Welkom op Tres-Adorable.com, mijn eigen plekje op het internet. Mijn naam is Jorien, ik ben 29 jaar, getrouwd met mister G en samen met onze zoon I en 2 poezen wonen wij in 't Gooi. Op deze blog schrijf ik over alles wat mij bezig houdt. Fashion, beauty, food, lifestyle en fotografie zijn een aantal van dat soort onderwerpen. Tevens ben ik bekeerd tot de Islam en daar lees je dan ook regelmatig iets over. Eigenlijk schrijf ik over alles wat de vrouw van nu leuk vindt. Moslim of niet, je bent hier hartstikke welkom dus neem een kopje thee, klik rond en lees! Als je meer over mij wilt weten, kijk dan ook even op de about pagina.

Liefs,

Volg Mij
Bloglovin’
TRES ADORABLE.com - just my daily life
Instagram
PR/Contact
Voor samenwerkingen met PR bedrijven of webshops welke passen bij datgene waar Tres-Adorable voor staat en past bij het imago van de website kan je kijken op de contact pagina voor bedrijven.

Voor overige vragen over mij en/of mijn website kan contact opgenomen via de contact pagina of een e-mail gestuurd worden naar tresadorable.com@gmail.com
Nieuwsbrief Aanmelden

Het archief

Just My Daily Life #19

Het is weer maandag, dat betekent weer een verse Daily Life. Ik laat jullie door mijn instagram foto’s mijn afgelopen week zien. De afgelopen week was een beetje rommelig voor mijn gevoel. Druk met dingetjes in en om het huis, vriendinnen gezien, dit weekend een super leuke workshop gedaan en met familie geweest. Beetje van alles dus. :)

image

Ik hoop dat jullie het leuk vinden om deze Daily Life blogjes te lezen 솔리드 웍스 2014. Wil je altijd als eerste mijn foto’s zien dan kun je mij volgen via @tresadorablenl op instagram, dit is een open account. In deze post deel ik foto’s uit mijn privé account.

Maandag

image

Afgelopen maandag genoot ik nog lekker even na van de geweldige moskeetour met mijn 2 lieve vriendinnen Sarra en Daniëlle Download The Last Episode of DeathNote. Verder vond ik het moeilijk om mijn gedachten bij de dag te houden en deed ik dus maar gewoon op mijn gemak het huishouden, dronk theetjes en af en toe even knuffelen met de katten. Maandag avond hadden mijn mam en ik zo veel zin in sushi dat we besloten wat te halen en dit op te eten terwijl we de seizoensfinale van Grimm keken.

Dinsdag

image

Lekkere lunchen met leftover enchiladas 델파이 5. Het recept kwam van de #WaymadiKitchen en smaakt heerlijk! Later op de middag genoot ik ook nog even van deze lekkere witte chocolade met mango en kokos. Wat een goede combinatie. Eenmaal op mijn werk bleek dat mijn collega er niet was en dat er ook geen vervanging was. De week hier voor ben ik gevallen en had ik dus een hele zere enkel waar ik hier zo lang op kan staan. Dat viel dus nogal tegen hehe. ‘s Avonds bakte ik met mijn man een overheerlijke chocolade cake voor op zijn werk. Altijd gezellig om wat samen te doen.

Woensdag

image

Stipjes dag! Ik wilde lekker broodjes eten voor ontbijt maar er was niks dus eerst maar eens naar de supermarkt. Later op mijn werk was er weer geen vervanging maar dit keer was ik beter voorbereid haha. Ook nog even een foto met mijn coole hoodie cape welke ik van boutique sarah heb gekregen toen ik er laatst was. Zo blij mee! Ik hoopte stiekem dat er nog wat cake zou overblijven en gelukkig kwam mijn man met een stukje voor ons thuis. Het was een hele grote cake (dubbel beslag) maar er was bijna niks over.

Donderdag

image

Aah kijk Nour liggen. Zo leuk om daar mee wakker te worden. Voor de lunch deed ik lekker gezond met veel fruit en een smoothie! Ik nam ook mijn 3 tone filmpje op en maakte deze vrolijke selfie. Ameerah en ik knuffelen graag samen en ik vind het heerlijk als ze zo bij me ligt.

Vrijdag

image

Fruitjes voor ontbijt. Heerlijk vind ik dat. Op mijn werk weer geen hulp hoewel dat wel toegezegd was dus een beetje pissed off was ik wel. Toen ik thuis kwam van mijn werk zag ik deze mooie clematis bloem in de voortuin. Even een klein geniet momentje. Vrijdag avond ging ik lekker een avondje uit met mijn man. Hapje eten en vervolgens naar de film. The avengers 2. Wij houden beide van Marvel en vonden dit ook weer een goede film!

Zaterdag

image

Lekker de dag beginnen met verse juice mmm. Ook nog wat watermeloen en mango er bij en dan ben ik een gelukkig mens. Zaterdag middag ging ik lekker naar mijn moeder en dit was mijn outfit. Mijn zusjes vonden hem heel leuk en zelf was ik ook tevreden. Bij mam was er taart en ooh citroen meringue zo lekker! Even een cheat momentje haha.

Zondag

image

Zondag was ik weer op pad met Sarra. We namen deel aan de workshop mindful moslim van het Fahm instituut en wat was dit een gave ervaring zeg! Zo blij dat ik het gedaan heb en Sarra ook mee was. Ik zal er nog een aparte blog over schrijven maar het was voor mij echt een eye opener. Dit was echt een nuttige invulling van mijn zondag en ik geniet er vandaag nog van na hihi.

Ik hoop dat jullie ook een leuke week gehad hebben! Hadden jullie al wel eens van Fahm instituut gehoord?

wpid-wpid-signature4.png

6 Responses to Just My Daily Life #19

 • Wat een leuke foto’s. Ik ben benieuwd naar je ervaring over de workshop mindful moslim.

 • Ma shaa Allaah leuke foto’s!

  Kan je een tutorial maken van je hijaab style van de foto van maandag (bruine hijaab)

 • Ik bedacht me net voordat ik dit blog opende dat je altijd van die lekkere roodfoto’s plaatst en ja hoor, daar waren ze weer! :P

  Even niet-inhoudelijk: je laatste foto is nog te groot uitvergroot. Die moet je nog even aanpassen, anders vervormt dat je hele lay-out binnen dit stukje :)

  X

 • Ik ben zooo benieuwd naar die workshop. Kan echt niet wachten. Ik heb al jaren het idee dat ik zoiets zou moeten doen maar het komt er maar niet van.

 • Oh die citroen meringue cake ziet er zo zo zo lekker uit :) Bsaha voor al dat lekker eten! Krijg ik lekker veel honger nu :p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *