Welkom op Tres-Adorable.com, mijn eigen plekje op het internet. Mijn naam is Jorien, ik ben 29 jaar, getrouwd met mister G en samen met onze zoon I en 2 poezen wonen wij in 't Gooi. Op deze blog schrijf ik over alles wat mij bezig houdt. Fashion, beauty, food, lifestyle en fotografie zijn een aantal van dat soort onderwerpen. Tevens ben ik bekeerd tot de Islam en daar lees je dan ook regelmatig iets over. Eigenlijk schrijf ik over alles wat de vrouw van nu leuk vindt. Moslim of niet, je bent hier hartstikke welkom dus neem een kopje thee, klik rond en lees! Als je meer over mij wilt weten, kijk dan ook even op de about pagina.

Liefs,

Volg Mij
Bloglovin’
TRES ADORABLE.com - just my daily life
Instagram
PR/Contact
Voor samenwerkingen met PR bedrijven of webshops welke passen bij datgene waar Tres-Adorable voor staat en past bij het imago van de website kan je kijken op de contact pagina voor bedrijven.

Voor overige vragen over mij en/of mijn website kan contact opgenomen via de contact pagina of een e-mail gestuurd worden naar tresadorable.com@gmail.com
Nieuwsbrief Aanmelden

Het archief

Fotorecept – Focaccia met zongedroogde tomaten.

Niet uitstellen, meer bloggen! Dat wordt denk ik mijn nieuwe motto. Met manlief de komende tijd al tegen half 8 de deur uit, zou dat ook wel moeten lukken Download the old team. Ik als lieve echtgenote sta namelijk samen met hem op, om hem met een gevulde maag de deur uit te sturen. Dus tja, dan heb je lekker de hele dag. Ik ben al een paar koppen thee verder deze morgen Download Outlook Express. Tijd voor een blogje dus! Omdat ik zulke lange dagen heb, zijn deze ook best wel productief. Zo heb ik laatst zelf eens een focaccia brood gemaakt.


Focaccia is dat heerlijke zachte Italiaanse brood, welke je naturel met alleen wat zeezout kunt maken, maar ook met olijven, uien of zoals ik, met zongedroogde tomaatjes 자기소개서 양식.

Wat heb je nodig? (voor twee broden)

  • 1 kilo bloem, zo fijn mogelijk.
  • 2 zakjes gedroogde gist
  • 150 ml olijfolie
  • 5 á 6 theelepels gedroogde rozemarijn (weglaten als je een naturel brood wilt maken)
  • 2 theelepels zout
  • 600 ml handwarm water (dus niet heet!)

Voor de topping:

  • Een grote pot zongedroogde tomaatjes
  • 2 theelepels grof zeezout
  • Wat verse rozemarijn

Eventueel kun je zelf andere ingrediënten toevoegen, maar persoonlijk vind ik het wel zo lekker als de smaken van een focaccia puur en eenvoudig blijven, en niet te gemengd ms sql 다운로드. Je kunt in plaats van de zongedroogde tomaten ook kiezen voor kleine ringen rode ui, olijven, geroosterde paprika of mozzarella.

Werkwijze:


Je begint met het mengen van de bloem met de gist en het zout 윈도우10 설치파일. Voeg ook alvast de gedroogde rozemarijn toe, en meng alles goed door elkaar.


Neem dan een houten lepel (let op, niet iets ander vanwege het plakken!) en roer voorzichtig de olijfolie er doorheen Android Asynchronous.

Vervolgens roer je langzaam het handwarme water door het deeg en als het te zwaar wordt om met de lepel te roeren, dan is het tijd om met de hand te gaan kneden Download promotional materials.


Het is de bedoeling dat het deeg heel licht en soepel wordt, dus stop niet te snel met kneden 미남이시네요 4회. Ikzelf heb het deeg zeker 10 tot 15 minuten gekneed.


Als je klaar bent met kneden verdeel je het deeg in twee porties, en leg je deze op een met bakpapier beklede bakplaat 멜론 쇼윙 다운로드. Zoals je ziet gebruikte ik op de foto aluminium folie. (bakpapier was op… ontdekte ik tijdens het maken) Dit was niet zo’n fantastisch plan, want het deeg laat nooit meer los 대학가요제 mp3. Het deeg is namelijk vrij vochtig, en daardoor erg plakkerig. Druk het deeg in een ovalen/ronde vorm, van ongeveer 2 centimeter dik. Daarna dek je het af met een schone  theedoek, en laat je de broden op een warme en tochtvrije plek ongeveer drie kwartier rijzen, tot de broden in omvang verdubbeld zijn.

Na drie kwartier moet het deeg genoeg gerezen zijn, en dan is het tijd om te bakken. Verwarm de oven voor tot 200/220 graden en verwijder de theedoek.


Duw de stukken tomaat in het brood, en bestrooi het brood met het grove zeezout en verse rozemarijn. Als je een andere topping kiest kun je deze nu toevoegen. Maak je een naturel brood, neem dan een kommetje water en maak je vingers nat. Druk ze in het brood en maak ze elke keer opnieuw goed nat (de kuiltjes moeten goed vochtig zijn), bewerk zo het hele brood.

Bak de broden in de oven voor zo’n 25 minuten (30 minuten als je van vrij droog brood houdt, 15 á 20 minuten als je van wat vochtiger brood houdt). Als het brood er gaar en licht gebruind uitziet is  het klaar.

Lekker is het om het brood voor het serveren te besprenkelen met wat extra olijfolie.

Eet smakelijk!

20 Responses to Fotorecept – Focaccia met zongedroogde tomaten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *