Welkom op Tres-Adorable.com, mijn eigen plekje op het internet. Mijn naam is Jorien, ik ben 29 jaar, getrouwd met mister G en samen met onze zoon I en 2 poezen wonen wij in 't Gooi. Op deze blog schrijf ik over alles wat mij bezig houdt. Fashion, beauty, food, lifestyle en fotografie zijn een aantal van dat soort onderwerpen. Tevens ben ik bekeerd tot de Islam en daar lees je dan ook regelmatig iets over. Eigenlijk schrijf ik over alles wat de vrouw van nu leuk vindt. Moslim of niet, je bent hier hartstikke welkom dus neem een kopje thee, klik rond en lees! Als je meer over mij wilt weten, kijk dan ook even op de about pagina.

Liefs,

Volg Mij
Bloglovin’
TRES ADORABLE.com - just my daily life
Instagram
PR/Contact
Voor samenwerkingen met PR bedrijven of webshops welke passen bij datgene waar Tres-Adorable voor staat en past bij het imago van de website kan je kijken op de contact pagina voor bedrijven.

Voor overige vragen over mij en/of mijn website kan contact opgenomen via de contact pagina of een e-mail gestuurd worden naar tresadorable.com@gmail.com
Nieuwsbrief Aanmelden

Het archief

Food Diary | Iftar Maaltijden

Yeeey eindelijk weer een keer een food diary! Vandaag wel een special editon, namelijk 1 met een aantal iftar maaltijden van de deze ramadan. Iftar is de maaltijd die je eet in de avond na het verbreken van het vasten en natuurlijk eet je dan wat lekkers. ;) Ik heb, voor zover mijn familieleden dit toelieten want ze waren erg hongerig, steeds geprobeerd foto’s te maken om jullie een indruk te geven van wat er op tafel stond Download the third attraction.

IftarCollage

Ik probeer wel zo gezond mogelijk te eten, maar de rest van dit huishouden wil vaak ook graag deeg dingetjes enzo op tafel. Die eet ik dan ook wel, maar gewoon 1 en geen 5 zoals andere mensen hier in huis ook doen *fluit fluit* ;) Zo probeer ik het toch een beetje gebalanceerd te houden rx7. Ondertussen ben ik bezig met het fotograferen van mijn sahur maaltijden (de maaltijd die je eet in de ochtend) dus dat zien jullie volgende week. :)

Iftar1

Ik was even vergeten dat ik mijn foto’s liggend wilde maken haha. Denk dat het de honger was. De eerste iftar van deze ramadan. Harira, msmen (dunne gevouwen pannenkoeken) en natuurlijk dadels en lekker veel drinken Cinderella Story.

Iftar2

Iftar bij mij thuis. We eten om de dag met iedereen dus bij 1 van de ouders. Mijn schoonouders zijn gescheiden dus 1 ouder eet dan alleen maar dat vinden ze niet erg. Hier is het harira en ook msmen want we hadden heel veel over de dag er voor en ik hou niet van weggooien Download windows 10 rtm. Er bij aten we fruit en salade.

Iftar3

Weer bij schoonmams (en de rest van het gezin hihi) en dit keer stond er sfenj op het menu naast de soep. Een soort van donuts. Oh en dat naast mijn bord is een soort stukje vettigheid haha ik vind dat namelijk heel lekker aan vlees en verder vind niemand het wat dus ik krijg het 어쩌나. ;)

Iftar4
Bij mij! Harira (same story every day haha) met pizzatjes, fruitspiesjes en baghrir (gaatjes pannenkoeken) en verder het gebruikelijke qua dadels en gedroogde vijgen 생일송.

Iftar5
Hier had mijn schoonzus allemaal hapjes gemaakt. Je ziet het niet zo goed want ik zat aan het hoofd van de tafel maar er waren appelflapjes, feta flapjes, worstenbroodjes en een soort kleine gebakjes Golping OverIt.

Iftar6

Iftar7

Iftar8
Vrijdag waren mijn man en ik bij een vriendin van mij en haar man uitgenodigd. Ook mijn man zn collega en zijn vrouw waren er. We aten boven met de dames lekker knus. Eerst soep met hapjes, later kip met groenten uit de oven en als laatste fruit met taart Download the iPhone text file. Wat zat ik vol na die avond zeg.

Iftar9
Vandaag kersenflappen, loempia’s met kip, msmen en een grote bak salade.

Iftar10
Dit was echt een chaos iftar haha Download the month alone. Baghrir, kersenflappen, kip uit de oven en een bastogne toetje.

Iftar11

Hier nog een keer bij mij. Ik had lekker batbot met kip kerrie salade gemaakt (broodjes van griesmeel en gebakken in de pan) en een loempia vellen gevuld met gehakt. Fruit er bij en wat salade 더캡틴. Very yummie!

Dit waren een aantal iftar maaltijden, volgende week dus een aantal sahur maaltijden. Wil jij ook je iftar maaltijd laten zien hier? Stuur mij dan een berichtje op Facebook of een mailtje met je foto naar tresadorable.com[at]gmail.com ik zou het namelijk ook super leuk vinden om iftar maaltijden van anderen te zien en te delen!

11 Responses to Food Diary | Iftar Maaltijden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *