Welkom op Tres-Adorable.com, mijn eigen plekje op het internet. Mijn naam is Jorien, ik ben 29 jaar, getrouwd met mister G en samen met onze zoon I en 2 poezen wonen wij in 't Gooi. Op deze blog schrijf ik over alles wat mij bezig houdt. Fashion, beauty, food, lifestyle en fotografie zijn een aantal van dat soort onderwerpen. Tevens ben ik bekeerd tot de Islam en daar lees je dan ook regelmatig iets over. Eigenlijk schrijf ik over alles wat de vrouw van nu leuk vindt. Moslim of niet, je bent hier hartstikke welkom dus neem een kopje thee, klik rond en lees! Als je meer over mij wilt weten, kijk dan ook even op de about pagina.

Liefs,

Volg Mij
Bloglovin’
TRES ADORABLE.com - just my daily life
Instagram
PR/Contact
Voor samenwerkingen met PR bedrijven of webshops welke passen bij datgene waar Tres-Adorable voor staat en past bij het imago van de website kan je kijken op de contact pagina voor bedrijven.

Voor overige vragen over mij en/of mijn website kan contact opgenomen via de contact pagina of een e-mail gestuurd worden naar tresadorable.com@gmail.com
Nieuwsbrief Aanmelden

Het archief

Doe Maar Weer Groen

Na een dik half jaar in de waan geleefd te hebben dat het met mijn gezonde eten wel goed zat, kwam ik eind 2013 toch tot de vervelende ontdekking dat er iets meer kilotjes aan zaten dan mijn eigenlijke bedoeling was 가상 키보드 다운로드. Woog ik 55 kilo toen ik trouwde (dat was veel te weinig overigens) woog ik nu opeens bijna 25 kilo meer. En dat in vier jaar huwelijk. Can you imagine wat dat voor beeld over nog 4 jaar zou geven jdk 이전 버전 다운로드? Ik besloot dan ook dat 1 van mijn doelen dit jaar weer moest zijn om gezond(er) te gaan eten en wat gewicht kwijt te raken nfl 다운로드.

Provamelsmoothie1
Wat mij altijd goed hielp voorheen was het opletten op mijn eten gedurende de dag Download your smartphone photo. Dus bewust en goed ontbijten (hallo havermout pap) en ook tijdens de lunch gezond eten 마모셋 다운로드. Voor de lunch ben ik nu dan ook weer terug bij mijn groene smoothies, en ik heb weer een overheerlijke nieuwe combinatie ontdekt die ik vandaag met jullie wil delen scopus 다운로드.
Voorheen maakte ik mijn smoothies vaak met appelsap of sinaasappelsap, maar eigenlijk zit dat bomvol suikers wat ook niet echt helpt. Nu maak ik het dus meestal met water of als ik zin heb pers ik zelf een sinaasappeltje, of ik maak het met mijn allernieuwste ontdekking, namelijk dit:

Provamelsmoothie2
Ik hou zelf enorm van tropische drankjes, en tijdens een rondje in de natuurwinkel besloot ik dit mee te nemen. Rijst en kokos melk. Klonk gewoon perfect. Ook nog eens organisch en ongezoet want de ingrediënten zijn: water, Italiaanse rijst (17%), kokosmelk (4%), zeezout, natuurlijk kokosnootaroma. Lactose en glutenvrij, bevat alleen van nature aanwezige suikers. Daar kun je een lekkere smoothie mee maken, and I did!

Ingrediënten voor 600 ml

 • 1 banaan
 • halve mango
 • 1 grote hand bladspinazie (boerenkool is ook lekker)
 • 250 ml Provamel (eventueel kun je nog wat meer toevoegen of wat water als je het niet dun genoeg vindt)
 • 1 á 2 eetlepels havermout
 • Toppings (kun je ook mee blenden): lijnzaad, hennepzaad en chiazaad

Provamelsmoothie3

Lekker alles in de blender en zo fijn blenden als jij lekker vindt. Ik zelf voeg mijn zaadjes niet toe tijdens het blenden maar roer ze er later doorheen. Door de havermout is het voor mij voldoende als lunch, en je pakt direct een lekkere dosis groente en fruit mee. Nu ik dit weer iedere dag drink voel ik me echt een stuk fitter, energieker en ook zijn de eerste kilo’s er al af. :happyjump:

Wat drink jij graag als smoothie?

 

14 Responses to Doe Maar Weer Groen

 • Heerlijk mop. Deze combi ga ik eens proberen. Ik drink weer smoothies voor een energyboost. Het helpt alhamdulillah hihi.

 • Lijkt mij een heerlijke combinatie.
  Als ik een smoothie maak met banaan erin gebruik ik ook melk. Als ik een smoothie maak zonder banaan erin dan vul ik het bij met water.
  Sinds 1 januari drink ik geen koemelk meer, maar alleen rijstmelk. Even kijken hoe mijn darmen daarop reageren, want het schijnt beter verteerbaar te zijn. Succes met de kilo’s meid!

 • Ik wil ook is gaan beginnen met smoothies maken. Lijkt me een lekkere combi!

 • Ik drink/maa niet vaak smoothie. Ik eet liever de fruit direct ;)

 • Girl, ik heb de afgelopen week ZO slecht gegeten, dat ik gewoon een dikke puist op mn gezicht heb!!! Zo reageert mijn lichaam als ik echt ongezond eet, vet irritant dat ik geen junkfood kan eten :-(

 • Ziet er heerlijk uit.
  Wel jammer dat gezonde voeding in Nederland veel duurder
  is dan alle ongezonde troep.

 • zou ik wel eens willen proberen !

 • Hallo :)
  Mag ik je een advies geven ?
  Kokos bevat geen noemenswaardige vitaminen, maar is wel calorierijk en bevat veel koolhydraten en vet !!
  Misschien kun je even goog’len op Sonja B.akker of Weight W.atchers en daar advies over gezond/afvallen opdoen ? Bedoel het goed.
  Vervang je tussendoortjes door rauwe groente, verban de frisdrank en fruitsappen, en alles wat je frituurt, dan val je langzaam aan, zeker af ;) :)
  dag dag :) Succes !

  • Wat jij zegt klopt, maar in deze drink variant zit op 100 gram slechts 1 gram vet en slechts 62 koohydraten, het gaat alleen op voor gewone kokos/kokos melk etcetera. Dit kun je juist prima gebruiken. Als je mij al langer volgt, weet je dat ik ook eigenlijk geen frisdrank of fruitsappen drink en niet tot bijna niet frituur. Gezond eten is sowieso voor mij al een way of life, daar heb ik verder geen dieeten als sonja bakker of weight watchers voor nodig. Maar thanks anyway :)

 • Het ziet er heerlijk gezond uit.. ohh die vervelende pondjes Jorien.. ik baal er zelf ook van.. ik moet ook echt minder en gezonder eten.. (en nu staat er een heerlijke zelfgemaakte appeltaart in de oven die hubbie gemaakt heeft.. zeg daar maar eens nee tegen.. help ;-) !)

 • Die ontdekking van rijstkokosmelk heb ik ook laatst gedaan! Mmmm lekker, het is een beetje mijn traktatie geworden voor mezelf, once in a while.. :) Klinkt als een lekkere recept in ieder geval. Ik ga het eens proberen! Laatst had ik rucola gebruikt in plaats van spinazie, ook lekker. Vooral ook handig omdat te vaak ‘spinazie’ ook niet geweldig is.

  Zoveel mogelijk onbewerkt voedsel eten scheelt calorietjes tellen, dus doe je goed! :) Mijn liefde voor bijv. havermout is groot. (Misschien is dat raar?) Succes ermee in ieder geval! Ik stop maar met typen hierbij…

 • Ziet er heerlijk uit meis!
  Mijn ontbijt bestaat tegenwoordig uit: havermout, 200 ml “melk”, noten (walnoot, pecannoot en amandel), lijnzaad, kaneel en honing.
  De melk varieert: je hebt sojamelk, rijstmelk, amandelmelk en havermelk. Ook met variaties. Probeer maar eens!
  Ben zo blij dat ik deze melkjes gevonden heb…! En leuke bijkomstigheid; mijn huid is nog mooier/beter geworden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *