Welkom op Tres-Adorable.com, mijn eigen plekje op het internet. Mijn naam is Jorien, ik ben 29 jaar, getrouwd met mister G en samen met onze zoon I en 2 poezen wonen wij in 't Gooi. Op deze blog schrijf ik over alles wat mij bezig houdt. Fashion, beauty, food, lifestyle en fotografie zijn een aantal van dat soort onderwerpen. Tevens ben ik bekeerd tot de Islam en daar lees je dan ook regelmatig iets over. Eigenlijk schrijf ik over alles wat de vrouw van nu leuk vindt. Moslim of niet, je bent hier hartstikke welkom dus neem een kopje thee, klik rond en lees! Als je meer over mij wilt weten, kijk dan ook even op de about pagina.

Liefs,

Volg Mij
Bloglovin’
TRES ADORABLE.com - just my daily life
Instagram
PR/Contact
Voor samenwerkingen met PR bedrijven of webshops welke passen bij datgene waar Tres-Adorable voor staat en past bij het imago van de website kan je kijken op de contact pagina voor bedrijven.

Voor overige vragen over mij en/of mijn website kan contact opgenomen via de contact pagina of een e-mail gestuurd worden naar tresadorable.com@gmail.com
Nieuwsbrief Aanmelden

Het archief

Getting Back In Shape Again; Hoe Gaat Het Nu?

Een aantal weken geleden schreef ik dat ik toch echt mezelf eens aan wilde gaan pakken en wilde gaan sporten. Ik was niet happy met mijn conditie en ook niet met mijn gewicht, dus daar moesten we iets aan gaan doen. Vandaag geef ik je een update hoe dat er voor staat.

sport2

Sporten:
Ik ben een kleine drie maanden geleden alweer begonnen met hardlopen, en mijn eerste doel was om in ongeveer een half uurtje 5 kilometer hard te kunnen lopen zonder dat ik tussendoor moet wandelen of helemaal buiten adem ben 로마의 휴일 다운로드. Ongeveer 2 weken geleden heb ik dit doel behaald en ik had eigenlijk nooit verwacht dat me dat zou lukken. Ik en rennen, mensen die me goed kennen zouden lachen haha want zo’n hele enthousiaste sporter was ik de laatste jaren niet, en rennen was sowieso niet mijn ding. De eerste keer dat ik een half uur zonder pauze ging doen was geweldig. Ik ging alleen, en ik had het gevoel dat ik vloog. Ik koos een rondje die ik normaal altijd met mijn man gewoon wandel en ik rende hem in 1 keer 구글 어스 최신 버전 다운로드. Dat was echt een gaaf gevoel. Blijkbaar was mijn lichaam toch tot meer in staat dan ik had gedacht. :)  Ook de afgelopen vakantie was onze actiefste ooit. Daar zijn we blijven sporten, enorm veel wezen zwemmen en hebben we heerlijk genoten van het sporten samen. Mijn man is deze zomer geopereerd aan een gebroken middenhandsbeentje en kan helaas niet meer rugbyen en kickboksen omdat het niet hersteld is, maar heeft het hardlopen door mij weer helemaal ontdekt 스마트 폰 유튜브 동영상. Hij liep afgelopen maand de 16km tijdens de dam tot dam loop, iets wat ik volgend jaar ook wel zou willen if I can. Omdat ik hem ondertussen redelijk kan bijhouden ren ik behalve met mijn buddy ook met hem zo nu en dan en dat is leuker dan ik had gedacht toen ik begon en het me allemaal alleen maar frustreerde.

sport1

Naast het hardlopen ben ik thuis ook nog wat interval training gaan doen. Ik heb in het verleden dus Insanity gedaan, maar dat vond ik qua tijd best veel kosten en ook erg heftig. Je hebt nu ook een soort “light” variant hier van, gemaakt door dezelfde Shaun T genaamd “Focus T25” en dat is meer mijn cup of tea. Dit probeer ik zo’n 2 keer in de week te doen.  Ik volg dus niet het schema die zegt dat je dit 5 dagen per week moet doen, want dat red ik gewoon niet maar het helpt je wel lekker actief te blijven en door interval ook wat meer aan mijn loopsnelheid te werken. Op Youtube vind je er een boel filmpjes over.

ballet

Ook ben ik weer begonnen met balletles 1 keer per week. Whut, jij op ballet? Jep. Ik heb van mijn 4e tot ergens in mijn puberjaren ballet gedaan en dit hiel me altijd weer goed bij mezelf te komen en te werken aan mijn lenigheid. Ik vond hier lessen voor volwassenen waar ze niet extreem veel gebruik maken van muziek (dit was een beetje een religieus puntje, ik luister daar namelijk eigenlijk bewust niet naar) en ben maar eens gaan kijken.. Ondertussen 5 lessen verder en so far so good. Qua kleding ook beter te doen dan ik dacht want hoe wel we alleen met vrouwen zijn, wilde ik dat toch een beetje bedekt houden want je weet maar nooit. Dus dat werd een pakje met een vestje en een rok tot de knie, beenwarmers er over en een fijn turban kapje van Hazanah en zo voel ik me erg prettig.

Als laatste schafte ik een maand geleden een activity tracker aan. De Fitbit Charge HR in het roze. Dit fijne dingetje stimuleert mij tot meer lopen, meer sporten, gezonder eten en voldoende slapen. Ik moet en zal elke dag mijn balkjes allemaal groen en afgevinkt hebben (hoezo neuroot haha) en meestal lukt dit ook heel goed. Voor mijn absoluut een stimulatie.

food1
Eten:
Hoe wel ik nooit echt extreem ongezond heb gegeten, ben ik wel dol op zoet. Ook daarin heb ik nu een aantal bewuste keuzes gemaakt. Iets lekkers mag, maar dat bewaar ik voor het weekend. De suiker uit mijn thee heb ik geschrapt, en ook mijn koffie heeft 3 keer minder suiker nodig dan voorheen. Mijn liefde voor frisdank met koolzuur is ingeruild voor spa rood en andere vormen van prikwater en ook mijn porties eten zijn verkleind want ik KAN wel heel veel eten, maar dat wil niet zeggen dat ik dat moet doen, right? Ik heb nog wel wat probleempjes met op tijd eten (je weet wel ontbijt, tussendoortje, lunch, tussendoortje, avondeten) want ik ben zo’n bad person die pas eet als die honger heeft en dat moet eigenlijk niet… Daar is nog wel wat te verbeteren dus. Wel zijn vrijwel alle ongezonde snacks uit ons huis verdwenen en dat voelt heel fijn! Er is nu vooral fruit, nootjes, gedroogd fruit en dingen als crackertjes aanwezig. Veel fijner om op die manier wel lekker iets zoets te eten, maar toch ook gewoon verantwoord. Ook zijn we sinds we even met z’n tweetjes zijn proberen we ook flink in vlees consumeren te minderen en meer vegetarisch te eten. Gewoon, omdat zo veel vlees eigenlijk ook niet echt gezond is.

Gewicht:
Ik zit ondertussen weer fijn onder de 80 kilo, en dat zie en voel ik. Sinds ik begon is er nu ongeveer 7 kilo van af, en ik heb nog zo’n 4 kilo op mijn “to lose” lijstje staan. Ik merk dat het niet heel snel meer gaat, maar dat geeft ook niet want ik raak ze liever goed kwijt dan snel en maar tijdelijk.

Zo nu en dan zal ik jullie een fit update geven, mocht je het leuk vinden om zelf ook te delen hoe dit bij jou gaat laat het me dan weten in de comments!

One Response to Getting Back In Shape Again; Hoe Gaat Het Nu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *