Welkom op Tres-Adorable.com, mijn eigen plekje op het internet. Mijn naam is Jorien, ik ben 29 jaar, getrouwd met mister G en samen met onze zoon I en 2 poezen wonen wij in 't Gooi. Op deze blog schrijf ik over alles wat mij bezig houdt. Fashion, beauty, food, lifestyle en fotografie zijn een aantal van dat soort onderwerpen. Tevens ben ik bekeerd tot de Islam en daar lees je dan ook regelmatig iets over. Eigenlijk schrijf ik over alles wat de vrouw van nu leuk vindt. Moslim of niet, je bent hier hartstikke welkom dus neem een kopje thee, klik rond en lees! Als je meer over mij wilt weten, kijk dan ook even op de about pagina.

Liefs,

Volg Mij
Bloglovin’
TRES ADORABLE.com - just my daily life
Instagram
PR/Contact
Voor samenwerkingen met PR bedrijven of webshops welke passen bij datgene waar Tres-Adorable voor staat en past bij het imago van de website kan je kijken op de contact pagina voor bedrijven.

Voor overige vragen over mij en/of mijn website kan contact opgenomen via de contact pagina of een e-mail gestuurd worden naar tresadorable.com@gmail.com
Nieuwsbrief Aanmelden

Het archief

Hoofddoek Tutorial #5 – Open Hals

Vandaag heb ik sinds een hele poos weer eens een hoofddoek tutorial voor jullie. Ik gebruik hier voor de instant hijab van Hazanah welke ik ook al eens eerder heb gereviewd én al al een tutorial (op een andere manier) mee heb gemaakt 필립스 smartcontrol. Dit keer laat ik een manier zien hoe je deze hoofddoek op een losse manier kunt dragen, zodat je hals wat meer “open” blijft.

Tutorial5
Voor deze stijl gebruik ik een zogeheten ninja scarf/ninja inner om er onder te dragen Download The Stars of the Snail. Die in de video komt van Hazanah, maar ook Islamitischekleding.nl verkoopt ze en ik heb al eens een uitgebreide review geschreven over die van Hijaabia Naver tvcast. Allemaal zijn ze verschillend, en zelf denk ik dat ik die van Hijaabia en Hazanah het fijnste vind, maar dat ligt denk ik ook aan de vorm van je hoofd en wat je zelf prettig vindt zitten.

Met de instant hijaab’s van Hazanah kun je trouwens alle kanten op. Ik heb een aantal foto’s gezien van hoe je deze hoofddoek kan dragen, en volgens mij ben ik nog lang niet uit geëxperimenteerd. Nu geeft dat niet van vanmorgen vond ik weer twee nieuwe kleurtjes in mijn brievenbus, wat me alleen maar meer inspiratie geeft. :D Ik ga maar niet zeggen op hoeveel hoofddoeken mijn teller ondertussen staat, en het “ergste” van alles is misschien nog wel dat ik ze echt vrijwel allemaal draag. Wel met wisselende periodes, maar toch. Waar de 1 schoenen verzameld doe ik dat met hoofddoeken. ;)

Tutorial5.1

Binnenkort zal ik jullie trouwens ook laten zien hoe je een zelfde soort stijl kunt creëren met een sjaal. Ik ben weer helemaal geïnspireerd tot verschillende nieuwe stijlen, dus als het allemaal goed gaat kunnen jullie zeker meer filmpjes van mij verwachten binnenkort. Voor nu heel veel plezier met het kijken naar deze. ;)

Hoe vind jij zo’n open hals stijl? Zou het iets voor jou zijn?

7 Responses to Hoofddoek Tutorial #5 – Open Hals

  • Nou draag ik geen hoofddoek, maar een lossere hals lijkt me gewoon wat lekkerder zitten. Ik denk dat meisjes die wel een hoofddoek dragen je tutorial handig vinden!

  • Me likey! Fijn voor warme dagen of feestje ofzo inderdaad!
    Ik moet ff ninja kapjes kopen zie ik al.. En deze hijaab.. Heeft ie verder dezelfde vorm als een sjaal? (zodat je dat gat zelf kan creëren met een speldje?)

  • De kleur van je hoofddoek vind ik erg mooi en laat je ogen nóg mooier uitkomen! Zo, dat moest ik even zeggen ;-) Ik draag zoals je weet zelf geen hoofddoek, maar vond het een leuk filmpje en interessant om te zien hoe je dat nu doet. Ik denk dat als ik zelf hoofddoeken zou dragen ik er elke dag ruzie mee zou hebben hihi. Ik ben echt heel onhandig wat dat betreft en heb 0 geduld.

  • Je hoofddoek staat je heel mooi! Bedankt voor de tutorial, ik draag ook hoofddoek! :)

  • die staat je erg goed!

  • Mooi en handig. Wel duur zo`n hoofddoekken hiet heb er een aantal gekocht op vakantie in jordanie waar m`n man zijn familie woont daar kost het echt niks had ik geweten had ik een hele winkel leeg geshopt daar. Draag nog maar een paar mnd. (vanaf de reis naar jordanie) een hoofddoek. Wil graag m`n collective uitbreiden.Masjaallah hoeveel hijabs jij in je collective hebt. I follow you soon I hope.
    Ik vroeg me af of jij ook sjaals koopt in de zegmaar “gewone winkels” en dan gebruikt als hoofddoek, of gaat dat helemaal niet?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *