Welkom op Tres-Adorable.com, mijn eigen plekje op het internet. Mijn naam is Jorien, ik ben 29 jaar, getrouwd met mister G en samen met onze zoon I en 2 poezen wonen wij in 't Gooi. Op deze blog schrijf ik over alles wat mij bezig houdt. Fashion, beauty, food, lifestyle en fotografie zijn een aantal van dat soort onderwerpen. Tevens ben ik bekeerd tot de Islam en daar lees je dan ook regelmatig iets over. Eigenlijk schrijf ik over alles wat de vrouw van nu leuk vindt. Moslim of niet, je bent hier hartstikke welkom dus neem een kopje thee, klik rond en lees! Als je meer over mij wilt weten, kijk dan ook even op de about pagina.

Liefs,

Volg Mij
Bloglovin’
TRES ADORABLE.com - just my daily life
Instagram
PR/Contact
Voor samenwerkingen met PR bedrijven of webshops welke passen bij datgene waar Tres-Adorable voor staat en past bij het imago van de website kan je kijken op de contact pagina voor bedrijven.

Voor overige vragen over mij en/of mijn website kan contact opgenomen via de contact pagina of een e-mail gestuurd worden naar tresadorable.com@gmail.com
Nieuwsbrief Aanmelden

Het archief

Just My Daily Life #22

Het is weer maandag, dat betekent weer een verse Daily Life. Ik laat jullie door mijn instagram foto’s mijn afgelopen week zien. De afgelopen week. Ik ben vandaag de hele dag in huis bezig geweest om nog even een grote schoonmaak te houden voor de ramadan dus ik was deze blog haast al vergeten. De afgelopen week rommelde ik lekker in en om het huis Download Malzilla. Kookte ik amper en bezocht ik dit weekend mijn grootouders.

image

         
Ik hoop dat jullie het leuk vinden om deze Daily Life blogjes te lezen. Wil je altijd als eerste mijn foto’s zien dan kun je mij volgen via @tresadorablenl op instagram, dit is een open account. In deze post deel ik foto’s uit mijn privé account 항공권.

Maandag

image

Maandag ochtend was ik al weer fris en fruitig aan het werk. Weer eens wat anders dan uren doen over opstarten haha. Toen ik thuis kwam rommelde ik ‘s middags lekker in de tuin, want daar is weer genoeg te doen 시티즈 모드. Tussendoor even lunchen en een nieuwe Pretty Little Liars kijken en daarna moest ik aan het einde van de middag ook weer werken. Ik was die avond net als de nacht er voor alleen en ik had totaal geen zin in koken dus ik haalde lekker sushi. Nog even genieten van een mooie zonsondergang en daarna ging ik lekker op tijd naar bed.

Dinsdag

image

Dinsdag was mijn man een dagje thuis en deden we eigenlijk niks haha. Hij was hartstikke moe dus keken we ‘s middags lekker een filmpje en Ameerah kroop dr ook maar bij. Ik moest wel gewoon werken maar toen ik thuis kwam verraste mijn man me met een etentje. We gingen samen nog een keer gezellig sushi eten bij Kimono in Almere. Nog even voor de ramadan, heerlijk. Thuis nog lekker een boekje lezen en thee drinken en daarna slapen.

Woensdag

image

De ochtend begon bij Coca in de wei. Die moest gemasseerd worden en daarna ben ik daar nog een poosje gebleven om te kletsen. Daarna door naar huis en een snelle lunch met watermeloen en een smoothie. Boven vond ik Nour slapend op een deken en Ameerah hing bij me in de tuin. Ik had van vriendinnen gehoord dat er een lekkere nieuwe Indonesiër was geopend in ons dorp met alles halal ook nog dus dat wilde ik wel proberen want ook deze avond en nacht was ik weer alleen hihi. Was erg lekker en genoeg om twee dagen van te eten dus dat kwam goed uit ook nog.

Donderdag

image

Ik had helemaal geen foto’s gemaakt donderdag haha. Druk geweest met werken, en ‘s avonds kwam er een lieve vriendin op visite. Later genoot ik nog even van de tuin met de kaarsjes aan en een boekje.

Vrijdag

image

Op vrijdag ochtend luister ik altijd een lezing met een vriendin en natuurlijk genoten we nog even van wat lekkers. Het wad ook warm dus ik kon mijn witte jurk aan. Altijd leuk! Van mijn mamma kreeg ik mooie plantjes voor in de tuin waar ik nu elke dag van geniet! Omdat het warm wad had ik niet echt honger dus ik genoot maar weer van een smoothie voor de lunch. Ook de avond was heerlijk warm en mijn man kwam weer thuis dus we zaten tot middennacht lekker buiten.

Zaterdag

image

Zaterdag ging ik een dagje op stap. Met mijn man bezocht ik al mijn grootouders. Eerst naar mijn opa en oma van mijn moeders kant. Opa wordt dit jaar 92 en oma is ook al ruim de 80 in gedoken dus echt jong zijn ze niet meer. Genieten van wat je hebt dus en ik vond het fijn om bij ze te zijn. Op de terugweg reden we over Zwolle waar mijn opa van vaderskant woont en ook die was thuis dus daar ook nog even een bakkie gedaan. Oma is twee jaar geleden overleden maar ik ben blij dat ik se andere drie nog heb. Alleen maar liefde voor deze mensen.

Zondag

image

Zondag ontbeet ik rustig en daarna maakte ik me klaar om naar een gezellige zusterdag in onze moskee te gaan. Ik ben weer een beetje op de gezonde tour dus ik nam lekker fruit water mee. Wel heb ik te lang op de grond gezeten dus dat moest ik bekopen met heel, heel veel rugpijn dus de rest van de avond kon ik plat. Helaas voor mij maar gelukkig springt mijn man dan wel mee. Nourtje kroop er ook maar bij en zo ben ik de avond wel doorgekomen.

wpid-wpid-signature4.png

2 Responses to Just My Daily Life #22

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *