Welkom op Tres-Adorable.com, mijn eigen plekje op het internet. Mijn naam is Jorien, ik ben 29 jaar, getrouwd met mister G en samen met onze zoon I en 2 poezen wonen wij in 't Gooi. Op deze blog schrijf ik over alles wat mij bezig houdt. Fashion, beauty, food, lifestyle en fotografie zijn een aantal van dat soort onderwerpen. Tevens ben ik bekeerd tot de Islam en daar lees je dan ook regelmatig iets over. Eigenlijk schrijf ik over alles wat de vrouw van nu leuk vindt. Moslim of niet, je bent hier hartstikke welkom dus neem een kopje thee, klik rond en lees! Als je meer over mij wilt weten, kijk dan ook even op de about pagina.

Liefs,

Volg Mij
Bloglovin’
TRES ADORABLE.com - just my daily life
Instagram
PR/Contact
Voor samenwerkingen met PR bedrijven of webshops welke passen bij datgene waar Tres-Adorable voor staat en past bij het imago van de website kan je kijken op de contact pagina voor bedrijven.

Voor overige vragen over mij en/of mijn website kan contact opgenomen via de contact pagina of een e-mail gestuurd worden naar tresadorable.com@gmail.com
Nieuwsbrief Aanmelden

Het archief

Just My Daily Life #20

Het is weer maandag, dat betekent weer een verse Daily Life. Ik laat jullie door mijn instagram foto’s mijn afgelopen week zien. De afgelopen week was gelukkig vrij rustig behalve het weekend die was druk gevuld met een babyshower en een gezellige meeting

image

Ik hoop dat jullie het leuk vinden om deze Daily Life blogjes te lezen. Wil je altijd als eerste mijn foto’s zien dan kun je mij volgen via @tresadorablenl op instagram, dit is een open account. In deze post deel ik foto’s uit mijn privé account 도스타나.

Maandag

image

Maandag deed ik lekker rustig aan en besloot ik samen met mijn man om echt even een dagje aan ons tweeën te besteden. Ik marineerde in de ochtend al vast lekker kippetjes en hoe wel we hele plannen hadden om van alles te gaan doen regende het nogal dus besloten we thuis te blijven en lekker series te kijken Best Student Association.

Dinsdag

image

Dinsdag ochtend begon met cake. Gewoon omdat het kan haha. Ameerah kwam thuis met een krab op haar neus want die zit continue achter de egeltjes aan hier haha. Eigen schuld. Later kwam ik haar buiten ook weer tegen terwijl ze in de bosjes zat te snuffelen Candy's Burger Shop. Ik had die avond lekker pasta met groene asperges en zalm gemaakt. Echt geslaagd en daarbij ook nog een heerlijke perzik abrikoos smoothie en daar heb ik echt van genoten.

Woensdag

image

Woensdag had ik diverse afspraken waaronder een afspraak in Amsterdam met Jedida 리더스 허브 다운로드. Prachtige items gezien en thuis gekomen met twee rokken. Helemaal happy mee en daar komen binnekort dus leuke outfit of the day foto’s mee. Thuis vond ik ook nog heerlijke koekjes voor mij met mijn logo op mijn deurmat. Ze waren eeeecht lekker! Verder was het ook een fijn dagje met een lekker zonnetje en m’n outfit die klopte. Mijn man kwam ‘s avonds thuis met sushi en dat was de perfecte afsluiting van de dag 한국인의 밥상.

Donderdag

image

Donderdag moest ik ‘s morgens vroeg al weer werken en toen ik thuis kwam was ik zo moe dat ik eerst even ben gaan liggen en direct lekker Nour boven op me. Daarna nog een aflevering van de flash en ‘s middags kon ik alweer werken. Wel in mijn leuke jedida outfit natuurlijk. Er is weer heerlijk veel zomerfruit en ik geniet er volop van. Later lekker even de kaarsjes aan en rustig de dag afsluiten.

Vrijdag

image

Vrijdag ochtend had ik lekker filet american in huis en dat op een wit bolletje is samen met een smoothie het perfecte lunch hapje. Ik probeerde ook een nieuwe hoofddoek stijl uit en I like! Mijn man ontdekte dat ik een zelfde bril had als 1 van de acteurs van de flash haha wat hebben we daar om gelachen! Vrijdag avond ging ik nog even op visite met mijn schoonmoeder en zo begon mijn drukke weekendje.

Zaterdag

image

Zaterdag hadden we een geweldige verrassing voor een zwangere vriendin. Haar zussen hadden allemaal vriendinnen opgetrommeld en van alles georganiseerd. Wij waren allemaal gevraagd in het blauw te komen en het was zo gezellig en lekker en de verrassing was enorm haha. Ze was wel een beetje geschrokken omdat ze het echt niet verwacht had maar dat maakte het des te leuker daarna.

Zondag

image

Zondag hadden we ook een leuke meeting met diverse leuke meiden. Habibe van Hazanah had ons uitgenodigd. Layla van Lanita was er, Ferrah van Duaa Boutique, Eslimah, de meiden van Le Petit Favorite en nog meer dames. Het was een gezellige drukke dag met heel veel lekker eten. Toen ik thuis kwam was ik alleen wel echt moe dus ben ik wat gaan eten en daarna op bed neergeploft. Bijkomen en lekker op tijd slapen.

Hoe was jullie week? Heb je ook nog leuke mensen ontmoet?

wpid-wpid-signature4.png

3 Responses to Just My Daily Life #20

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *