Welkom op Tres-Adorable.com, mijn eigen plekje op het internet. Mijn naam is Jorien, ik ben 29 jaar, getrouwd met mister G en samen met onze zoon I en 2 poezen wonen wij in 't Gooi. Op deze blog schrijf ik over alles wat mij bezig houdt. Fashion, beauty, food, lifestyle en fotografie zijn een aantal van dat soort onderwerpen. Tevens ben ik bekeerd tot de Islam en daar lees je dan ook regelmatig iets over. Eigenlijk schrijf ik over alles wat de vrouw van nu leuk vindt. Moslim of niet, je bent hier hartstikke welkom dus neem een kopje thee, klik rond en lees! Als je meer over mij wilt weten, kijk dan ook even op de about pagina.

Liefs,

Volg Mij
Bloglovin’
TRES ADORABLE.com - just my daily life
Instagram
PR/Contact
Voor samenwerkingen met PR bedrijven of webshops welke passen bij datgene waar Tres-Adorable voor staat en past bij het imago van de website kan je kijken op de contact pagina voor bedrijven.

Voor overige vragen over mij en/of mijn website kan contact opgenomen via de contact pagina of een e-mail gestuurd worden naar tresadorable.com@gmail.com
Nieuwsbrief Aanmelden

Het archief

Hectische dagen

Rennen en vliegen, dat was het de afgelopen dagen Download the modern family season 1 script! Afgelopen donderdag was ik ‘s middags weer eens onderweg naar het mooie (mooie? hihi) België waar op vrijdag mijn vriendin bevallen is van een gezonde dochter 워크래프트 3! :muslimbaby:

Tante Jorien heeft (omdat het een geplande bevalling was) op de jongste gepast, en de oudste was gezellig bij oma. ‘s Middags naar het ziekenhuis toe om het kleine wondertje te zien, en ‘s avonds weer richting Nederland Download the wix file. Onderweg had de internationale trein die ik in Antwerpen neem meer dan een uur! vertraging!!! En ik had sinds woensdag nacht al niet meer geslapen (ik kreeg én eczeem en ik slaap sowieso slecht these days) viel dat niet helemaal lekker haha Man of Steel. Ik was enorm toe aan een warm, zacht, eigen bed :doze:

Vandaag heb ik dan ook tot 18.30 geslapen *ding dong* :sleep: hihi en ik ben nog moe, dus ik lees hier en daar wat bij. Best Kid. en de rest komt morgen! Night night :)

5 Responses to Hectische dagen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *