Welkom op Tres-Adorable.com, mijn eigen plekje op het internet. Mijn naam is Jorien, ik ben 29 jaar, getrouwd met mister G en samen met onze zoon I en 2 poezen wonen wij in 't Gooi. Op deze blog schrijf ik over alles wat mij bezig houdt. Fashion, beauty, food, lifestyle en fotografie zijn een aantal van dat soort onderwerpen. Tevens ben ik bekeerd tot de Islam en daar lees je dan ook regelmatig iets over. Eigenlijk schrijf ik over alles wat de vrouw van nu leuk vindt. Moslim of niet, je bent hier hartstikke welkom dus neem een kopje thee, klik rond en lees! Als je meer over mij wilt weten, kijk dan ook even op de about pagina.

Liefs,

Volg Mij
Bloglovin’
TRES ADORABLE.com - just my daily life
Instagram
PR/Contact
Voor samenwerkingen met PR bedrijven of webshops welke passen bij datgene waar Tres-Adorable voor staat en past bij het imago van de website kan je kijken op de contact pagina voor bedrijven.

Voor overige vragen over mij en/of mijn website kan contact opgenomen via de contact pagina of een e-mail gestuurd worden naar tresadorable.com@gmail.com
Nieuwsbrief Aanmelden

Het archief

Hoofddoek Tutorial #4 – Sjaal Style

Vandaag heb ik weer een hoofddoek tutorial voor jullie opgenomen. Dit keer heb ik gekozen voor een sjaal omdat voor sommigen een vierkante hoofddoek zoals ik de vorige keer liet zien nog best lastig is, dus voor die dames hoop ik dat deze sjaal hoofddoek tutorial voor hun makkelijker te begrijpen en vooral na te doen 마인 크래프트 포켓 에디션 탈출 맵 다운로드.

Hijaabstyle5
Je kunt deze stijl het beste nadoen met een luchtige en dunne print sjaal 동영상 콘텐츠. Mocht je een grote pashmina hebben, welke ook breed genoeg is, dan kun je deze ook gebruiken. Verder kun je deze stijl gemakkelijk nog aanpassen aan je eigen gezichtsvorm en eigen smaak bcwipe 다운로드.

Mocht je nog vragen hebben, stel ze in de comments :D

13 Responses to Hoofddoek Tutorial #4 – Sjaal Style

 • Wat goed dat je dit doet! Hier zullen de gesluierde dames onder ons je zeker dankbaar voor zijn! Staat je heel mooi de sjaal op deze manier.

 • leuk,deze ga ik ook proberen ;)

 • Salaam aleikoum meid!,

  Ik heb een vraagje.. Waar heb je dat leuke blauwe lantaarn gekocht? Hij is zooo leuk! :)

  Liefs Mounia

  • Wa alaikum salaam! Oh die is al heel oud haha. Ik geloof ooit eens bij de Hema. Maar dat was nog voor ik trouwde dus echt al wayy back.

 • Staat je goed!

 • Leuk om te zien dat je zo creatief kunt zijn met een hoofddoek! Deze staat je erg mooi.

 • Die sjaal staat jou erg mooi mashaAllah <3 Leuke tutorial!

 • Ps: Love the abaya! <3

 • Wat ik me afvraag, is het dragen van een hoofddoek niet heel erg warm op tropische dagen, of juist te koud als het vriest? Of gebruik je hoofddoeken met stoffen die verschillen qua dikte?

  • Nee hoor, dat valt heel erg mee. Of iig, went heel erg snel. Soms heb ik het wel warm, maar niet warmer dan een niet hoofddoekdrager want thuis zonder hoofddoek heb ik het net zo warm/of koud. In de zomer probeer ik wel mijn hoofddoek zo min mogelijk in laagjes om gewikkeld zeg maar en het liefst niet al te synthetisch, maar op zich is het zomers en ‘s winters het zelfde wat ik draag.. ‘s Winters is het juist lekker warm. Ik draag er als het echt koud is een muts overheen buiten.

 • salaam aleikom!

  ik ben druk opzoek naar printsjaals:) heb al wat leuke webshops op je blog gevonden, thanks! helaas is veiled beauty tijdelijk gesloten maar ghair insha Allah. ik vroeg me ook of je ook iets kan met ronde sjaals? op zalando e.d. zie je die nu veel en ik wil graag weten of je die ook als hoofddoek kan gebruiken.. ben er zelf niet zo handig mee en wil niet weeeer miskopen doen

  Liefs Noor

  • Wa alaikum salaam!

   Met ronde sjaals kan je inderdaad ook wel een aantal dingen, ik zal eens een filmpje daar van maken in sha Allah. Oh en hoe lang ze moeten zijn…. Ik gebruik altijd gewone sjaals, die zijn meestal het formaat wat veiled beauty ook heeft. Ik wist niet eens dat er verschillende maten waren. :$ xxx

 • p.s. hoelang moet een sjaal zijn om als hoofddoek te dragen> zo’n geprinte sjaal die niet perse een hoofddoek is? ik zie online veel verschillende maten maar vrees bij sommige dat ze te klein zijn..

  barak allahu fiekie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *