Welkom op Tres-Adorable.com, mijn eigen plekje op het internet. Mijn naam is Jorien, ik ben 29 jaar, getrouwd met mister G en samen met onze zoon I en 2 poezen wonen wij in 't Gooi. Op deze blog schrijf ik over alles wat mij bezig houdt. Fashion, beauty, food, lifestyle en fotografie zijn een aantal van dat soort onderwerpen. Tevens ben ik bekeerd tot de Islam en daar lees je dan ook regelmatig iets over. Eigenlijk schrijf ik over alles wat de vrouw van nu leuk vindt. Moslim of niet, je bent hier hartstikke welkom dus neem een kopje thee, klik rond en lees! Als je meer over mij wilt weten, kijk dan ook even op de about pagina.

Liefs,

Volg Mij
Bloglovin’
TRES ADORABLE.com - just my daily life
Instagram
PR/Contact
Voor samenwerkingen met PR bedrijven of webshops welke passen bij datgene waar Tres-Adorable voor staat en past bij het imago van de website kan je kijken op de contact pagina voor bedrijven.

Voor overige vragen over mij en/of mijn website kan contact opgenomen via de contact pagina of een e-mail gestuurd worden naar tresadorable.com@gmail.com
Nieuwsbrief Aanmelden

Het archief

Just My Daily Life – Week 21

De afgelopen dagen waren wat rommelig, en ik heb ook niet geblogd zoals ik dat wilde. Ik was namelijk heel druk bezig mijn tuintje ready te maken om te chillen, en gisteren zat ik opeens met een zieke thuis en had ik mijn handen vol. Vandaag gaat het gelukkig al wat beter en kon ik lekker in de tuin wat vooruit werken. Heerlijk in dat zonnetje! Vandaag heb ik dan ook nog mijn wekelijkse Just My Daily Life artikel van de afgelopen week voor jullie. Een lekkere dikke vol met foto’s.

Collagemei2
Als je mij op instagram wilt volgen en al mijn foto’s wilt zien kun je me volgen via @tresadorablenl :thinklove:

01
Zoals jullie weten zijn mijn ouders gescheiden, en ondertussen is ook hun huis verkocht dus ik moest er naar lang uitstellen toch echt aan geloven, mijn kamer daar moest helemaal opgeruimd gaan worden Buddy Rush. Oh wat zag ik daar tegenop, maar gelukkig wilde mijn lieve schoonzussie wel met me mee. Daar aangekomen waren ook mijn zusjes en moeder aanwezig, en gezamenlijk hebben we er toch het beste van gemaakt.

02
Deze prachtige zonsondergang zagen we in de auto terug naar huis. Ik ben dol op zonsondergangen!

03

Hier waren we al bijna thuis Download line stickers.

04
Dinsdag maakte ik, jawel, granola! Het recept heb ik ondertussen al met jullie gedeeld.

05
‘s Avonds had mijn schoonvader pasta gemaakt. Best lekker, maar nog veel lekkerder met een dikke lading geraspte kaas er op.

06
Late night shot van lieve Nour 천하제일 쟁자수.

07
‘s Morgens werd ik hier mee wakker. De reacties op instagram waren zeer verschillend van muggenbeten tot bedwandsen en vlooien. De eind conclusie bleek toch een verdwaalde vlo in Ameerah haar vacht (want die had lekker bij mij geslapen) en hoewel ik ze altijd behandel heb ik er nog maar een extra shot anti vlo bij gedaan en daarna nergens meer last van gehad. Ja van jeuk, echt nog wel een paar dagen.

08
Na werk nog een een bezoekje aan de paardjes Download java multifile. Mijn man had les dus even bij hem spieken. ;)

09
En daarna hadden we beide geen zin meer in koken dus werd het een pizza feestje. Met fruit en salade, dat dan weer wel.

10
Donderdag, schoonmaken. Het hele huis, want mammi kwam logeren vrijdag en met mijn twee heren in huis is het hier altijd in no time weer een rommeltje.

11
Ze zijn er weer, watermeloenen Download korail! Lekker als late ochtend snack. Ik ben er dol op.

12
‘s Avonds probeerde ik ook nog even de nutella smoothie uit die ik op beautylab had gezien. Ik vond hem erg lekker!

13
Vrijdag middag ben ik zoals altijd bij mijn vriendin thuis, en vandaag mocht ik met d’r zoontje samen kleuren. :D

15
Ook nog een bezoekje met de kids aan Brownie gedaan in de middag Download speednavi_gini. De lieverd vind echt alles goed, zelfs toen moeder + twee stoere mannen (kleine mannen wel he!) tegelijk op haar rug zaten vond ze het nog helemaal oké.

14
Give me da canday woman! Ameerah wordt mega hebberig van dit soort snoepjes en af en toe maak ik haar hier dan ook gelukkig mee. ;) Leek wel dierendag vandaag zeg!

16
Bijna weekend selfie op mijn werk 프리미어 cs5.

17
Thuis had ik opeens zin in een soort van snack. Hallo mini babybell kaasje. Zo lekker! Nomnom.

18
Meh, 1 van mijn twee brillen had al langer een probleempje namelijk het pootje los, maar nu wilde ik hem op zetten en viel het hele pootje er af. Én ik ontdekte een kras in het glas. Nu ben ik echt dol op deze bril (kostte ook een eeuw om er 1 te vinden die ik leuk vond) dus ik hoop dat ze er nog iets van kunnen maken bij de opticien 심즈4 한글 무료.

19
Zoals ik al zei kwam mijn moeder logeren, en dat was omdat we haar naar Schiphol moesten brengen zaterdag ochtend vroeg want mam is lekker even op vakantie. Hier reden we terug naar huis en kwam de zon al op.

20
Om half 7 was ik weer thuis, en na het plaatsen van deze foto kroop ik lekker nog eventjes mijn bed in.

21
Ik maakte weer mijn jummie banaan pancakes als brunch en nam er ook een lekkere frambozen smoothie bij daftp.

22
Oh en mijn brief van het operatiecentrum kwam binnen. 2 juni gaan alle 4 mijn verstandskiezen er onder narcose uitgesneden, getrokken en alle overige ellende, worden. Ik vind het super spannend.

23
Zaterdag had ik energie teveel en besloot ik onder andere om de schuur op te ruimen. Wat een klus was dat zeg! En het is grotendeels niet eens mijn rommel….

24
Ik maakte ook het terras lekker schoon en zo kan ik weer lekker volop in de zon genieten deze zomer Download the golf swing video.

25
Mijn man is weer veel weg de laatste tijd dus zaterdag avond nam hij me mee uit eten, om zo wat meer tijd samen even te hebben. Op deze foto ben ik net thuis en heb ik echt mega genoten! Happy face says enough.

26
Lekker zondag ochtend ontbijtje in de tuin. Thee, granola met vanille yoghurt en aardbeitjes. Perfect.

27En zondag deed ik verder niet heel veel. Nourtje geeft hier al het perfecte voorbeeld van deze dag. Keihard chillen.

:love:

7 Responses to Just My Daily Life – Week 21

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *