mijn werk vond ik ook deze lekkere petit fours. Jammie!

image

Dinsdag genoot ik op de heenweg naar mijn werk weer van de hei en de prachtige mist. Net een sprookje gewoon. Toen ik terug kwam was het al heerlijk zonnig. Smiddags genoot ik van een Tony’s met thee.

image

Woensdag was het nat buiten. Beetje jammer. Thuis ging ik toen maar lekker lunchen met aardappelsalade (love that) olijven en fruit. Verder gewoon lekker gehangen.

image

Donderdag was ook nog druilerig. Opstarten dan maar met een gigantische mok thee en een lekkere mango. ‘s Avonds de kaarsjes aan, lekkere hapjes dr bij en samen met mijn man keek ik de nieuwste x-men. Goede film!

image

Vrijdag ging ik even langs de Hema waar ik allemaal leuke goodies zag. ‘s Middags besefte ik me dat ik nog niks had gegeten dus ik ging voor een uitgebreide lunch en ondertussen las ik gezellig blogjes. Later vertelde ik jullie nog dat ik dol ben op roze, maar dat is vast niet echt een verrassing.

image

Zaterdag was mer het dagje wel. Als eerste had ik lieve A op bezoek die graag een keer wilde paardrijden om te kijken of ze op les wilde. Zo gezegd zo gedaan en die foto rechts onderin waarin ze samen rennen (dat wilde ze graag proberen haha) vind ik zo schattig! Van haar moeder kreeg ik al die leuke waxjes en de brander cadeau. Na de hele dag buiten en veel lopen en rennen was ik wel bekaf. Omdat mijn man zo lief was boodschappen met me te doen en omdat we elkaar de hele week weinig hadden gezien maakte ik een uitgebreide maaltijd klaar. Bami, sajoerboontjes, eitje, atjar, kroepoek en pindasaus. Mjammie!

image

Zie je die shampoo en conditioner fles? Die kocht ik vorig jaar in november en ze zijn nog steeds niet op. Ik ben benieuwd of ik het echt een heel jaar kan volhouden. Zondag avond had ik een IG meeting met een aantal super leuke dames. We aten super lekkere tapas bij El Mundo in Utrecht. Wat was dat lekker en vooral ook heel gezellig! Ik ging natuurlijk lekker in het roze. Ik ben verliefd op deze sparkly sjaal hihi.

Hoe was jullie week?

4 Responses to Just My Daily Life – Week 39

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *