Welkom op Tres-Adorable.com, mijn eigen plekje op het internet. Mijn naam is Jorien, ik ben 29 jaar, getrouwd met mister G en samen met onze zoon I en 2 poezen wonen wij in 't Gooi. Op deze blog schrijf ik over alles wat mij bezig houdt. Fashion, beauty, food, lifestyle en fotografie zijn een aantal van dat soort onderwerpen. Tevens ben ik bekeerd tot de Islam en daar lees je dan ook regelmatig iets over. Eigenlijk schrijf ik over alles wat de vrouw van nu leuk vindt. Moslim of niet, je bent hier hartstikke welkom dus neem een kopje thee, klik rond en lees! Als je meer over mij wilt weten, kijk dan ook even op de about pagina.

Liefs,

Volg Mij
Bloglovin’
TRES ADORABLE.com - just my daily life
Instagram
PR/Contact
Voor samenwerkingen met PR bedrijven of webshops welke passen bij datgene waar Tres-Adorable voor staat en past bij het imago van de website kan je kijken op de contact pagina voor bedrijven.

Voor overige vragen over mij en/of mijn website kan contact opgenomen via de contact pagina of een e-mail gestuurd worden naar tresadorable.com@gmail.com
Nieuwsbrief Aanmelden

Het archief

Heerlijk slapen op het eve matras

Herinneren jullie je nog het kijkje in mijn slaapkamer wat ik vorig jaar aan jullie gaf? Op onderstaande foto zien jullie mijn slaapkamer anno nu. Op wat veranderingen qua accessoires en kussens ziet het er niet echt anders uit toch? De vorige keer lag mijn handira denken op het bed, en deze keer een mooie zwarte witte met pompons en bijpassende zwart witte kussens. Mijn man vind die handira deken namelijk hartstikke onhandig met al dat gerinkel dus er ligt nu een andere Marokkaanse deken op. Maar behalve die accessoires veranderingen is er nog 1 grote verandering die jullie niet zien…

eve matras

Wij slapen namelijk sinds een poosje op een nieuw matras, en wauw wat maakt dat een verschil! Ik ben sowieso iemand die goed slaapt in een ruimte die opgeruimd en cosy is ingericht. Maar een nieuw matras, dát is pas echt een wereld van verschil. Wij kregen de kans om het heerlijk dikke gele eve matras uit te proberen. Één soort matras, voor alle soorten slapers. Dat klonk me bijna te goed in de oren, maar ik slaap nu al een poosje op dit matras en mijn man is een heel ander soort slaper dan ik, maar we slapen er beiden beter dan ooit op. Ons oude matras was ook al weer 10 jaar oud, en hoog toe aan vervanging. De matras van eve is wat dat betreft echt een verademing. Zó comfortabel! De matras is verkrijgbaar in vele formaten dus er is er altijd een die in jouw bedframe past.

Wij hebben zelf een twijfelaar, ja ja wij slapen na 7 jaar huwelijk nog steeds heel graag dicht bij elkaar en ook nog met twee katten er bij… Maar ondanks dit lastige formaat lukte het toch om een matras bij eve te vinden die in ons bed past, wat ons tot voorheen nog niet goed gelukt was. Verder is dit ook gewoon echt een heerlijk matras. I mean, kijk hoe dik die is! Meer dan het dubbele van ons vorige matras. En geel! Vroeger was dit mijn lievelingskleur en ik kan het nog altijd erg waarderen.

Tips om beter te slapen

Ik slaap sowieso goed hoor, daar niet van. Als ik mijn activity tracker mag geloven slaap ik vrij snel in en ben ik niet ontzettend onrustig. Verder probeer ik me ook te houden aan de volgende punten om mijn slaap te bevorderen:

  1. Een half uurtje voor het naar bed gaan nog even rustig een kopje kruiden thee (zonder cafeïne) drinken en de dag voor mezelf afsluiten.
  2. Als G en ik wat onenigheid hebben, praten we dit uit voor het slapen gaan. Niets zo naar dan in bed liggen met nog boze of verdrietige gevoelens
  3. Vroeg in de avond ga ik graag nog even sporten zodat ik nog even een boost krijg, ik merk dat wanneer ik dan lekker op de bank ga zitten om de dag af te sluiten ik een soort van rust over me heen krijg die heel prettig aanvoelt.
  4. Kan ik toch niet lekker slapen? Dan probeer ik bij mezelf na te gaan of ik toch nog ergens spanning heb, of ik me ergens druk over maak probeer ik deze spanning een plekje te geven. Wat je ook kunt doen is bewust je lichaam van je kleine teen tot de kruin van je hoofd langs gaan en alles proberen te ‘voelen’ (klinkt zweverig I know maar probeer het eens) of alles relaxed is. Alleen al door dit te doen wordt je vaak slaperig en zak je toch een beetje weg.
  5. Zorg voor een goed kussen die past bij jouw slaaphouding en een goed matras. Dit eve matras heeft voor ons heel veel verschil gemaakt.
  6. Toch nog dingen in je hoofd? Schrijf ze op! Een klein boekje en een pen naast je bed (niet op je mobiel, dat blauwe licht maakt je alleen maar wakker) en als je dan toch nog iets in je hoofd hebt kan je dit direct neerpennen en weer lekker gaan liggen.

Ik ben benieuwd of jij ook nog fijne slaap tips hebt, en of je al bekend was met dit merk. Ik ben ontzettend dankbaar voor mijn fijne gele matras, enneh.. De poezen vonden de doos waar dit matras in bezorgd werd ook heel cool ;)

 

Unboxing

Een bericht gedeeld door Jorien (@tresadorablenl) op

2 Responses to Heerlijk slapen op het eve matras

  • Dat ziet er echt comfortabel uit. Wij hebben een topper van traagschuim en daar lig je echt prinsesheerlijk op. Ik ben wel erg benieuwd naar deze en stiekem ook naar de kussens!

    • Jaa de kussens heb ik al op mijn wishlist gezet haha! Traagschuim toppers zijn ook super fijn idd, we hebben er 1 aan schoonpappa gegeven ooit en die ligt heerlijk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *