Welkom op Tres-Adorable.com, mijn eigen plekje op het internet. Mijn naam is Jorien, ik ben 29 jaar, getrouwd met mister G en samen met onze zoon I en 2 poezen wonen wij in 't Gooi. Op deze blog schrijf ik over alles wat mij bezig houdt. Fashion, beauty, food, lifestyle en fotografie zijn een aantal van dat soort onderwerpen. Tevens ben ik bekeerd tot de Islam en daar lees je dan ook regelmatig iets over. Eigenlijk schrijf ik over alles wat de vrouw van nu leuk vindt. Moslim of niet, je bent hier hartstikke welkom dus neem een kopje thee, klik rond en lees! Als je meer over mij wilt weten, kijk dan ook even op de about pagina.

Liefs,

Volg Mij
Bloglovin’
TRES ADORABLE.com - just my daily life
Instagram
PR/Contact
Voor samenwerkingen met PR bedrijven of webshops welke passen bij datgene waar Tres-Adorable voor staat en past bij het imago van de website kan je kijken op de contact pagina voor bedrijven.

Voor overige vragen over mij en/of mijn website kan contact opgenomen via de contact pagina of een e-mail gestuurd worden naar tresadorable.com@gmail.com
Nieuwsbrief Aanmelden

Het archief

Hoe Is Het Nu Met De Studie?

Vandaag weer eens een persoonlijk artikel. Ik wilde jullie graag een update geven over mijn studie. Een aantal maanden geleden vertelde ik jullie eerlijk dat ik al een hele lange tijd met mijn studie bezig ben en dat bepaalde dingen niet lukten. 

Ondertussen kan ik jullie blij vertellen dat er heel erg veel is veranderd! De afgelopen 8 maanden heb ik enorm hard gewerkt. Vooral aan mijn studie, maar ook aan mijzelf en daar zie ik nu de resultaten van. 

Ik vertelde destijds aan jullie dat ik best veel moeite had met mijn mondelingen omdat ik dit door mijn faalangst niet goed aan kon en ik dicht klapte tot volledige black-outs aan toe. Ondertussen kan ik (best wel een beetje trots) mededelen dat ik al mijn mondelinge tentamens heb gehaald met ruime voldoendes. Ik vond het enorm moeilijk, heb soms ook echt even moeten ademhalen en slikken maar het is wel gelukt. Mede dankzij mijn klasgenoten en docent is het me gelukt.

Ook mijn schriftelijke tentamens zijn ondertussen allemaal afgerond en op de laatste dag van de ramadan heb ik ook nog even mijn Associate Degree gehaald. Dit is een soort kort HBO diploma waardoor alvast een deel van mijn studieschuld is weggevallen, ook best een last van mijn schouders dus. Het voelt heerlijk om elke keer iets af te strepen en verder te gaan. 

Wat mij nu nog rest is afstuderen. Scriptie schrijven, de laatste puntjes op de I. Na de zomer hoop ik hier aan te gaan beginnen, God willing, en dan hoop ik er na een maandje of 5 a 6 ook echt he-le-maal klaar mee hihi. 

Ik wil iedereen bedanken voor de lieve berichtjes destijds op mijn eerste bericht en voor alle steun gedurende de afgelopen periode. Alle begrip voor het minder online zijn, minder bloggen en gewoon omdat jullie altijd zo lief reageren. Thanks! Nu op naar de grand finale. 

Liefs xo, Jorien 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *