Welkom op Tres-Adorable.com, mijn eigen plekje op het internet. Mijn naam is Jorien, ik ben 29 jaar, getrouwd met mister G en samen met onze zoon I en 2 poezen wonen wij in 't Gooi. Op deze blog schrijf ik over alles wat mij bezig houdt. Fashion, beauty, food, lifestyle en fotografie zijn een aantal van dat soort onderwerpen. Tevens ben ik bekeerd tot de Islam en daar lees je dan ook regelmatig iets over. Eigenlijk schrijf ik over alles wat de vrouw van nu leuk vindt. Moslim of niet, je bent hier hartstikke welkom dus neem een kopje thee, klik rond en lees! Als je meer over mij wilt weten, kijk dan ook even op de about pagina.

Liefs,

Volg Mij
Bloglovin’
TRES ADORABLE.com - just my daily life
Instagram
PR/Contact
Voor samenwerkingen met PR bedrijven of webshops welke passen bij datgene waar Tres-Adorable voor staat en past bij het imago van de website kan je kijken op de contact pagina voor bedrijven.

Voor overige vragen over mij en/of mijn website kan contact opgenomen via de contact pagina of een e-mail gestuurd worden naar tresadorable.com@gmail.com
Nieuwsbrief Aanmelden

Het archief

Hijab Unravelled

Afgelopen maandag vertelde ik in mijn week overzicht al dat ik Daniëlle van het Hijab Unravelled project op bezoek heb gehad. Omdat ik zelf het project heel leuk en bijzonder vind, leek het me ook leuk om er op mijn blog een beetje aandacht aan te besteden 농장을 부탁해 다운로드. Wat is het precies, voor wie is het en alles wat je verder wilt weten.

HijabUnravelled1
Het project Hijab Unravelled is een persoonlijk project van Daniëlle, die al jaren als fotografe werkt en die je misschien ook kent van haar eigen fotowerk onder de naam Dare Photography 구글 북 다운로드. Daniëlle is van origine reportage fotografe en dat zie je terug in haar werk. Hijab Unravelled is een project wat ze begonnen is uit nieuwsgierigheid 황혼 의 공주. Elke vrouw draagt haar hoofddoek om een andere reden, en Daniëlle was opzoek naar deze verhalen. Wat is de reden dat een vrouw er voor kiest een hoofddoek te dragen 스카이프 무료? Wat voelt ze er bij? Wat betekend het voor haar?

De bedoeling van Hijab Unravelled is om dit weer te geven in slechts enkele beelden. Wat Daniëlle heel erg graag zou willen is een boek publiceren waarin ze alle vrouwen die ze heeft gefotografeerd laat zien met de zin “It’s her…” en dan de definitie van wat hun hoofddoek voor hen betekend er bij teraterm 다운로드. Om je een aantal voorbeelden te geven van wat ze al gefotografeerd heeft: “It’s her fashion, it’s her modesty, it’s her design, it’s her childhood, it’s her… 라디오 콩.” een bijzonder mooi initiatief vind ik zelf.

HijabUnravelled2
HijabUnravelled3

Via een event van HODA magazine kwamen Daniëlle en ik elkaar tegen en raakten we in gesprek 갤럭시 탭 드라이버 다운로드. Toen ze vroeg of ik mee wilde werken aan haar project heb ik gelijk ja gezegd want ik vind dit soort projecten altijd heel erg leuk, vooral omdat er helaas in het Westen nog altijd verkeerde ideeën bestaan waarom wij moslim vrouwen onze hoofddoek dragen 범퍼카 mp3 다운로드. Zo kwam het dat we dus vorige week donderdag met elkaar op mijn bank zaten en bespraken wat een hoofddoek voor mij betekent. Daarna hebben we hier in mijn eigen huis een aantal foto’s geschoten, en Ameerah deed ook gezellig met ons mee pdf 화일 다운로드. ;) Ik kan jullie nog niet het eind resultaat laten zien van de foto’s die ze zelf gekozen heeft voor haar boek (er moet immers wel iets te raden blijven) maar je krijgt ook gewoon een serie foto’s van Daniëlle, die je mag gebruiken voor wat je wil en welke ik wel in deze blogpost kan laten zien 귀신과 함께 춤을 다운로드.

HijabUnravelled4
HijabUnravelled5
Mocht je ook een hoofddoek dragen en interesse hebben om Daniëlle te helpen bij haar “Hijab Unravelled” project dan kun je haar volgen op Instagram en Facebook en haar via Facebook een privé berichtje sturen. Ze is nog naar zeker 15 á 20 dames opzoek die haar zouden willen helpen en ze reist zelf naar je toe. Dus vind je het leuk om samen te ontdekken wat jouw hoofddoek voor jou betekend (dit hoef je zeker nog niet van te voren te weten) dan is dit misschien wel iets voor jou.

Kunnen jullie raden welke definitie we voor mij hebben gekozen? It’s my… (tip, het heeft te maken met waar door ik in de eerste plaats met Islam in aanraking ben gekomen)

Signature

11 Responses to Hijab Unravelled

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *