Welkom op Tres-Adorable.com, mijn eigen plekje op het internet. Mijn naam is Jorien, ik ben 29 jaar, getrouwd met mister G en samen met onze zoon I en 2 poezen wonen wij in 't Gooi. Op deze blog schrijf ik over alles wat mij bezig houdt. Fashion, beauty, food, lifestyle en fotografie zijn een aantal van dat soort onderwerpen. Tevens ben ik bekeerd tot de Islam en daar lees je dan ook regelmatig iets over. Eigenlijk schrijf ik over alles wat de vrouw van nu leuk vindt. Moslim of niet, je bent hier hartstikke welkom dus neem een kopje thee, klik rond en lees! Als je meer over mij wilt weten, kijk dan ook even op de about pagina.

Liefs,

Volg Mij
Bloglovin’
TRES ADORABLE.com - just my daily life
Instagram
PR/Contact
Voor samenwerkingen met PR bedrijven of webshops welke passen bij datgene waar Tres-Adorable voor staat en past bij het imago van de website kan je kijken op de contact pagina voor bedrijven.

Voor overige vragen over mij en/of mijn website kan contact opgenomen via de contact pagina of een e-mail gestuurd worden naar tresadorable.com@gmail.com
Nieuwsbrief Aanmelden

Het archief

Just My Daily Life #7

Het is weer maandag, dat betekent weer een verse Daily Life. Ik laat jullie door mijn instagram foto’s mijn afgelopen week zien. Wil je altijd als eerste mijn foto’s zien dan kun je mij volgen via @tresadorablenl op instagram, dit is een open account. In deze post deel ik foto’s uit mijn privé account. Deze week is ontzettend snel gegaan voor mijn gevoel. Ik heb veel leuke dingen gedaan, lekker aan mijn blog gewerkt en ik heb een nieuwe bril zoals je zult zien en ik ben erg benieuwd wat jullie daar van vinden 변금련 다운로드.

image

Maandag

Wat een heerlijk weer was het maandag. Voor de lunch at ik een schaaltje kisir met een groene smoothie (die door het rode fruit meer bruin lijkt haha) en een theetje. Eigenlijk ben ik bezig met gezond eten, maar soms mag ik ook wel iets lekkers zoals een snoepje 시뮬링크. Zure matjes zijn mijn favoriet. Nourtje genoot, net als ik trouwens ook van het overheerlijke weer. Wat een gunst zeg. Terwijl de zon onder ging liep ik naar mijn werk en later op de avond had ik nog een snackje. Een appeltje met zelfgemaakte noten pasta.

image

Dinsdag

Via een actie bij de C1000 kon je fijne messen sparen Download the Frozen Coloring Book. Mijn moeder en zusjes deden dit voor mij en ik ben er erg blij mee. Later vond ik gekookte eitjes in de keuken en ik heb hier een lekker eiersalade mee gemaakt. ‘s Middags kwam Ameerah even op me liggen slapen. Zo lief! Ook ben ik weg van deze mooie grijze hoofddoek combinatie. Wat vind jij?

image

Woensdag

Woensdag was echt een lekker dagje. Alhoewel… ik werd wakker en liep naar beneden en overal zag ik bami. Bami? Hoe dan toch. Allemaal stukjes overal. Wat bleek nou, Nourtje had die uit de voorraadkast gestolen en die lag op een stukje nog te slapen. Zo betrapte ik haar haha. Later ging ik lekker naar buiten want het weer was weer super. Ik weet hier in de buurt een aantal hele stille plekjes waar je lekker kunt lopen of met een boek kunt zitten en vandaag ging ik naar het water. Balen gewoon dat ik nog moest werken. Mijn man was weer weg voor zijn werk en omdat ik alleen at haalde ik een lekkere maaltijd salade en wat sushi. De foto van mijn outfit of the day had ik ook op mijn open instagram geplaatst en deze werd gerepost door chichijab. Een grote account voor moslima’s en dat vond ik heeeel cool om te zien!

image

Donderdag

Donderdag had ik een hele lange dag voor de boeg en dus ontbeet ik met overnight oats in bed haha. Heerlijk. Pas ‘s avonds had ik tijd om uit te rusten. Lekker met thee en kaarsjes. En nog een throwback thursday foto van baby Ameerah!

image

Vrijdag

Vrijdag had ik twee afspraken welke beide niet door gingen dus vond ik mezelf om 1 uur nog op de bank in mijn pyjama haha. Nou ja mag wel een keer. Nour wil tegenwoordig alleen nog maar op dit gebedskleed liggen en dus als ik haar bij me wil hebben moet ik haar kleed leggen waar ik wil ghehe. Ik droeg mijn hoofddoek weer eens op de old school manier maar ik vond dat toch wel weer eens leuk! We hadden wat sushi gehaald om te eten, maar daarna gingen wat anders doen en dus aten we die sushi pas tegen middernacht haha.

image

Zaterdag

Zaterdag ging ik lekker naar Almere met mijn man. We zijn wat lekker gaan eten als een kleine cheat en we haalden onze nieuwe brillen op. Ik ben er heel blij mee! ‘s Avonds gingen we ook lekker een film kijken maar nu met gezonde groente en fruit snacks. We hebben The Hunger Games, Mockingjay part 1 gekeken. Ik ben benieuwd naar deel 2.

image

Zondag

Zondag had ik zin om iets te bakken en dus maakte ik lekkere zachte bolletjes voor de lunch. Later lunchten mijn man en ik dus lekker samen. Hou ik van! Ik vroeg om tips wat voor top en hoofddoek ik bij deze rok kon dragen en ik kreeg heel veel fijne tips. Thanks daar voor. Mijn man had later een bruiloft en ik bleef thuis en keek Arrow (leuke serie!), at sushi -ja alweer- en knuffelde met Ameerah. Fijn zulke zondag avonden vind ik. <3

Hoe vinden jullie mijn nieuwe bril? Over 2 weken komt de andere ook binnen. Ben benieuwd!

4 Responses to Just My Daily Life #7

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *