Welkom op Tres-Adorable.com, mijn eigen plekje op het internet. Mijn naam is Jorien, ik ben 29 jaar, getrouwd met mister G en samen met onze zoon I en 2 poezen wonen wij in 't Gooi. Op deze blog schrijf ik over alles wat mij bezig houdt. Fashion, beauty, food, lifestyle en fotografie zijn een aantal van dat soort onderwerpen. Tevens ben ik bekeerd tot de Islam en daar lees je dan ook regelmatig iets over. Eigenlijk schrijf ik over alles wat de vrouw van nu leuk vindt. Moslim of niet, je bent hier hartstikke welkom dus neem een kopje thee, klik rond en lees! Als je meer over mij wilt weten, kijk dan ook even op de about pagina.

Liefs,

Volg Mij
Bloglovin’
TRES ADORABLE.com - just my daily life
Instagram
PR/Contact
Voor samenwerkingen met PR bedrijven of webshops welke passen bij datgene waar Tres-Adorable voor staat en past bij het imago van de website kan je kijken op de contact pagina voor bedrijven.

Voor overige vragen over mij en/of mijn website kan contact opgenomen via de contact pagina of een e-mail gestuurd worden naar tresadorable.com@gmail.com
Nieuwsbrief Aanmelden

Het archief

I Haz Feathers Mommy *Kitteh Spam*

Nour is de enige poes die ik ken die na twee jaar zich nog steeds als een kleine kitten gedraagt. Ze rent nog altijd rondjes door het huis als een malle, speelt met alles wat los en vast zit, springt overal bovenop of duikt er op af en ze heeft energie voor tien 마이크로소프트 워드 다운로드. Ze is totaal anders dan Ameerah, die het liefst een beetje buiten zit te chillen of binnen ligt te wassen en te slapen. Ameerah moet het dan ook vaak ontgelden als deze volwassen kitten poes weer eens boven op d’r duikt voor een partijtje stoeien want Nourtje wil gewoon altijd spelen Download Sandol Myeong-zono.

NourVeer0 
Nourtje haar favo spel was altijd achter brokjes aanrennen airvideo. Ik gooide er 1 weg, zij rende er achteraan en at hem op. Nour is daar zelfs zo dol op dat ze zelf ook brokjes uit haar bakje mept om er mee te spelen alvorens ze op te eten. Behalve dat jaagt ze ook op elastiekjes, die werkelijk door het hele huis liggen. Sinds deze week heeft ze ook een nieuw spelletje, een kapot verenstokje wordt het hele huis doorgesleept. Kapot in de zin van dat het stokje, wat normaal le human vast moet houden, afgebroken is zodat het vooral veertjes zijn. Gisteren lag ze zo lief er mee te spelen dat ik echt even wat foto’s van deze schattigheid wilde schieten, dus geniet weer van deze kitteh spam (de laatste is best lang geleden, dus ik vond dat het wel een keer mocht ;) )

NourVeer1
NourVeer2
NourVeer3
NourVeer4
NourVeer5
Dat was weer genoeg cuteness voor vandaag. ;) Enjoy your friday! :thinklove:

12 Responses to I Haz Feathers Mommy *Kitteh Spam*

 • Zo lief masha Allah!

 • Salam, 2jaar en net een kitten? Doodnormaal!
  met 12 jaar zijn de mijne nogsteeds net kittens, achter een pennendopje aanrennen alsof hun leven ervan afhangt!
  Maar wanneer je ze roept, komt de senioren koppigheid er weer in, the cat haz problems i tell you

 • Leuk hoor zo’n speelse kat. Kan er ook nog van genieten als ze hier rond gaan rennen.

 • Haha lekker aan het spelen!

 • Aww, zo schattig!

 • Awh wat schattig dat ze ook zelf brokjes uit haar bakje ging gooien hihi! Super lief! Wat leuk dit verenspeeltje, dit wil ik ook voor mijn kat Muis kopen hihi!

 • Wat een mooie foto’s!

 • aaah wat een lieve kat. Wij hebben er ook zo een die al redelijk volwassen is, maar klein blijft en erg speels is. En inderdaad moeten de oudere katten het dan ontgelden. Daar springt ze uit het niks ineens bovenop, of geeft even een mep met haar poot richting de andere 2 katten. Het blijft leuk die huisdieren, en vooral als ze wat speels zijn.
  Mooie foto’s trouwens.

 • Aahhwww wat een prachtige kat zeg! Ik smelt helemaal als ik zie hoe heerlijk ze ligt te spelen :-D mijn kattebeestje is ook ongeveer 2 en soms ook nog een druktemaker trouwens, ook heel anders dan ik van andere katten gewend was, lol

 • So cute! Ooit wil ik ook poesjes in huis. :)

 • heerlijk toch…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *