Welkom op Tres-Adorable.com, mijn eigen plekje op het internet. Mijn naam is Jorien, ik ben 29 jaar, getrouwd met mister G en samen met onze zoon I en 2 poezen wonen wij in 't Gooi. Op deze blog schrijf ik over alles wat mij bezig houdt. Fashion, beauty, food, lifestyle en fotografie zijn een aantal van dat soort onderwerpen. Tevens ben ik bekeerd tot de Islam en daar lees je dan ook regelmatig iets over. Eigenlijk schrijf ik over alles wat de vrouw van nu leuk vindt. Moslim of niet, je bent hier hartstikke welkom dus neem een kopje thee, klik rond en lees! Als je meer over mij wilt weten, kijk dan ook even op de about pagina.

Liefs,

Volg Mij
Bloglovin’
TRES ADORABLE.com - just my daily life
Instagram
PR/Contact
Voor samenwerkingen met PR bedrijven of webshops welke passen bij datgene waar Tres-Adorable voor staat en past bij het imago van de website kan je kijken op de contact pagina voor bedrijven.

Voor overige vragen over mij en/of mijn website kan contact opgenomen via de contact pagina of een e-mail gestuurd worden naar tresadorable.com@gmail.com
Nieuwsbrief Aanmelden

Het archief

Festini IJs Smoothie

Festini ijs smoothie? Ik zie je al denken doe je er dan ijs in? Het antwoord is nee, maar deze smoothie smaakt net als de aardbeiensmaak ijsjes van Festini 마인크래프트 1.5.2 점프맵 다운로드. Ik maakte deze smoothie een beetje op de gok, en toen mijn man en ik beiden een slokje namen zeiden we alle twee al “dit smaakt naar een ijsje” en al snel wisten we ook welke 레드벨벳 bad boy mp3 다운로드. Hij is gewoon zó lekker! Heerlijk voor een warme dag.

FestiniSmoothie

De smoothie zelf is niet heel lastig, maar ik kan je niet aanraden dit met de staafmixer te maken want door het gedroogde fruit blend dit niet zo lekker 제비우스. Ik vind smoothies met de staafmixer toch altijd minder fijn dan een blender smoothie. Ze worden wat minder smooth en glad vind ik, maar smaken kunnen natuurlijk verschillen njrat 다운로드.

Ingrediënten (voor een grote kan):
– Flink wat aardbeien, echt wel een heel bakje of klein doosje diepvries aardbeien
– 10 gedroogde abrikozen
– Sap van 4 á 5 sinaasappels uitgeperst, eventueel aangelengd met water als er meer vocht bij moet Download the future section on the other side of the border.

Nou ik hoef jullie niet te vertellen hoe je een smoothie moet maken. Hup sinaasappels uitpersen, alles in de blender, eventueel wat water er nog bij en blenden maar Sparkle. Lekker in een groot glas schenken en genieten. Eazy peazy, maar oh zo lekker!

Het leuke glas op de foto komt trouwens van de Xenos, echt zo blij ben ik daar mee 삼성 노트북 무선 랜 드라이버!

Doen jullie wel eens gedroogd fruit in je smoothie?

7 Responses to Festini IJs Smoothie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *