Welkom op Tres-Adorable.com, mijn eigen plekje op het internet. Mijn naam is Jorien, ik ben 29 jaar, getrouwd met mister G en samen met onze zoon I en 2 poezen wonen wij in 't Gooi. Op deze blog schrijf ik over alles wat mij bezig houdt. Fashion, beauty, food, lifestyle en fotografie zijn een aantal van dat soort onderwerpen. Tevens ben ik bekeerd tot de Islam en daar lees je dan ook regelmatig iets over. Eigenlijk schrijf ik over alles wat de vrouw van nu leuk vindt. Moslim of niet, je bent hier hartstikke welkom dus neem een kopje thee, klik rond en lees! Als je meer over mij wilt weten, kijk dan ook even op de about pagina.

Liefs,

Volg Mij
Bloglovin’
TRES ADORABLE.com - just my daily life
Instagram
PR/Contact
Voor samenwerkingen met PR bedrijven of webshops welke passen bij datgene waar Tres-Adorable voor staat en past bij het imago van de website kan je kijken op de contact pagina voor bedrijven.

Voor overige vragen over mij en/of mijn website kan contact opgenomen via de contact pagina of een e-mail gestuurd worden naar tresadorable.com@gmail.com
Nieuwsbrief Aanmelden

Het archief

Filmpje: Tutorial Duo Tone Sjaal

Ik zei het al in mijn diary op maandag, ik heb een tutorial opgenomen voor jullie waarin ik laat zien hoe je de duo tone sjaal van Tawhiedshop op twee verschillende manieren kunt stijlen 스피드 핑. Duo tone hoofddoeken zijn al veel langer bekend in landen als Maleisië en Indonesië maar nu zijn ze dan ook eindelijk in Nederland verkrijgbaar! Duo tone (of dubbelzijdige :) ) hoofddoeken zijn, zoals de naam het al een beetje verraad hoofddoeken met aan twee kanten een kleur waardoor je een bijzonder hoofddoek stijl kunt creëren 다이아 왠지.

010
Wat ik fijn vind aan deze hoofddoeken is dat ze ontzettend soepel vallen én dat ze lekker breed zijn 자바 스크립트 로컬 파일. Ik sta er ondertussen al wel om bekend dat ik mijn hoofddoeken zeker niet boven mijn borst draag, maar daar heb je wel een wat bredere sjaal voor nodig anders is het al snel te kort. Gelukkig is dat met deze hoofddoeken prima mogelijk. Er zijn op internet ook nog veel meer tutorials te vinden met verschillende stijlen, dus mocht dit echt jouw ding zijn kijk dan ook even op youtube, maar voor nu eerst mijn filmpje. ;)

Is dit iets voor jouw? De duo tone sjaals zijn verkrijgbaar in 15 verschillende kleuren combinaties via TawhiedShop. Ik draag in het filmpje de nummer 12, een prachtige chocolade bruin met oud roze combinatie.

3 Responses to Filmpje: Tutorial Duo Tone Sjaal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *