Welkom op Tres-Adorable.com, mijn eigen plekje op het internet. Mijn naam is Jorien, ik ben 29 jaar, getrouwd met mister G en samen met onze zoon I en 2 poezen wonen wij in 't Gooi. Op deze blog schrijf ik over alles wat mij bezig houdt. Fashion, beauty, food, lifestyle en fotografie zijn een aantal van dat soort onderwerpen. Tevens ben ik bekeerd tot de Islam en daar lees je dan ook regelmatig iets over. Eigenlijk schrijf ik over alles wat de vrouw van nu leuk vindt. Moslim of niet, je bent hier hartstikke welkom dus neem een kopje thee, klik rond en lees! Als je meer over mij wilt weten, kijk dan ook even op de about pagina.

Liefs,

Volg Mij
Bloglovin’
TRES ADORABLE.com - just my daily life
Instagram
PR/Contact
Voor samenwerkingen met PR bedrijven of webshops welke passen bij datgene waar Tres-Adorable voor staat en past bij het imago van de website kan je kijken op de contact pagina voor bedrijven.

Voor overige vragen over mij en/of mijn website kan contact opgenomen via de contact pagina of een e-mail gestuurd worden naar tresadorable.com@gmail.com
Nieuwsbrief Aanmelden

Het archief

Just My Daily Life – Week 38

Nieuwe week, nieuwe daily life. Vandaag weer eens braaf op maandag. Omdat ik regelmatig hoor dat mensen moeite hebben met het laden van mijn fotoblogjes heb ik dit keer besloten om er per dag een collage van te maken want zo hoeven er veel minder foto’s te laden. Ik ben benieuwd of dit beter werkt en wat jullie er van vinden. Ik vind het eigenlijk leuker dan alle losse foto’s en ik hoop jullie ook.
Week38Daily

001
Maandag had ik een drukke dag, en maakte ik eigenlijk helemaal geen foto’s haha 13. Ik ging op bezoek bij Karima van JEDIDA en had een tof interview met haar welke jullie deze week hier op de blog gaan lezen. ‘s Avonds genoot ik van wat fruit en de film Rio 2. Gotta love animatie films.

Wk38dinsOp dinsdag ochtend zit ik altijd al vroeg (voor half 8 dat is vroeg voor mij haha) op de fiets ndrive 탐색기 다운로드. Ik moet dan naar Naarden waar ik werk. Ik kom altijd langs de hei en momenteel is deze prachtig paars, en er hing nu ook nog wat ochtend mist. Na mijn werk fietste ik van Naarden naar Almere om naar een vriendin op bezoek te gaan en we genoten onder andere van mijn reep Tony’s met caramel & zeezout. Dodelijk lekker! Van Almere fietste ik weer terug naar Huizen, want ik moest aan het eind van de middag ook nog werken. Op mijn terugweg kom ik dan altijd langs dit “kasteel” die ik er fascinerend uit vind zien en natuurlijk langs het mooie Gooimeer 견고딕 폰트 다운로드. Ik ben echt gelukkig met mijn woonplaats.

Wk38woWoensdag kwam ik thuis van therapie en ik vond Ameerah slapend in de tuin. Ik pakte haar op en ze bleef gewoon gezellig op mijn arm slapen. Mijn man nam ‘s middags een middagje vrij en nam mij mee lunchen. Ik genoot van een heerlijk broodje tonijn salade. ‘s Avonds besloten we om 11 uur de auto nog even te wassen. Stiekem vind ik dat altijd heel erg leuk hihi.

Wk38donDonderdag had ik weer zo’n drukke dag. Ik werkte ‘s morgens, had ‘s middags een bespreking, ‘s avonds weer werken maar gelukkig kon ik tussendoor nog wel even lekker lunchen en had ik tijd voor een selfie. ;)

Wk38vrij
De vrijdag begon zo goed. Mijn lieve vriendinnetje zou zaterdag naar Mekka vertrekken voor de bedevaart dus we gingen vrijdag een heerlijk dagje weg met haar kinderen. We gingen naar oud Valkerveen en het was super gezellig. Lekker weertje ook. We bleven alleen iets te lang en daardoor had ik een beetje haast toen ik thuis kwam want ik moest nog werken. Wat ik vervolgens doe is keihard mijn teen stoten tegen het dienblad waar de katjes hun eten op staat. Eerst niks te zien, dus hup aan het werk maar het deed toch wel heel erg pijn. Toen ik thuis kwam zag het er zo uit als op de foto. Het is nu nog steeds gevoelig en blauw, dus de volgende keer kijk ik wel uit waar ik m’n voeten neer zet hihi. Mijn man kreeg ‘s avonds ook nog vrienden op bezoek die ook zaterdag op bedevaart gingen dus ik maakte (met mijn arme voet) toch nog wat lekkers en pakte voor mezelf ook een bordje. Ik maakte bladerdeeg hoorntjes met room en aardbeien, en mijn bekende chocolade cake met fudge én appelcake. Ze aten er een boel van op dus ik was blij met mijn eigen bord.

Wk38zat
Behalve dat ik mijn teen zwaar kneusde ging er nog meer mis. Mijn man zijn nieuwe paard raakte erg gewond, onze auto ging kapot (like, for real) terwijl we naar Amsterdam zouden en ik was er wel even klaar mee. Gelukkig had ik zaterdag avond met mijn vriendinnen afgesproken om lekker uit eten te gaan bij Noumidia. Ik genoot van een kopje munt thee terwijl ik op mijn vriendinnen wachtte, en kwam gelukkig even helemaal bij. De rest van de avond was super. Ik genoot van bissara (Marokkaanse erwtensoep, net zo lekker als thuis :D), Shwa of terwijl gekruid lamsvlees (maar mijn schoonouders maken het toch beter ;) ) en natuurlijk een lekkere fruitsalade met ijs toe. Later genoten we ook nog bij 1 van mijn vriendinnen thuis van meer munt thee tot mijn man me kwam ophalen en ik lekker moe en voldaan naar huis ging.

Wk38zoZondag was ik er alweer bij tijds uit want ik was de hele dag in huize Hazanah om hier samen met haar een aantal nieuwe tutorials op te nemen en een leuke winactie te verzinnen (stay tuned!) je ziet hier 1 van de looks die er aan komt. :D

Dat was mijn ontzettend volle week, maar ik heb wel echt heel erg veel plezier gehad. Vandaag gaan we er weer lekker fris tegen aan want ook voor deze week staat er genoeg ik mijn agenda!

14 Responses to Just My Daily Life – Week 38

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *