Welkom op Tres-Adorable.com, mijn eigen plekje op het internet. Mijn naam is Jorien, ik ben 29 jaar, getrouwd met mister G en samen met onze zoon I en 2 poezen wonen wij in 't Gooi. Op deze blog schrijf ik over alles wat mij bezig houdt. Fashion, beauty, food, lifestyle en fotografie zijn een aantal van dat soort onderwerpen. Tevens ben ik bekeerd tot de Islam en daar lees je dan ook regelmatig iets over. Eigenlijk schrijf ik over alles wat de vrouw van nu leuk vindt. Moslim of niet, je bent hier hartstikke welkom dus neem een kopje thee, klik rond en lees! Als je meer over mij wilt weten, kijk dan ook even op de about pagina.

Liefs,

Volg Mij
Bloglovin’
TRES ADORABLE.com - just my daily life
Instagram
PR/Contact
Voor samenwerkingen met PR bedrijven of webshops welke passen bij datgene waar Tres-Adorable voor staat en past bij het imago van de website kan je kijken op de contact pagina voor bedrijven.

Voor overige vragen over mij en/of mijn website kan contact opgenomen via de contact pagina of een e-mail gestuurd worden naar tresadorable.com@gmail.com
Nieuwsbrief Aanmelden

Het archief

Hoofddoeken Stash + Hoe Ik Ze Opberg

Zeg Jorien, hoeveel hoofddoeken heb jij nou? Ja weet ik niet antwoordde ik altijd, veel? Maar na een grondige opruimsessie kan ik het jullie zeggen, ik heb er 108. Ik heb zeg maar hetzelfde met hoofddoeken als wat anderen met nagellak hebben. Ik heb bijna elke dag wel een andere hoofddoek om en ik blijf ze ook maar verzamelen New fit and.

Hoofddoekstash1
Vandaag heb ik eens een heel deel op de foto gezet en laat ik jullie zien hoe ik ze opruim. Ik heb allemaal soorten hoofddoeken, en tijdens het opruimen heb ik ze op soort en op kleur gesorteerd. Dit maakt het voor mij erg overzichtelijk wanneer ik een hoofddoek pak, en nu slingeren ze ook niet meer overal rond tv 볼래 다운로드. Ik moet trouwens toegeven dat ik eigenlijk nog meer hoofddoeken had, maar een poosje geleden heb ik een heel aantal hoofddoeken, kapjes en andere kleding weggegeven voor Syrië.

Hoofddoekstash2Al mijn sjaal hoofddoeken heb ik bij elkaar gehangen 박경리 토지 다운로드. Hier heb ik er niet heel veel van, omdat ik dit soort hoofddoeken nog niet zo lang geleden echt ben gaan dragen. Ik vond ze vroeger namelijk niet zo fijn, en wist niet hoe ik ze lekker kon dragen. Nu heb ik dat overigens wel ontdekt en dus zijn er de laatste tijd wat kleurtjes bij gekomen. Deze sjaals komen van de markt in Beverwijk of via Veiled Beauty

Hoofddoekstash3
Hoofddoekstash4Dit zijn mijn “standaard” hoofddoeken win7 한글 언어팩 다운로드. Ik draag nu bijna 5 jaar een hoofddoek en deze heb ik altijd gedragen. Het zijn vierkante hoofddoeken met afgeronde hoeken. Ikzelf vind deze heel erg fijn, maar ik hoor regelmatig dat andere niet goed weten hoe ze deze hoofddoeken moeten dragen. Ik zal daarom binnenkort een foto of video tutorial voor jullie maken hoe ik deze hoofddoek draag. Meestal koop ik deze hoofddoeken via Islamitischekleding.nl

Hoofddoekstash5
Hoofddoekstash6
Hoofddoekstash7
Printjes, ik ben er dol op 3D Builder! Zoals je kunt zien ben ik vooral van de lichte en zachte kleuren, hoewel ik ook wel donker draag. De bovenste foto zijn mijn absolute favorieten en ik kan dus ook niet wachten tot ik deze weer volop kan dragen. Deze sjaals haal ik bij Veiled Beauty, H&M, Primark, Pearl Daisy en diverse kleine boetiekjes.

Hoofddoekstash10Pashmina sjaals draag ik ook echt super graag Download the movie Les Misérables. Ik heb pas een aantal Turkse pashmina’s bij Nadia van Veiled Beauty besteld en daar ben ik echt super tevreden over!

Hoofddoekstash8Last but not least, dit lijken misschien gewone sjaals maar dit zijn de super fijne “hoojabs” van Pearl Daisy Open the door and download it. Hier komt ook nog een apart artikel over hoe je deze draagt en hoe ze staan. Ikzelf vind ze echt heel erg leuk!

Niet al mijn sjaals en hoofddoeken staan trouwens op de foto momenteel, omdat ook nog een deel in de was zit.

Hoofddoekstash9
En hoe berg je ze nou op Cgv movie?
Vroeger had ik alles in een lade liggen, en later kwam er de welbekende IKEA hanger bij. Toch werkte dit niet echt voor mij. Een paar maanden geleden zag ik op Nadia haar blog dit artikel over hoe zij haar sjaals opborg. Gewoon heel simpel door douchegordijn haakjes aan een kledinghanger te bevestigen en daar je sjaals doorheen te halen. Deze douchegordijn haken koop je bij onder andere de IKEA, Wibra, één euro winkels, HEMA en so on 규정집 다운로드. Je moet alleen even zoeken naar de beste prijs. Voorheen had de Action ze ook, maar daar zijn ze tegenwoordig onvindbaar. Ik kocht die van mij bij een chinees zaakje waar ze van alles en nog wat hebben in Hilversum, en een aantal bij de IKEA. De prijs bij de chinees was 1 euro voor 12 en bij de IKEA betaal je 1,95 voor 12 stuks. Deze manier is trouwens ook heel handig als je veel gewone sjaals hebt die je op wil bergen Arrogance and Prejudice.

Nu ben ik nog opzoek naar een goede opberg manier voor mijn vele onderkapjes want zoals ze eerst in een doos zaten is het veel te veel graven.

Hoe bewaar jij je sjaals/hoofddoeken?

17 Responses to Hoofddoeken Stash + Hoe Ik Ze Opberg

 • Mooi collectie Masa’Allah.
  Ik durf mijn hoofddoeken nooit te tellen omdat ik er ook zoveel heb.
  Ik ben heel benieuwd naar de Hoojabs. Zit er al een tijdje over te denken om er 1 te bestellen.
  Leuke manier van opbergen. Mooi overzichtelijk en makkelijk te pakken en weer op te bergen.

 • Leuk om te zien!

 • Wow, jij kan bijna elke dag een andere hoofddoek dragen als je wil. :-)

 • Dat is oprecht gewoon heel handig voor je sjaals! Ik heb ook alles in een mand maar ik word er gek van! :O

 • Ik denk dat ik 10 khimars heb en daarvan draag ik er maar een paar echt vaak. Sommige een keer in de zoveel tijd.

 • Wat heb je ze mooi op kleur gesorteerd! En wat heb je er veeeeeeel! Je kunt echt lekker afwisselen!

 • Wat een ontzettend goed idee om je hoofddoeken/sjaals op deze manier te bewaren zeker als je er zoveel hebt ;-)

 • Aaah dit vind ik zo leuk om te zien! Netjes opgeborgen ook, daar was ik stiekem ook benieuwd naar. Zo op kleur ziet het er zo leuk uit :D

 • wat mooi collectie

 • Mooie collectie. Ik bewaar mijn sjaals op soortgelijke wijze.

 • Prachtig hoe de sjaals ophangt. `k ben jaloers op je collectie. Ben juist op reis gegaan naar jordanie waar de familie van mijn man woont. Ben daar de hoofddoek beginnen dragen , en besloot om hem hier niet meer af te zetten. Wat raar om de eerste dagen naar de school van mijn kinderen te gaan, was wat bang voor de reactie`s van andere mama`s en leerkrachten maar na een week ben ik het gewent(alhoewel heb nog niet gesproken met de juf van de kinderen toch wat verlegen en meer bang dan ik dacht voor reactie`s van niet moslims) Mooie site waar ik al lang op zoek naar ben. Heb nog veel werk om veel van je artikeltjes te lezen. Super cool. Woon wel in Belgie, dus zal niet alles direct vinden zoals in Nederland.

 • mooie manier heb je om je hoofddoeken en sjaals op te hangen. Denk wel dat je op moet passen dat er geen sprake is van Al ?sraaf, verspilling. Je hebt er wel erg veel. Moge Allah jou en ons allemaal leiden. Ameen.

  • Klopt, dus eens in de zoveel tijd ga ik er doorheen en geef ik weer van alles weg. Dat zit wel goed hoor. ^_^ komt ook doordat ik regelmatig van bedrijven dingen toegestuurd krijg. Maar alhamdulillah.

 • Wat een mooie collectie! Fijne kleurtjes en mooie printjes. Bedoel je met ‘sjaal’ gewoon de sjaal die ik gebruik voor de kou zeg maar? Zo’n vierkant/rechthoekige? En gebruik je ook wel eens ‘tunnelsjaals’ of is dat niet handig?

  • Sjaals zijn voor mij gewoon die rechthoekige die jij idd voor de kou gebruikt haha. Tunnelsjaals staat nog op mijn probeer lijst. Je moet er als het goed is wel van alles mee kunnen.

 • Tip: voor de kapjes, ladeverdelers kopen van ikea of zelf maken met karton. Jouw kapjes opvouwen en rechtop erin zetten, dat kan dan per kleur.

  Hopelijk is het zo duidelijk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *