Welkom op Tres-Adorable.com, mijn eigen plekje op het internet. Mijn naam is Jorien, ik ben 29 jaar, getrouwd met mister G en samen met onze zoon I en 2 poezen wonen wij in 't Gooi. Op deze blog schrijf ik over alles wat mij bezig houdt. Fashion, beauty, food, lifestyle en fotografie zijn een aantal van dat soort onderwerpen. Tevens ben ik bekeerd tot de Islam en daar lees je dan ook regelmatig iets over. Eigenlijk schrijf ik over alles wat de vrouw van nu leuk vindt. Moslim of niet, je bent hier hartstikke welkom dus neem een kopje thee, klik rond en lees! Als je meer over mij wilt weten, kijk dan ook even op de about pagina.

Liefs,

Volg Mij
Bloglovin’
TRES ADORABLE.com - just my daily life
Instagram
PR/Contact
Voor samenwerkingen met PR bedrijven of webshops welke passen bij datgene waar Tres-Adorable voor staat en past bij het imago van de website kan je kijken op de contact pagina voor bedrijven.

Voor overige vragen over mij en/of mijn website kan contact opgenomen via de contact pagina of een e-mail gestuurd worden naar tresadorable.com@gmail.com
Nieuwsbrief Aanmelden

Het archief

Happy Times #6

Op deze zondag avond vond ik het eigenlijk wel leuk om weer eens een blij lijstje te posten. Ik ben de laatste tijd erg goed gehumeurd en geniet weer heerlijk van alle fijne dingetjes om mij heen. Mijn huwelijk, familie, blog alles loopt zo lekker en daar ben ik heel erg dankbaar voor. Ik vind het dan altijd erg leuk om weer een lijstje te maken met lichtpuntjes en blije momentjes, en ik hoop dat jullie ook veel van dit soort happy moments hebben. :D

HappyTimes6.1HappyTimes6.2

Misschien wil je dit ook lezen?

5 Responses to Happy Times #6

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *