Welkom op Tres-Adorable.com, mijn eigen plekje op het internet. Mijn naam is Jorien, ik ben 29 jaar, getrouwd met mister G en samen met onze zoon I en 2 poezen wonen wij in 't Gooi. Op deze blog schrijf ik over alles wat mij bezig houdt. Fashion, beauty, food, lifestyle en fotografie zijn een aantal van dat soort onderwerpen. Tevens ben ik bekeerd tot de Islam en daar lees je dan ook regelmatig iets over. Eigenlijk schrijf ik over alles wat de vrouw van nu leuk vindt. Moslim of niet, je bent hier hartstikke welkom dus neem een kopje thee, klik rond en lees! Als je meer over mij wilt weten, kijk dan ook even op de about pagina.

Liefs,

Volg Mij
Bloglovin’
TRES ADORABLE.com - just my daily life
Instagram
PR/Contact
Voor samenwerkingen met PR bedrijven of webshops welke passen bij datgene waar Tres-Adorable voor staat en past bij het imago van de website kan je kijken op de contact pagina voor bedrijven.

Voor overige vragen over mij en/of mijn website kan contact opgenomen via de contact pagina of een e-mail gestuurd worden naar tresadorable.com@gmail.com
Nieuwsbrief Aanmelden

Het archief

Just My Daily Life – Week 26

Oops, geen diary op maandag maar op dinsdag deze week. Gisteren ben ik heel druk geweest om samen met de eigenaresse van Hazanah een aantal tutorials voor haar hoofddoeken op te nemen en nadat ik ook nog gewerkt had was ik gewoon bekaf. Ik ben na de voetbal wedstrijd gewoon op de bank in slaap gevallen terwijl ik nog niet eens had gegeten haha, kun je nagaan. Dus vandaag dan maar een keer de diary op dinsdag. ;)

Collageweek26
Deze week was een drukke week, met onder andere een muis, voetbal kijken en een heel vol weekend. De komende week zit ook al heel erg vol, gisteren dus het opnemen van de tutorials, vandaag een zwangerschaps shoot en en nog een aantal afspraken. Maar het is allemaal leuk, so it’s good. ;)

01
Maandag had ik niet zo mijn dag haha. Ik voelde me een beetje zoals Ameerah hier boven. “Leave us aloneeee”

02
Ik at dan ook pas om half 11. Gewoon omdat ik niet eerder de energie had om wat te maken.

03
Nieuw experiment, tanden witter maken met kukurma. Zoals je ziet gaf die van mij echt ontzettend af… Maar toen de kleurstof weggetrokken was, vond ik mijn tanden zeker nog wel witter lijken.

04
In bed blijven of opstaan, dat was de vraag van dinsdag. Uit eindelijk ben ik toch maar opgestaan haha. Maar het is soms zo heerlijk om te blijven liggen.

05
Oh em gee. Nour ving haar eerste muis. Ik ben super bang voor die diertjes, dus ik durfde hem niet af te pakken en wachtte tot hij dood was (op de foto was dat nog niet zo ver, daarna ben ik de kamer uitgerend) Maar mevrouw was dr helemaal mee in haar nopjes.

06
Woensdag regende het, ik zat gelukkig droog te wachten op de bus.

07
Selfie! Ik vind dit onderkapje zo leuk met het kant en het gekruiste.

08
Op woensdag heb ik altijd therapie, en omdat ik bijna jarig was kreeg ik o.a bij de Yves Rocher korting. Even nog wat dingetjes geshopt en twee heerlijke pyjama jurkjes in de sale bij de Hunkemoller.
09
Boterkoek is one of my guilty pleasures. Deze heeft het ook niet lang volgehouden hihi.

10
Australië – Nederland. Ik moest werken, maar dat houdt me niet tegen om dan daar ook even de tv aan te zetten.

11
Outfit of the day.
12
Ijskoude ijs koffie. Hij was weer heerlijk. Het recept heb ik al met jullie gedeeld. :D

13
Ik ging even mijn werkkamer opruimen. Dat even werd de hele middag en wat een zooi kwam er uit zeg!

14
Lieve Nourtje.
15
Werken in mijn *schone* werkkamer. Heerlijk!

16
Hier kan ik dus wel de hele dag naast liggen. Zo’n lieve knorrende slapende poes. 17
Mijn schoonmoeder met haar “Ik heb een beetje vlees voor jullie”. Beetje… Een heel kalfsbeen gewoon!

18
Zondag was ik met mijn vader en zusjes een dagje weg. We gingen fietsen op de veluwe. Heerlijk!

19
Een “ussie” met mijn middelste zusje.

20
En een ussie met de jongste. <3

Wil je altijd als eerste mijn nieuwste foto’s zien? Voeg me dan toe op instagram ;) @tresadorablenl

9 Responses to Just My Daily Life – Week 26

 • Leuk zo’n overzichtje.
  Die muis! Aaaah, ik vind het zelf ook echt niks.
  Buiten mogen ze van mij alles doen, maar niet in mijn huis, haha.
  Wat heb je veel opgeruimd, zeg! Jeetje.
  Maar goed, dan heb je ook wat, hè?
  Die foto’s met je zusjes zijn heel leuk!

 • Hele leuke foto’s, en wat leuk dat je korting kreeg van Yves rocher!:)

 • Haha ik had van de week ook gelezen over dat tanden-kurkuma verhaal en heb t ook meteen geprobeerd. Was eerst even bang dat ik knalgele tanden zou krijgen maar ze werden idd een stuk witter! De smaak van de kurkuma is gwn iets waar k even doorheen moest, bahh!!

  Waar is dat zwarte hoofddoekkapje van? Ik vind m erg mooi

 • Salaam aleikom!
  Leuk weekje hoor! Leuk die fotos met je Zusjes. En aaahh die zielige muis:( wel vies in huis indd! Bah. Mijn zus haar kat nam altijd kikkers mee hehe.

  Ziet er lekker uit die boterkoek. Mijn moeder maakt hem geregeld. Die doet er soms ook kokosschaafsel door, dat is ook erg lekker.

 • Hebben jullie nou een airco thuis? Chillllll

 • Leuk om te zien! En je kan wel zien dat jullie zussen zijn, allemaal dezelfde mooie blauwe ogen! :)

 • Salam aleikom jorien
  ik vind jou onderkapje van je hoofddoek erg leuk met dat kant en gekruiste???? waar zou ik deze kunnen vinden?. Wil die zelf ook graag! Bedankt alvast!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *