Welkom op Tres-Adorable.com, mijn eigen plekje op het internet. Mijn naam is Jorien, ik ben 29 jaar, getrouwd met mister G en samen met onze zoon I en 2 poezen wonen wij in 't Gooi. Op deze blog schrijf ik over alles wat mij bezig houdt. Fashion, beauty, food, lifestyle en fotografie zijn een aantal van dat soort onderwerpen. Tevens ben ik bekeerd tot de Islam en daar lees je dan ook regelmatig iets over. Eigenlijk schrijf ik over alles wat de vrouw van nu leuk vindt. Moslim of niet, je bent hier hartstikke welkom dus neem een kopje thee, klik rond en lees! Als je meer over mij wilt weten, kijk dan ook even op de about pagina.

Liefs,

Volg Mij
Bloglovin’
TRES ADORABLE.com - just my daily life
Instagram
PR/Contact
Voor samenwerkingen met PR bedrijven of webshops welke passen bij datgene waar Tres-Adorable voor staat en past bij het imago van de website kan je kijken op de contact pagina voor bedrijven.

Voor overige vragen over mij en/of mijn website kan contact opgenomen via de contact pagina of een e-mail gestuurd worden naar tresadorable.com@gmail.com
Nieuwsbrief Aanmelden

Het archief

De laatste van de drie: Sleek Rose Gold Blush

Vorige week liet ik jullie al mijn eerste twee Sleek blushes “Pomegranate en Sunshine” zien. Ik had die week ook al een derde blush besteld, namelijk “Rose Gold” Download Next Movie. Deze ontving ik vorige week woensdag dan ook, en ik kan nu al zeggen dat dit op dit moment mijn meest favoriete blush is.

De blush lijkt in het doosje misschien behoorlijk heavy, maar ik vind deze blush echt heel mooi eclipse adt 다운로드! De blush is een koraal roze en heeft een prachtige gouden shimmer. Deze blush geeft een lieve glow op je gezicht en ik denk dat eigenlijk iedereen deze kleur blush zal staan, zelfs als je een hele lichte huid hebt 신이말하는대로.


Waar je wel op moet letten met deze blushes is dat je niet over enthousiast met je kwast gaat vegen, want anders heb je wel een enorme kleur op je wangen Autocad 2013 Kizen. De Sleek blushes geven namelijk echt heel erg veel kleur af, maar laten zich gelukkig met alle gemak in de huid blenden.

Links is de blush uitgeveegd over mijn hand -zie je niet heel duidelijk-, en rechts is slechts 1 simpele veeg van de Rose Gold blush windows 7용 internet explorer 8 다운로드.

De Sleek blushes komen in strakke zwarte doosjes van 8 gram. Deze doosjes zijn misschien niet groot, maar dat vind ik eigenlijk wel erg fijn Download pads layout. Ook zit er in alle doosjes een handig spiegeltje. Wat ik wel een beetje lastig vind is dat de doosjes niet goed open zijn te krijgen. Je moet echt een nagel onder de clip duwen (of een pincet gebruiken) om het doosje open te klikken 요괴워치 섀도우사이드. Dit is natuurlijk wel handig als je de blush mee neemt in je tas of op reis, want hij zal dan niet snel zomaar open gaan. De blushes (géén van de Sleek producten trouwens) zijn niet getest op dieren, iets wat de blush voor mij extra fijn maakt Download free modeling.

Ik kocht mijn Sleek blushes voor €4,63 bij Alice & Jo Havessentials.

Gebruiken jullie ook producten van Sleek 원펀맨 2기 3화 자막?

13 Responses to De laatste van de drie: Sleek Rose Gold Blush

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *